- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Pont erről beszéltem. Ha látod, hogy akad, nincs 60FPS, 24 sem, csak éppen az akadás miatt nem jelzi semmi, akárhány FPS-ed van pap... képernyőn. Nyilván magasabbról kevésbé esik, de ezért látod folyamatosabbnak a játékélményt, nem azért ,mert kismillió FPS, amit biológiailag nem érzékelhetsz.
-
Predatorr
őstag
Sokkal szebb a maximum grafika, a többi marketing és önámítás. Abban igazad van, hogy meglepődnék, mert próbáltam.
Nekem nem éri meg, nagyon kiszúrom az „optimalizálást”. Kell a max sugárkövetés, a részletes árnyékok, stb. Azért vettem erre képes VGA-t. Miért vennék olyat, amelyet aztán nem használok ki?
Az pénzkidobás, mint az X3D.
Fix 60Hz-en nem igazán érzem az FPS zuhanását, 100-120 meg semmivel nem jobb, ugyanúgy folyamatos a megjelenítés. Ha bármi akad, akkor 30FPS sincs, bármit „monitoroz” az Ab, vagy más.
2080-nal én is játszottam 1440p, de 42” monitoron az sem jött be. -
Predatorr
őstag
1: sztem írtam, biztosan, h maxi grafikán játszom.
2: Mi másra kéne 5800X és 4080?
Nem az volt a kérdés, hogy mire találták ki a procikat, alacsony felbontásra és grafikára meg megint nem kell, ahogy erős VGAsem, aminek kihajtásához megfelelne. A „nagyon erős” marketing bullshit, mert vagy nem kell, vagy nincs gyakorlati előnye. Az 500FPS-nek sincs. -
Predatorr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Autóhifi
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest