- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Chieftec-re cserélték? Ugyanezt a Chieftecet (felteszem Chieftec GPS-350EB-101A Dobozos 350W ATX volt a tiéd is) vittem vissza én is gariba ugyanezzel a hibával - bekapcsgombra meg sem nyikkan. Többszöri áramtalanítás után egyszercsak jó volt. Aztán megint nem. A régóta használt Codegen táppal tökéletesen megy az egész konfig, holott semmi nem történik, csak tápcsere.
Egyvalamit még próbálj meg, ezt nemrégiben hallottam, ki is próbáltam aztán: lehúzod az alaplapról a 24 tüskés csatlakozót, és rövidre zárod (kisolló pl) a középen a pöcök felőli oldalon (a csatlakozó elején) majdnem középen található zöld kábelt a mellette (befelé) található feketével. Állítólag marad a tápban némi kóbor áram, amit így a földelésen keresztül levezetsz.
Én kipróbáltam, utána a bekapcsolásnál jó volt, meg is örültem, aztán este lekapcs, és másnap reggel megint nem indult. Utána nem próbálkoztam, visszavittem. Tényleg, lassan megjöhetne már a cseredarab...
Szerk: némi extra info: a konfig részemről Chaintech S865PE és 2,8/512/800 P4.
p -
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Figy én csak így 3 dologra tippelek.
1.a monitor kábele nincs-e megtörve?jól bedugtad?
2.Vga-val minden rendeben van?
3.Nézd meg azt a proci hűtőt jól van felrakva!?
ennyire tippelek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi