- Yettel topik
- iPhone topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Teljesen egyetértek.
Az még mellette elég elkeserítő hogy amilyen játszhatósági "szintre" vitték fel a játékot, értem itt a hemzsegő bugokat, fizikát, különböző glitch-eket, azzal párhuzamosan tetemes pénzt kérnének el játék teljeskörű használatáért.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Az tuti, hogy most megkapod a banánt, a paradicsomot, de még egy zongorát is neked dobok:
teljesen ki vagyok bukva, hogy mindenki a pénzen problémázik: csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: van jó pár ismerősöm, akik a karrierjük nagy részét a team escape nevű nevetséges játékmód nélkül nyomták és lett pénzük és vettek meg mindent... Én vagyok az egyik még élő példa, hogy bószt nélkül is lehetsz jó sofőr, 50%-os sofőr, megkaphatsz minden autót, én kizárólag a 370Z-t nem vezettem sohasem a korai pénzes kocsik közül. Nem csak 3 autó közül választhatsz, van több is, a TUTUHAWER003-at kurvára kibaszottul ajánlom megtekintésre, elemzésre. A kezedben a lotus elise, menj azzal, nem értem a problémát, de nagyon nem... Aki a "boosttal lehet csak menni" elméletet mondja még, az azt állítja, hogy egy szar vagyok, szarok vagyunk sokan. Ez elfogadhatatlan. Most nagyon buta lettem, úgyhogy leírom, hogy nem minden esetben jó, hogy mint újonc, bejössz, és kimondod, hogy a játékot NEM lehet, meg CSAK BOOST, meg stb. Sok új regisztrációs kolléga jön és mond ilyen tuti dolgokat ahelyett, hogy odatenné magát a pályán. Nem nyerő ez... Több verseny, fenn a fej, ott a példa, a hülye gyerek története a 2471-es hsz-ben: LINK
Tessék versenyezni leszegett fejjel, faszom...
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő