- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chakotay77
csendes tag
Sikerült.
Bocsi, hogy csak most szólok, de azóta nem kerültem internet közelébe.
A megoldás annyi volt, hogy azon a három gépen ahol nem ment néhány oldal, a DNS kiszolgálót átírtam a router címére. Mondjuk ebben csak az az érdekes, hogy a többi gépen nem a router van megadva, hanem a szolgáltató DNS címe, és mégis megjelenítik azokat az oldalakat, amiket az a három gép nem. -
Chakotay77
csendes tag
Sajna nem, mert ha senki más nem netezik akkor sem nyit meg az a három gép néhány lapot, míg ha másik gépen próbálom pár pillanat alatt megy.
Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy próbáltam Mozillát felrakni hátha az Explorer ment gallyra, de ott is ugyanaz a szitu.
[Szerkesztve] -
Chakotay77
csendes tag
Bocsi a hülye címért, de hirtelen jobb nem jutott eszembe.
A problem: a cégnél néhány gépen bizonyos oldalakat nem lehet megnyitni, mert a lap nem jeleníthető meg. Az, hogy milyen lapot nem tud megnyitni nem köthető semmihez, de másik gépek viszont ugyanazt a lapot símán megnyitják. Internet működik, e-mail megy, a gépek helyi hálózaton vannak, a net routerrel megy. Minden gép ugyanazon routeren van, tehát nem lehet router hiba. Ad-Aware, SpyKiller, MicrosoftAntiSpyware, Nod32 lefuttatva, mindegyik talált valamit, le is szedte, de a hiba nem szünt meg. Az internet biztonsági beállításai minden gépen ugyanazok. Oprendszer XP SP1 minden gépen.
Teljesen kifogytam az ötletekből. Pls Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest