- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #5034 üzenetére
Ami az RS4 mellett szól, hogy a nitrója erős, azaz a start is. Ilyenkor ha segítesz az ellenfélnek egy rosszabb idő elérésében, akkor bizony nagy győzelemeket lehet elérni vele. A kanyarodást meg jó fékezéssel és jó színű tuninggal szerintem lehet javítani, éppen Balage mondta, hogy használhatatlan a kocsi, szerintem viszont élvezetessé teszi a vezetést a nitró ereje. A bodykit viszont az audin bugos, festhetetlen.
A Skyline R34-gyel mentem pár futamot délután a régi-új boostos bodykittel, és remek versenyek voltak, de a hagján és a külsején kívül mi az erőssége a gépnek? Ezen gondolkodtam... Januárban vagy a nitrót vagy a kanyarodást, de inkább mindkettőt javítaniuk kéne, hiszen épp az audi quattro statja került szóba mindenhol: Az R34 számai a legeslegmagasabbak a T2-ben már egy éve, amióta bent van a játékban. És mégis... Szóval érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay
- Nem lesz iPhone 19
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest