- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Zeck
aktív tag
A problémám megoldódott (kell vennem egy új alaplapot :O)
köszi mindenkinek a segítséget
a topic zárolható! -
Zeck
aktív tag
Tuti ilyen lap? Egyébként kb 2-3óráig tornáztattam, ki-be dugdostam mindent kiszedtem-visszatettem, és semmi. Nemtudom, hogy az általad említett videókártyáknak azonos-e az áramfelvétele az enyémel, ha igen akkor lehet, hogy mégis a kártya szar. Ja és cmos törlés volt már párszor.
-
Zeck
aktív tag
Asszem rájöttem mi a hiba. Külföldi fórumon azt olvastam, hogy a lapom nem támogatja az újabb kártyákat mert kevés feszültséget ad le (tudom, hogy külön tápcsatija van, de mégis ezt mondják)
alaplap leírásban ez van: ''AGP2x (3.3V), and AGP4x (1.5V)
Ha tényleg eza hiba mit tudok csinálni?
Ha visszaveszem agp-t 2szeresre, az segíthet, egyáltalán megy eza kártya 2szeres agp-n? Ha nem akkor mit csináljak? -
Zeck
aktív tag
Jó. Szóval lecsupaszítottam a gépet, amit lehetett kiszedtem, de semmi eredmény. Most vagy a kártya szar, vagy tényleg az alaplapomat nem szereti.
-
Zeck
aktív tag
Köszi ezeket megpróbálom, azt nemtudjátok, hogy ha 3napon belül visszaviszem és kiderül, hogy tényleg szar, akkor mi van? Biztos, hogy nincs több 9800-uk, akkor visszakapom a pénzt, vagy kapok valami szart cserébe.
-
Zeck
aktív tag
Rádugtam a tápcsatit, a vga coolere fel is pörgött.
Noname 400-as táp, de a gef4-el hibátlanul működik minden.
Ha tényleg kevés fesz.-t ad a kártyának, létezik, hogy egyszer elindult? És ha tényleg ez a hiba, akkor mit tudok csinálni?
Az a baj, hogy mostanában nem tudom máshil kipróbálni.
Segístetek plz mer sűrgősen ki kellene derítenem, hogy garanciális hiba-e! :(
Ja és 4szeres agp, de ugytudom azzal mennie kéne.
[Szerkesztve] -
Zeck
aktív tag
Szóval az a problémám, hogy vettem egy videókártyát, gecube 9800pro-t, és miután beraktam a gépbe, nem indult el a gép, illetve elindult (vinyók, hűtők fölpörögtek-vga cooler is), de a monitor nem kapott jelet. A speaker egyáltalán nem csipogott. Aztán szétszedtem a gépet, összeraktam és elindult. Ez volt tegnap, ma bekapcsolom, és megint nem indul. Most visszaraktam a régi kártyát és azzal megy. De ha vga hiba akkor sztem jeleznie kéne vmit a speakernek. És ha szar az új vga akkor hogy tudott egyszer beindulni (később játszottam is vele tegnap és nem volt baja). Akinek bármilyen ötlete van az plz ossza meg velem.:O
Konfig: Abit kx7-333 lap, athlon xp2000+ proci, abit gef4ti4200 - gecube 9800pro vga,764mb ddr ram, 400w-os táp.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest