-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5953 üzenetére
És itt van a következő.....
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5944 üzenetére
Nos akkor már jó előre szólok hogy ha úgy hozza kedved, húzz be a következőkért is egy fekete pontot....
Igen valóban beszereztem boostot. Sőt, említettem is hogy nagyon szeretem azt az autót. Ez tény. De! Azok az autók, amiket megvettem azok is mind a kedvenceim. Egy kalap alatt vannak az E92-vel. Azonban az új autók sorából kilóg a 911.... Ha egy kicsit is visszaemlékeznél, az autólistám elemzése közben eszedbe juthatna hogy azt az autó nem most szereztem. Még December elején sikerült megvennem egy starter pakkból....
Az hogy én ezeket az autókat választottam annak egyetlen oka van: ezeket is szeretem. Mindet imádom... Kivétel ez alól az MR2.... Azt szimplán csak puszta kíváncsiságból vettem meg, mert ódákat zengtek hogy milyen ütőképes.... Lehet hogy nem említettem hogy ezeket az autókat is szeretem, de nem is most kezdeném el hogy milyen autókat szeretek mind a Worldben mind az életben.
Az amiért nem vettem meg az E92-t annak egyetlen oka van: Elfogyott a boost. Mind a 3 profilomba olyan autókat akartam venni amiket szeretek és még nyerési esélyem is van. Megvettem volna a BMW-t minden feltétel nélkül, csak mire észbe kaptam már volt-nincs boost.
Szerk.: Ja és még valami! Kibaszottul nem téptem a számat. Csak kifejtettem a véleményemet hogy mennyire szeretem. 1x volt ez. Ha téptem volna akkor 3 óránként megemlítettem volna neked itt-ott. Úgyhogy ennyi
De ha ezért húzogatsz be nekem fekete pontot, mert én korábban azt mondtam hogy szeretem a BMW-t de most nem vettem meg akkor megnyugtatlak hogy be lesz szerezve sőt, a következő autóknak is meglesz a helyük:
M3 E92
Shelby Mustang GT500
RTR-X
8C
LFA
911 TURBO (Rose Edition)
IMPREZA
CAMARODe az olyan autókat amiktől kiráz a hideg, feláll a szőr a hátamon és utálok, azokat biztos nem fogom megvenni.
Ilyenek ezek pl.:
Golf MK1
Bentley Continental SS
CCXÚgyhogy ennyi és nem több..... Óhaj, sóhaj, panasz esetleg?
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #5731 üzenetére
Nagyon szépek....
Áááá én is akarok ilyen vasakat
Mért ilyenkor kúrok el mindent a fészkes fenébe.... Pedig tegnap megfogadtam hogy leszarom ezt a dolgot, de ilyen szépségek mellett nehéz....A PayPal meg elmehet a francba nem érdekel. Akkor is hozzácsatolom a bankszámlaszámomat nem érdekel. Vagy bejön vagy nem. Akkora blamát nem vétettem, mert csak a PayPalos reg.nél a nevemet magyar sorrendnek megfelelően írtam le..... Bankszámlaszámnál mondjuk a fordítva lesz, de a név egyezni fog. Remélem sikerrel járok..
-
callmeakos
veterán
Srácok valamit masszívan elcsesztem a paypalos reggel!
SEGÍTENE VALAKI???Jó mind1 a tö*öm tele van ezzel
Valaki kitudna segíteni?
Egy bankszámlaszám megadása után azonnal átutalom az összeget.Nem akarok már ezzel a sz*rral foglalkozni többet!!!!
-
callmeakos
veterán
Komolyan megesz a méreg....
Tudnák rá most áldozni egy 1000est, de bosszant hogy nincs PayPalom. Hirtelen regisztráltam magam de egyszerűen olyan felzaklatott vagyok hogy nem tom leszűrni hogy hogy kell csinálni a dolgot!SEGÍTSÉGET KÉRNÉK PMBEN!!!!!!
Köszönöm
-
callmeakos
veterán
Srácok egy kérdés: Nehéz beszerválni egy ilyen PayPalos dolgot?
Nem vagyok otthon ebben sajna...... THX -
callmeakos
veterán
válasz
geentleeman #5514 üzenetére
Azért is lehet jó választás a Medion motor ennél az autónál, mert ez a verda egy elég könnyű valami. És ha beleteszel egy relatíve erős erőforrást azzal nem lesz meg a megfelelő teljesítmény-súly arány ami azt eredményezné hogy rakoncátlankodna a kicsike, de mivel azt hallottam hogy a Medion dolgok sajátossága hogy nagy az önsúlyuk (ha esetleg ez orbitális baromság lenne javítsatok ki) és így ezzel kompenzálódna ez a dolog. Persze ez az én szerény véleményem erről....
-
callmeakos
veterán
válasz
geentleeman #5512 üzenetére
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Hát akkor nekem is megvan a "kötelező" Bömös
A 3as csatornán feltettem egy kérdést, miszerint kinek a tiszteletére mintáztam a kicsikét?
Meglepő válaszokat kaptam:Placido Domingo (?????????)
Tutuhawer ()
De hál' istennek volt helyes megfejtő is.
De azért itt is felteszem eme egyszerű kérdést.
A nyertes, pont mint Kowa, egy rekesz piát kapFigyelem: Obébb (ha te vagy Whiteangie nevű játékos) ne mond el, mert te már tudod
-
callmeakos
veterán
Ja mielőtt elfelejteném.
Készülőben van a játékról egy rendes és tartalmas átfogó teszt melyet majd érdemes lesz elolvasni. Ha kész lesz szólok -
callmeakos
veterán
Hát én erre költöttem a 750 SB-t
Ha nem is a 3 szintű kasztni de ez is megteszi. Nem voltam oda a Silviákig nagyon sokáig, de bevallom ez az alkotásom megszerettette velem
Qru: Egyikre se. Egyrészt azért mert mind2őt megtudod venni IGC-ért, másrészt mind2 versenyzésre alkalmatlan. Az RS4 jobb mint a Cayman, mert brutál erősségű nitrója van, de ahogy a TTis, szutyok a kanyarokban. Azt mondom gyűjtögess tovább T3as autókra
-
-
callmeakos
veterán
EWPD-3KGA-VBVF-9HYS ingyen 750 boost
NFree Nincs mit
-
callmeakos
veterán
Ennek az nsfunlimitedes dolognak annyira nincs értelme.
Kiírták hogy magyar idő szerint 8 kor kiteszik a képet. 8 óra van. Annyian rácuppantak az oldalra hogy totál belassult minden. Mire valakinek behozza az oldalt addigra tutira valaki beelőzte. Na mind1.... -
callmeakos
veterán
válasz
speedmetal #5237 üzenetére
Azzal már én is szívtam hogy nem kérdezi meg. T2 es gold pack helyett véletlenül a t3asra kattintottam amikor nem is volt arra szükségem........
-
callmeakos
veterán
Még 1x boldog új évet kívánok mindenkinek
(#5150) milomi Hát ezek közül a Porschét már nem tudod megvenni ugyanis kivették a kapható autók listájából.....
-
callmeakos
veterán
válasz
WASPZotya #5129 üzenetére
Megmutatom hogy kell:
Képberakás
A képet amit meg akarsz mutatni töltsd fel egy képmegosztóra. De előtte méretezd át 450 pixelnél nem szélesebbre. Nyomj egy mentés másként-et és hozz létre egy új fájlt. Így elvileg van egy kis és egy nagy képet. Miután feltöltötted, itt a hozzászólásszerkesztőben van dolgod.
Előszöt is nyomj egy Link gombot. Az ekkor felugró ablakba másold be a nagy méretű képedet. Nyomj egy Ok ot. Ezután egyből kattints a Kép gombra. Az ekkor felugró ablakba pedig másold be a kisméretű képet. Nyomsz egy OK-ot és elvileg kész is van. Remélem segítettem. -
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #5100 üzenetére
Bizony.
Ezt én is alátámasztom.
Ma vettem egy TT RS.t Bodykit nélkül ugyebár ótvar a kanyartudása. De mihelyst ráteszed azt az IGCs kit-et amin spoiler is van máris javul a helyhez. Pedig elsőre csak a hűtőmaszt rácsát cseréli le a kit.Erre jön még a Chevellemel való helyzet. Spoilerrel jobb kanyartudás plusz ültetéssel stabilebb a cucc.
Ejnye-bejnye Devellis, nemkéne hazudni...
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5042 üzenetére
Az 5039es komment azzal kezdődik hogy szerintem azaz a saját véleményemet mondtam el a tapasztalatom alapján. Ez valószínűleg nagy átlagban nem így van.
Nem kell egyből lehurrogni hogy 'hőőőő én kérek elnézést meg B.O.C.S.I". Mondtam már a múltkor is. HA csak kötözködni akarsz a kommentembe azt néha tartsd vissza vagy írd le nekem PMbe...
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5035 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy ez az egész autórendszer amit a BB kialakított eléggé nehéz követni mi a jó és mi nem. Az igen, az RS4 el is lehet jó versenyeket lehet futni, de csak ha olyan helyre megyünk vele ahol kitudja használni az erősségét. Pl.: Waterfront Road jó hely a számára.....
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5033 üzenetére
Én is őt várom, de nagyon. Mert szerintem ugyanaz a sorsa mint az RS4 nek. Van, de alig veszik. Egyébként én megvettem az RS4et és meg kell mondjam ebbe is csalódtam. Számtalan videót végig néztem róla hogyan is megy, de azokon valahogy jobban ment. Vagyis igazándiból kraft van benne, 959-et a rajtnál simán ott hagy és még az M3am is felveszi a versenyt de a szokásos hiba jön elő. Kanyarokban béééééna.... De őszintén megmondom mindezek ellenére nem tudok rá haragudni.
-
callmeakos
veterán
Kezd rendesen tele lenni a hócipőm a játék instabilitásával
Nincs olyan nap amikor ne dobna ki minimum 1x, de most úgy 4 óra alatt 6x dobott ki. Most egy kicsit felfüggesztem a játékot és lehiggadok -
callmeakos
veterán
válasz
speedmetal #4678 üzenetére
ja hogy te most azt hiszed hogy én csaltam?
Elmondok valamit: a 399es tempó igenis reális. Csak kell hozzá egy 911es meg egy nitró.
Az hogy a gyökérje kiakad azon hogy ennél a tempónál nem működik a mágnese az az ő baja. A csítereket pedig könnyen kitudnák szűrni ugyanis a sok 5 éves ruszki paraszt nagyrészt speedhack-et használ ami irreális végsebességet eredményez, amit a játék regisztrál is így kitudnák őket vágni. Csak nem teszik. Vagy nagyon lassan..... -
callmeakos
veterán
válasz
speedmetal #4671 üzenetére
Onnan hogy whisperben lecsalózott....
Hiába jelent, nem fognak bannolni ha csak a nagyfőnökök nem látják úgy a dolgot.... -
callmeakos
veterán
Na a noobját... Beállít engem csíternek csak azért mert 399es tempónál nem jönnek nekem a traffic autók mikor használja azt a nyomorult mágnest... Ráadásul a gyerek 47es szintű volt....
-
callmeakos
veterán
Na azért ilyet se gondoltam volna de Paradise Hotelon egyszerre két CCX ellen mentem. Mondanám azt hogy lehet velük tartani a lépést de hazudnék. Mindenesetre kijött a gyengéjük a Paradise-on és az egyiket igaz hogy az utolsó kanyarban de sikerült megelőznöm a 911el.
Az igazság az hogy még a Paradise-os verseny előtt beszéltem ezzel a gyerekkel aki elmondta hogy sok esetben teljesen irányíthatatlan a dolog akkora az erő benne. Nem is csodálkozom ezen........
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #4635 üzenetére
Mért vagy ezen ennyire kiakadva.
Nyilván tudta hogy rossz ha el lett mondva neki, jobbra számított de csalódott és ezért most el akarja adni. Ráadásul be is vallja hogy magának csinálta meg. Akkor meg nem értem mért kell tényleg ezen kiakadni. Néha kicsit túlságosan is kritikus vagy az emberekkel. Nyilván te sokkal jobban tudod mi fán terem a játékban hiszen te jóval korábban kezdted a játékot. Ő meg nem. Én is így jártam az R8al. Megvettem de jobbra számítottam. Ennyi.(#4636) Putyin90 Te meg afelől ne aggódj hogy nem kapsz jobb partot. Gyűjtsd szorgosan naponta a gyémántokat és ha már kellő sorozatnál tartasz, kapni fogsz jó partokat. Nyugi
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #4610 üzenetére
Az szép.... Mondom vérpistikék előnyben
Hazafele pont ezen gondolkoztam. Ez a 25k ez még starter pakkokban számítva is drága. Összesen több mint 10k.... Nah tudják mikor.....
FBn láttam a tökéletes kommentet erről: "25k? trololololol"
De azért ezen a képen azért kissé brutálnak néz ki
-
callmeakos
veterán
válasz
speedmetal #4566 üzenetére
Hát amúgy úgy ja..
Mind1 nálam csak alaplapi van. Majd visszajön a szeró próbálok mókerolni valamit...... -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #4560 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a hangkártya az alapból bele van integrálva az alaplapba...
A probléma ott van, hogy a füles müxik, mert a youtubeos videó amit lejátszottam azt hallottam, viszont a játéknak nem volt hangja. De érdekes módon a mikrofon használatakor amikor nyomtam a beszéd gombját és beszéltem hallottak. Csak azért kérdeztem itt mert az a sanda gyanúm hogy ez a játék miatt van....
De ha nincs megoldás akkor majd mikor visszajön a szerver akkor majd próbálok valamit..... -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #4556 üzenetére
ne fikázzad az angolomat
nehéz úgy angolul karattyolni hogy skypon 6 an üvöltenek hozzá, közben muter is visít velem + kissé fáradt vagyok
Amúgy hallottam ezt a szót az angol tanárnőmtől....
De tényleg nincs ilyen szó. Holnap megvesszőzöm ezértbár lassan néha rájövök hogy jobb kussba maradni. am honnan a picsából tudtad h az én vagyok??
De ha már ennyire okoskodós kedvedbe vagy megmondhatnád mi a bánat van a fejhallgatómmal
Mert müxik, csak a játékban nincs hang
-
callmeakos
veterán
Újabb szerverleállás. De ezt legalább időben bejelentették.
Közben van egy problémám.
Bedugtam a mikrofonos fejhallgatómat. És tudtam is beszélgetni mással azaz hallottak engem, viszont nem volt hangja a játéknak. Esetleg valaki tudja mi a baj? -
callmeakos
veterán
Picit piszkálta a csőröm a múltkori SLR téma.
Kicsit utánajártam mi a helyzet, ugyanis én keveselltem azt az 5 fokozatot.
Szóval a játékban nem a "mezei" SLR van, hanem az ún. 722 Edition. Ebben egy 7 fokozatú váltó van, 5,5 literes turbófeltöltős V8as motorral ami 650 lóerőt passzíroz ki magából. A végsebessége pedig 337 km/h.Ha esetleg valaki javította volna akkor elnézést kérek
-
callmeakos
veterán
válasz
Balller #4460 üzenetére
nem szokásuk.... csak ha tényleg nagy a gebasz....
múlt héten is volt egy 1-2 órás leállás, akkor se adtak...
Akkor adtak amikor egy teljes napra (asszem az is vasárnap volt) kidőlt a szerver....
De azt veszem észre hogy ez a szerver ez nem éppen mondható stabilnak....
Lassan minden héten kidől 1-1x..... -
callmeakos
veterán
Én azt bírom ilyenkor hogy mély kuss van.....
Se Twitteren de Facebookon nem tudnak írni egy két sort hogy "Szerverkarbantartás van" vagy "Probléma van a szerverrel de a hiba elhárításán dolgozunk" Semmi. Bezzeg a jobbnál jobb újdonságokat azt bezzeg tudják postolni vadul. De ilyenkor meg.... Semmi...... -
callmeakos
veterán
Ajjj de nagyon szeretem ha a Vasárnap kellős közepén mókerolnak a szerverrel......
-
callmeakos
veterán
Hát gyerekek, nem tudom ki hogy van vele, de az ISF-ről eddig még semmit nem hallottam. HOgy most jó-e vagy nem jó-e, vagy egyáltalán mi a frász van vele. Nos minő kíváncsiságból vettem egyet és a konklúzió az hogy kellemeset csalódtam benne. Sokkal de sokkal rosszabra számítottam mint amit jelenleg nyújt. Úgyhogy örömmel tudom be a lassan megformálódó flottámba
-
callmeakos
veterán
válasz
JJohhny #4388 üzenetére
Kezdésnek bevállalhatod a 2000es Skylinet T1-be vagy Golfot, vagy ne adj isten a Silvia Cop Editiont. Mindenképpen ne válassz túl erős és túl magas szintű autót, mert magasabb szintű ellenfelekkel rakhat össze akik el fognak verni. Igaza van Nfree-nek Legyél türelmes. Oszd be a Boostokat...
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #4352 üzenetére
EZ nem tanulás kérdése. AZ autó úgy viselkedik mint egy bálna. Nehezen fordul, ráadásul egy csöppet lomha. De ez előtt már szóltak nekem hogy a 300.000et nem éri meg a RX7 BMel szemben, de nálam ez az az autó, aminek benne kell lennie a garázsban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged