Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Egy videó pont ott van a kérdésed alatt.. Az én akkori, talán még a mostani ccxem sem marad el a gt3rstől. Igaz én nem teljesen ezen az úton megyek, pl a nagy balos előtt a kis levágást kikerülöm és nem az alagúton megyek hanem a közvetlen mellette lévő levágáson.
Videóm nincs ccx-ről, viszont találtam a 911-ről pup nélküli sok ütközős 2:39-et.Viszont kezdem úgy látni, hogy neked velem vagy a ccxel van bajod.
Ha így van, akkor tudod én az életben nagyon sok ilyen h.lye játékot lejátszom, mert kénytelen vagyok, viszont itt nem vagyok hajlandó, sem energiám, sem kedvem nincs hozzá és még kénytelen sem vagyok rá, mert nem vagy a főnököm vagy annak a rokona esetleg a gyerekem tanára stb...
Nem tetszem? Rendben, nézz keresztül rajtam, mert ha betalálgatsz én is ezt teszem...
Ha nem így van és néztem be akkor tárgytalan...
Új hozzászólás Aktív témák

- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest