Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
válasz
dannyl #29368 üzenetére
Jó már le esett
Uram isten.. Igen ez az ami hiányzik nekem a szerelési tapasztalat. Én a táv tartókat egy az egyben kihagytam. Nem hiszem hogy haza vágtam volna az alaplapot nagyon jó FSP tápom van mondjuk a lap nem annyira nagy durranás egy 25ezres Gigabyte van most de túlélt már olyat hogy csavarhúzóval piszkáltam és ívet húzott az áram benne.
Amúgy nem csálé nem mondanád meg szerintem róla,mondjuk tök fekete a ház belseje meg a lap is szval nehéz lenne.
Köszönöm szépen amúgy a beszélgetést meg a segítséget jó fej vagy, most az aggódásom felváltotta a jókedv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videó stream letöltése
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest