- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MetalTegla #6950 üzenetére
az ismerősömről, akivel órákat megyek, nem derül ki, hogy csal. mert azért az elég hamar kiderül... Viktorról a startnál látszott annak idején. Soha senkit nem jelentettem fel. Soha lejáratni se akartam Viktort. Azt szerettem volna, ha ő is látja, hogy mi látjuk őt. Nem én vagy te, hanem még nagyon sokan. Ez már nem derül ki, ez már nem ügy, átléptem rajta. Az bánt viszont, ha noxwill vagy bárki más nekiáll csalózni, meg utálja, meg report gomb, ami szart se ért eddig, és amikor meg a kezébe adom a lehetőséget mindenkinek, hogy tegyen, kérek egy szívességet is, hogy tegyen valamit, akkor én vagyok a szemét, meg lejáratom, meg nagypfájú vagyok, meg aljas vagyok, meg mi foglakozok vele, meg Viktor csak egy gyerek, Viktor egy hülye, meg ne foglalkozzak én se vele, játsszak tovább. Ha a magyaroknak ez a véleménye, arról megvan a véleményem. Megmondtam, abbahgytam az ügyet, heylretett egy ismerősöm, minden OK lenne, versenyeznék tovább, és akkor jön a 6930-as hsz, ami röhejes. A nemzetköziek ellen se, meg a magyarok ellen se elég a report gomb. Nem is kérem, de Viktort észhez lehet téríteni, amit szeretnék. És ebben nincs partner - mondtam, is, hogy OK, kész. De akkor senki ne merészeljen képeket betenni, meg csalókat szidni a fórumokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest