- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Chieftec-re cserélték? Ugyanezt a Chieftecet (felteszem Chieftec GPS-350EB-101A Dobozos 350W ATX volt a tiéd is) vittem vissza én is gariba ugyanezzel a hibával - bekapcsgombra meg sem nyikkan. Többszöri áramtalanítás után egyszercsak jó volt. Aztán megint nem. A régóta használt Codegen táppal tökéletesen megy az egész konfig, holott semmi nem történik, csak tápcsere.
Egyvalamit még próbálj meg, ezt nemrégiben hallottam, ki is próbáltam aztán: lehúzod az alaplapról a 24 tüskés csatlakozót, és rövidre zárod (kisolló pl) a középen a pöcök felőli oldalon (a csatlakozó elején) majdnem középen található zöld kábelt a mellette (befelé) található feketével. Állítólag marad a tápban némi kóbor áram, amit így a földelésen keresztül levezetsz.
Én kipróbáltam, utána a bekapcsolásnál jó volt, meg is örültem, aztán este lekapcs, és másnap reggel megint nem indult. Utána nem próbálkoztam, visszavittem. Tényleg, lassan megjöhetne már a cseredarab...
Szerk: némi extra info: a konfig részemről Chaintech S865PE és 2,8/512/800 P4.
p -
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Figy én csak így 3 dologra tippelek.
1.a monitor kábele nincs-e megtörve?jól bedugtad?
2.Vga-val minden rendeben van?
3.Nézd meg azt a proci hűtőt jól van felrakva!?
ennyire tippelek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi