Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szakad a neted kolléga! Ezt azért mondom, mert nekem kegyetlenül szakad és gondoltam leszek akkora arc, hogy megpróbálok így játszani és nekem is ez jön ki néha játék induláskor...

Hazajöttem vidékre az ünnepek kedéért és hát azóta is ilyen a netem

Viszont azt kell mondjam kiválóan vizsgázott a NFSW a szar neten, engem anyáznak a játékosok, néha megjelennek mellettem autók, hozzájuk érek épp hogy lekoccolom őket kanyarodás közben és hopp eltűnt mellőlem a játékos, tükörbe nézek a csávó repül
Állati jó srácok, kipróbáltam a Vodás mobil nettel is ping átlag ~900ms, de ez sajnos nem elég, hogy ugyan ezt a király hatást elérjem mint a szakadó nettel 
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Állati jó srácok, kipróbáltam a Vodás mobil nettel is ping átlag ~900ms, de ez sajnos nem elég, hogy ugyan ezt a király hatást elérjem mint a szakadó nettel