- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #2473 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Az még mellette elég elkeserítő hogy amilyen játszhatósági "szintre" vitték fel a játékot, értem itt a hemzsegő bugokat, fizikát, különböző glitch-eket, azzal párhuzamosan tetemes pénzt kérnének el játék teljeskörű használatáért. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2473 üzenetére
Az tuti, hogy most megkapod a banánt, a paradicsomot, de még egy zongorát is neked dobok:
teljesen ki vagyok bukva, hogy mindenki a pénzen problémázik: csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: van jó pár ismerősöm, akik a karrierjük nagy részét a team escape nevű nevetséges játékmód nélkül nyomták és lett pénzük és vettek meg mindent... Én vagyok az egyik még élő példa, hogy bószt nélkül is lehetsz jó sofőr, 50%-os sofőr, megkaphatsz minden autót, én kizárólag a 370Z-t nem vezettem sohasem a korai pénzes kocsik közül. Nem csak 3 autó közül választhatsz, van több is, a TUTUHAWER003-at kurvára kibaszottul ajánlom megtekintésre, elemzésre. A kezedben a lotus elise, menj azzal, nem értem a problémát, de nagyon nem... Aki a "boosttal lehet csak menni" elméletet mondja még, az azt állítja, hogy egy szar vagyok, szarok vagyunk sokan. Ez elfogadhatatlan. Most nagyon buta lettem, úgyhogy leírom, hogy nem minden esetben jó, hogy mint újonc, bejössz, és kimondod, hogy a játékot NEM lehet, meg CSAK BOOST, meg stb. Sok új regisztrációs kolléga jön és mond ilyen tuti dolgokat ahelyett, hogy odatenné magát a pályán. Nem nyerő ez... Több verseny, fenn a fej, ott a példa, a hülye gyerek története a 2471-es hsz-ben: LINK
Tessék versenyezni leszegett fejjel, faszom...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest