Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szogyenyi
csendes tag
válasz
Formaster #34412 üzenetére
Nem bírtam magammal, munkába indulás előtt gyorsan újrahúztam: első benyomásaim alapján minden okés. Végigfutottam ugyan azt a kört, amit az első posztomban is írtam, de a biztonság kedvéért amint hazaérek ismét rámérek a Latency-vel.
OFF: De ez mi már, hogy nem lehet normálisan rátelepíteni az újabb driver-t a régire és így szétcsesz mindent? Amíg AMD-s kártyám volt sem távolítottam el sohasem a régi drivert és nem volt probléma egyetlen alkalommal sem. Oké tudom, kezdő hiba, beismerem, de ez számomra teljesen nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest