Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Emlékeim szerint a Most Wantedben se tudtad lepauzolni a játékot, ha éppen üldözés közben voltál...
(#250) Mr.Skynet Nézegettem én is ezt a csík dolgot - támpontnak jó, de az még nem jelent semmit. Különösen mikor lvl 15-16 után bejönnek a Nerves of Steel, Dragster és a Need for Speed skillek, amikkel 10-15-20 %-ot is rádobhatsz a kocsid teljesítményére.
Amúgy meg igaz, hogy ha egy új kocsit vásárolsz vagy egy meglévőt tuningolsz, akkor durván újra kell tanulnod vezetni, pl. egy kanyarban amit eddig padlógázzal bevettél most már fékezned kell.
A T2-esek meg szvsz nem rosszak, és ahogy észrevettem, a legtöbben 370Z-vel meg Evo-val nyomulnak - utóbbival én is

Új hozzászólás Aktív témák

- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- 9900k + 48GB DDR 4 + RTX 3060ti konfig eladó kérésre monitorokkal, hangrendszerrel
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi