- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Szerintem ezzel a huzással,a game halott számomra , majd figyeljétek meg a nem boost os játékosok , teljesen le vannak szarva 0 esélyegyenlőség, azokkal is kibasztak akik begyüjtötték a rengeteg verdát , egy vagyont kell majd rákölteni újra , és szerintem ebben az egészben ez a lényeg kibaszott nagy szívás a multit is megőlik ezzel teljesen , így is kevés a multi , mindenki te-zni fog mert ugye veszteni senki sem szeret, de ha nincs esélyed nyerni sem akkor mért is játszasz???
Köcsögög -
NFree
addikt
válasz
JuhaAasz #8301 üzenetére
Kimondottan nem örülök, nem a végén akarok kullogni , nekem nem elég , mióta nincs lengyel boost, nem költök a játékra, nincs mindíg fél évem arra hogy felzárkozzak az élmezőnyhöz , habár az még mindíg messze van , mert nem egyszerű egy jó kocsit építeni , még lengyel boostból sem amikor 1mp-ért megy a csata , főleg , úgy hogy állandóan variálnak a kocsikkkal. vagy kitalálnak valamit, nekem nem megy 2 nap alatt a lista elejére kerülni ugy mint egyeseknek, akik mindíg tudják hozni a 150%-ot, van hogy 1 hétig szarul megyek , de nagyon akármit csinálok.
Ezt ez egész szar gamét , teljesen máshogy kellett volna csinálni az elejétől , ki vagyok akadva és jogosan szerintem.
jelzem nem csak lengyel boost ot vettem , néhány startert 8db , meg ment sms is vagy 3-om.
de a lengyel boostnál vált világossá mikor kb 80k boostot lőttem el 1 autóra , hogy egy rakás szar az egész.
szeretek versenyezni , de ez nem állapot mire egy kicsit össze szedné magát az ember mindíg variálnak valamit ami miatt hátrányba kerül(#8302) UFO1
Az az igazság amikor bejött az mp4 , szerintem marha jó kocsi lehetett, mivel sokan a top 100 ból javítottak az eredményeken a kocsival , de én ugymond kértem építési tanácsot , 1 emberkétől , és asszem ugy let építve a kocsi , csak ugye közben bele barmoltak vagy nem tudom , de közel nem lehet vele menni azokhoz az időkhöz. egyedül ez a rs maradt jó kocsi , kivéve mikor , minden okból kifojólag egyszerüen nem versenyképes csúszik elpattan , nem marad az úton.Nos színsor , nekem az 1ik amikor jó kedve van beton stabil a 3xpirostól a végén de valamikor nem bírok vele mert odaver ez az rs K.K.Z.P.P.P , jelenleg ezzel vagyok itt ott leggyorsabb. de készülöben van egy másik az Z.Z.K.Z.P:S lessz ha minden igaz nagyjábol , már kis alkatrészek benne vannak, és nem rossz a kocsi , sokszor megyek vele.
A másik szerintem nagy igazság , már nagyon nehéz kiautózni az autókban lévő tudást , legalább is nekem.
megyek javítok is megint 1-2 hellyet kempton dokba mentem az rs el 1.10 kört jaj
-
-
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #8289 üzenetére
Hát engem is teljesen elszomorí az egész , én egy újjab pénz lehuzást látok az egészben , hogy vedd azt a rohadt boost ot , szerintem itt a vége fuss el véle
-
NFree
addikt
DeadBullet
Na szóval sylvi tuning
Motor , sokat próbáltam volt benne piros kicsit vérszegény volt , volt benne zöld , nem volt vele gondom szinte semmi, cseréltem kékre de szinte ugyan azt hozta.
De anno ugymond végsebeségre építettem a kocsit , és a gyorsulás pontja 300 alatt volt, és sok sylvivel találkoztam ami elvert gyorsulásra a nagyobb stattal.
Ezért került bele végül a Kék motorTurbó , nos ez zöld ellensúlyozza nekem a sylvi gyengus végsebességét , lehet hogy miatta , kevésbé gyorsul a szekér de marad benne már nem cserélgetek Zöld turbó
Váltó, még a játék elején nyertem bele egy ursa tunedet , sokáig az volt benne , igy szoktam meg. lehet gyenge a gyorsulása a kocsinak , de ügyességgel , ezt le tudtam vetkőzni mindíg. szerintem , mehet bele nyugodtan az ursa. A world gargae szerint bele probáltam a pirosat , de nem rossz viszont olyan pályán ahol ugrat a kocsi nem jön jól , mert nagyot ugrik tőlle a kocsi. Tehát váltó , most usa tunedre vadászom zöld
Rugó
A piros rugó aranyat ér , de ezt az autót lefogja kibaszott stabil lesz de emiatt kicsit lasul a fürgesége , amikor kerülni kell trafikot , vagy hirtelen kanyarváltsoknál , nem igazán jött be a betonstabil kocsi , ezért vissza került bele a jól bevált ursa tuned , ami hagyja hogy egy kicsit tulkormányozott legyen , hagyja fickándozni a farát igy egy kicsit fürgébb is maradt mint a piros tehát rugó ursa zöldet nekiFék egyértelmű ventura piros ugy megáll tőle mint a gerely
nagyon rövid féktávokat lehet venni vele tehát piros
Gumi
Nos mivel irtam a sylvi nem elég fürge a kanyarokban ezért hagyni kell egy kicsit a tapadást ami annyit tesz piros rugót nem szabad bele tenni lefogja, elég bele a medion és jól jön az a pár pontocska a gyorsuláshoz , ugye a piros hoz képest tehét gumi sárga medionAz igy megépített sylvimmel én nagyon sok győzelmet hoztam , nem szentírás amit itt leírtam nekem ez a stílus jött be ennél a kocsinál. aki kételkedig és köpköd aláírom , nem kötekszem , de akkor legyen benne annyi , hogy megyünk pár futamot ha már jobban tudja
nem akarok nagyarc lenni , elviselem a vereséget is meg tanulni is szeretek , mert midíg tanul az ember ugyhogy hajrá
-
NFree
addikt
Erre nekem jobb ötletem van , megy mindenki azzal a tipussal ami mindenkinek van , és hogy ne legyen semmilyen külömbség , össze kell törni a kocsit annyira hogy kikapcsoljon a tuning , mondjuk megbeszélnénk , hogy pl sylvi kupa ekkor és ekkor adigra mindenki aki akar lezuzza a kocsit pár t.e vel közben keres is , és ennyi teljesen egyforma esélyek
-
NFree
addikt
Én is benne lennék egy jó groupba de 4 ember felett már roppant nehéz összehozni a futamot mert mindenki összevissza van , 1 2 már a szerver is szarakszik 4 fő felett sajna.
FGyerekek én még nem vagyok nagy öreg , de majd 1x leszek. de amig szuszogok jövök -
NFree
addikt
Igen lehetne mondjuk igc ért az új t1 király mert az mr2 nem egy szépségbajnok
A másik dolog kint németbe tényleg szép ilyen átépített járgányokat látni , jók a német uerek vagy csak sok a pénzük, mondjuk megnézném sylar kollégát ha megtehetné mit építene , miből és mien rajzot kapna , de szerintem le esen az állunk tuti, kár hogy kis hazánkban iesmira csak nagyon keveseknek van lehetősége.
Apropó , napok óta a játékban szóban volt egy hitmanhun nevű emberke, nem tudom hogy jöttem én a képben de ma megküzdöttünk , 9mecs 6-3 nekem , de meg kell mondjam nem rossz a srác küzdelmes volt , végig egymást toltuk , csak ha hiba volt akkor lehetett előzni , meg a verseny kimenetelét is az döntötte el. Egy kicsit fájt a dologban , hogy eszembe jutott szarmatrac kolléga (mester) hogy van még mit tanulnom , ugyan is ő hozzám képest nagyon tud menni , mentem vele sokat s tanultam is meg tanított is , ugyhogy jó lenne még nekem is fejlődni.
-
NFree
addikt
válasz
DeadBullet #8241 üzenetére
Szerintem a sylvi a következő képp , megy jól K,K,Z,Z,P,S ha érted mire gondolok és punk tum, medion motort ne rakj bele, de keress meg a gaméban , és összemérjük őket habár én butus beletettem egy piros váltót és most nagyon bánom hogy elbasztam az ursa tunedet erre a szar ventura tunedre , naaagyon bánom, meg egy rugót is raktam bele ventura tuneded de dobni kellett belőlle. s vissza az ursát , nekem a fent felsorolt a sylvihez a tökély volt
-
NFree
addikt
Hát valamit elrontottál, vagy ne haragudj szarul vezeted , én azt mondom , power upp nélkül az rx-8 al vertem már meg mr2 lazán , nem is 1x volt hogy egy arcal direkt mentünk vagy 5-6 kemény multit mert nem hitt a fülének , ennek ellenére power upp-al az mr2 verhetetlen
Az m3 , meg tuti best nem tudom nállad mi lehetMás
(#8238) sunny84
én a t1 sylvit azért feljebb sorolnám vagy 2-3 helyel
A lambón meg tuti butitottak , mert most nem lehet vele jó időket futni de a listán szerepeltek olyan idők azzal az autóval , hogy az rs-el is nehéz hozni, mindenképp a topp 3 alatt lenne a helye ha nem baszták volna el
-
NFree
addikt
Szevasztok srácok , rövid kérdés, kód nincs(750sb)??
1.5 hete külhonban vook , hétfőtöl leszek , s csak ritkán találok netet. -
NFree
addikt
Srácok , nem tudtok ebből a wörld -ből valami feltört verziót is ami megy szeró nélkül?
Megyek megint melózni ki , és jó lenne gyakorolgatni nagyon. -
NFree
addikt
válasz
csab991 #8060 üzenetére
Szia , asszem anno miattad keztem menni a route 55-ön , lényegesebb változás ????
Nyerhető , az ultra pack, van pár újj autó , de a deelernél megnézheted, nem tudom esetleg hs lehetett még újítás ha olyan rég nem voltál, más nincs , ja igen chat off nincs nem tudni mikor lessz. maga a játék , meg kb olyan mint volt a sok javítgatás ellenére , javították a suprát a 350z-t asszem lényeges más nincs. -
NFree
addikt
Hááát A single player kicsit lazább, nincsenek járgányok amik lelöknek falba pasziroznak repkedő, teleportáló trafik, ott könnyebb időt menni.
Meg multit mindíg autó módba tolok , nincs türelmem 3-4percet várni, az általam kiválasztott pálya miatt. igy kb 1 óra alatt mennék vagy 5 futamot.
És a lista sem teljes, valamiért találkoztam olyan ellenféllel, úgy ment mint a rakéta , tetszett utánna néztem , és 2500. voltugy látszik akik nem törödnek a listával azokat annyira nem frissítgetik.
-
NFree
addikt
Én simán irok , csak előtte nyomok egy /f et, általába a barátok megkapják.
Én azt mondom , nincs sok külömbség kocsik közt ha gyorsan nyulik el csal , és leszarom kimicsoda az illető, elég autóm van ahoz , hogy teszteltem öket jobb kevesebb tuningal, öszevisza és mindenhogy .
Más
Ja és a tököm tele van a gaméval , nyerni sincs esélyem , nem tudom mi van
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
szarakodik most a szeró???
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #8039 üzenetére
Nem is mondok semmit
..............Gratt
Más
Gyerekek ne hajtsatok az ultrára , szar kocsival csodát nem fog müvelni. Ahol meg az ellen jobb , meg a trafik is ugy akarja ott ugysem nyersz.2 Napja bosszankodom , hogy mi a szar van elfelejtettem vezetni? nem , csak egyszerüen a szeró nem szeret és kész, elfogadtam játszogatom vesztek , ez van .
Ugy látszik , most ez járja , próbálom , élvezni muszáj már csak ez van , meg nem kis pénzt toltam bele .Az ultrás kocsik hazai pályán verhetőek nyugi
Viszont valaki aki tutira , jól megy az eaglen , az segíthetne kicsit nagyon nem megy a pálya egyszerüen a sor végén végzek mindíg (trafik)
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7945 üzenetére
Ne bánsd már , tudod te mi a baj nagyon is jól , ha itt se sírhatja el magát az ember , hol tegye??
Legalább itt ph tartsunk össze ebben a kis közöségben. Mennyivel jobba szeretnéd te is ha hőn áhitott supra, r 34 , 35 , és a többiek ugy szerepelnének ahogy kellene.
És én is így gondolomNox
Köszi szépen az infót1 dologgal nem értek 1 et de nagyon nem , a gyors fejlődéssel, az lenne a legjobb ha én álíthatnám mikor lépjek szintet. mert egyébként még így is elszaladt veled a game s hirtelen 50 vagy s boost nélkül amenyire , bőkezű a játék , sehol nem vagy a többihez képest.
Más
srácok volt már róla szó itt de csak megerősítéskéánt írnám , de nem 1000% inkább ma csak ez fordult elő.
Szóval HIGH STAKES, ma arra ügyeltem , hogy nagyon szorosan fussak be a társammal 1ütt , sokszor vesztettem de a lényeg szoros befutónál , mindíg kaptam valami ajándékot 7 futamból 5 ször vagy alkatrész vagy kerék vagy akármi, 2 alkalommal meg nitrót .Szerintetek megérné ráfeküdni a témára valakivel ??
Nem tudja valaki Carrera gt nem lessz imádom , habár német azt meg u.... de mind1
TUTU
Hogyne érné meg , kb 0.001 sec et dob majd 1 alkatrész , már aki ki tudja autózni , a hack ellen meg rakhatsz bele akármitnem értem én ezt az egészet lehetne az egész game egy kicsit egyértelműbb.
-
NFree
addikt
Nem tudjátok mien frissítés érkezik , most ???
SylarHUN
Kössz a mecseket jó volt , különösen a graj point , amikor elősször mentünk s látom ott loholsz a nyakamban a falas kanyarok után akkor nem esett még le hogy megmutattam a titkos fegyverem , s mondtam magamban hazai pályán megaláznak jaj.
De jót szaladtunk kössz.Na lemegyek kocogog 1 et
-
NFree
addikt
Sylar is ijesmire , panaszkodott a multkor , nem tudom neki meg szünt-e azóta. váltogasd a szerót hátha , ha meg nem legyél türelemmel majd abbahagyja reméljük.
Más
Nem kimondottan viktor az oka . inkább az , hogy találkoztam ojan emberekkel akikből agresziót váltott ki a a nemzetiség feltüntetése. meg nagyon sok általam indított multiból léptek az emberkék. ,
Remélem ma , jót fogok gémelni este , mert eddig nem sikerült. ugyhogy keressen bárki nyugodtan a world be is Nfree vok -
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #7935 üzenetére
Pl egy darabig büszkén benne volt az aláírásomban valamien formában , hogy magyar, de mostmár a rublika üres , szégyellem magam
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7927 üzenetére
tegnap este még volt bennem egy kis szufla , megnéztem a boss-t , és valószinű javítottak rajta mert tényleg jól kanyarodik, de az e30 ellen nincs esélye olyan forma forma az elcaminoval. de egyébként ugy érzem sok autót javítottak, mert pl mazda mx 5 öt is huzták kicsit mert eddig nagyon ratyi volt , most meg szerintem simán pariba van a sylviával. de éreztem javulást a t3 as z4 nél is . kicsit jobban harap mint eddig és stabilabb, nem ideges az ugratóknál , mint régebben nagyon észnél kellett lenni , hogy landolsz vele.
A baj csak az nincs tuningom az autókhoz , hogy lehessen tesztelni. de mind 1 , mert csak néha néha ugrom , mmostanába be , megint eljött a leszarom fázis. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7914 üzenetére
Rajtnál a boss erős de utánna ,( főleg te az elcaminoval) simán verhető a kanyarokban.
Más
hogy ki kit ver el mijen kocsival mijen szinten , lényegtelen, ne vitázzatok ezen kibaszott nagy szerencse is kell ám , a trafik és a szerver lagg vagy szinkron miatt, csakis ezen múlik szinte a futamok 85%-a nállam a maradék 15%-on meg a csalók vannak.
pl sokszor vesztek futamot a trafik és a lagg miatti akadások miatt , mert nem tudom kivédeni. a csalóktól egyértelműen kikapok , talán eddig 3x sikerült csítert verjek sajna.De ha valaki úgy érzi kibaszott tökös és jó pilóta nyugodtan hivjon bárhova mecsre szivesen megyek , mert szeretek tanulni, de leckét adni is
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #7906 üzenetére
SylarHUN részleesen leirta az 1ik hozászólásában , listázd ki meg fogod találni elég tartalmas iromány
-
NFree
addikt
Sziasztok , holnaptól leszek elvileg ,
Tutu vároma közös gurulásokat, szépen mész a sky-al gratt
-
NFree
addikt
Sziasztok , nos a t2 es m3 kötelező darab , a tunig hozzá pedig Z,Z,Z,P,P,S nekem még nem fullos de mocsokul megy az biztos .
Gray point:És még van benne 1.5mp az első kört elkurtam , igy az 1.18 lett egyébként hibátlanul ment már 1.16 is elsőre.
A lényeg szerintem a legjobb autó t2 ben.
41 helyre elég , csak jaj
-
NFree
addikt
De gyűlölöm , első futam , rögtön egy kibaszott csíter, mondom hátha nem elnyomok pár power uppot sehol sincs egy paganival , nos a waterfronont kevés ember tud lerázni de azok sem így , elbassza az egész napom , olyan ideghes vook , hogy szétrobanok
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #7705 üzenetére
A 4.01 es idő elképzelhető ott, egy agyon huzott ccx -el szuper pilótával és 100% körrel, nincs hiba és végig iven tolod. Én 4.05 mentem, nem volt perfect de ugy érzem nagy mákom volt, csak nem szeretek ott menni mert ált 10-13nitrot 5-6 juggert lövök , és sajnálom.
-
NFree
addikt
Hát srácok kösz ,az emlitett csillag az union holinson kaptam sp 2.05 ez jó , csillagos mp 2.06, holott az eleje 2 percet megy és nincs csillag , na mind1. Pro TUNED mr2 vel
Viszont ha már ezt behuzták , behuzhatnák a Gray Pointot is sp 2.38 , mp 2.39 épülöben lévő E30.
Hu tegnap , becsatiztam egy groupba Az e30 al voltam , a lényeg olyan brutális módon ment az autó, hogy mindenkit könnyedén ott, hagytam 4 db e30 volt, egy murci , meg még 2 db autó, annyira szégyeltem magam, hogy kiléptem, gyors rápróbáltam a Gray Pointra első körben sikerült is 1.18 as időt futni kis hibával, na mondom, lessz a második 1.16 és már jók vagyunk , persze elbasztam
rápróbáltam megint az is hasonló volt , mert kapkodtam , utánna meg mivel vendégek voltam , ott hagytam a masinát.
A lényeg , lehet tényleg létezik , hogy húz a szerver és ez az lett volna????
-
NFree
addikt
Srácok , azt nem tudja valaki ? miert csillagozzák az erdményt a listán , mp-be , mikor single mecsben jobb időm van???
-
NFree
addikt
válasz
smdhorda #7669 üzenetére
Más , Kössz srácok
Kérdezz itt mielőtt vásárolsz nyugodtan, a srácok megmondják a frankót, icg t2 mazda rx 7, lotus exige, ford cosworth, meg méf van valami csoda. T3 959, BMW. M3, LAMBO, lvl 50-nél kötelező.
A stattal ne foglalkozz, nem iránymutató ijen téren, később tapasztalat alapján majd kiismered.Bakker , valaki nem tudja sosem lessz ilyen part cserebere egymásközt a gaméban , van vagy 30db amit nem használok de sajnálom kidobni , már igy is kivágtam vagy 100db alkatrészt régebben.
-
NFree
addikt
Srácok , akik újra kezdték a gyémántozást, annyit szeretnék tudni , hogy random amit kap az ember 30 napig , vagy ahányszor újra kezded mindíg ugyan azt kapod az adott napon???
-
NFree
addikt
válasz
gyuszito #7656 üzenetére
Szerintem , itt az ideje ujra kezdeni töbre mész vele az elmult 10 napban 1 db t2 vent pro race féket kaptam .0.0.12 , elég siralmas. én arra várok , hogy egyszer elbaszodjon , mert magamtól azé nem merem, mert hülye vook.
#7653) odébbb
Köszönöm ,engem nem engedet be az este végig, na mondom lefekszem , ha holnap is ez a helyzet, irkálhatok a suportnak
-
-
NFree
addikt
Srácok , játszik most valaki , ? nem tudok belépni mert a car deeler, hez dob be egyből mintha nem lenne kocsim de kocsit sem tudok venni mert valami, hibát ír ki,
-
NFree
addikt
Szevasztok felebarátim .
Mi a helyzet , észrevétel egyebek , az új diablo érdekelne , engem , ma mentem egy sráccal ő vett 1et , és igen nem rossz autó , de volt ojan hely ahol nem remekelt, szóval ? vélemény diablo ?Tutu , mesélj nekem a supráról? voltál már tesztelni?
Másik , tudom jó vagy a stadium chase-n, kollegától már vettem , pár leckét segítettek de nem bírok előrébb vergődni semmivel, örülnék , ha egyszer lessz kedved okosítanál te is ott kicsit, cél a 2.42 környéke, kocsi van hozzá csak a soffőr puding
Másik érdekesség , T2 porse gt 3.0 , vagy mi a szösz gray pointon csavartam, vele , és egy lasú lomha kocsinak éreztem , a lényeg , 1x sikerült vele mennem egy 1.19 es kört , minden power upp nélkül
számomra meglepő, de fixen tudom vele az 1.22 őt , akkor most mi van, lusta szarnak érzem s mégis megy?
akinek esetleg van , adhatna tippeket.(tuning) -
NFree
addikt
Hát srácok , hál isten a csuszkálással nincs annyira bajom , viszont az idegesít, bő 15mp el rosszabb vagyok a stadium case-en , bármivel megyek és ne bírok 3p alá menni , ez mitől van??? hibátlan kört lehetetlen letenni most a trafik , miatt valameik nap 4 jött velem szemben, mint a rhinok egymás mellett
Ja és a lamboim szarok megint , nem értem mitől lehet ez??? tegnap csúfúl elverteka fent említett pályán , vagy 10 szer egymás után töbnyire ugyan az a fazon (Marcicukorka) valami hasonló neve van , figyeljetek rá sztem csal , de kibaszott okosan. -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7629 üzenetére
Szerintem , ha enyire nagy a baj , valami baj lessz a szinkronnal , vagyis nettel vagy géppel,
Nincs másik oprendszered, biztos valahol valami hiba van , s a rossz szinkron miatt, dobálja el a kocsit szerintem de csak egy tippVagy a ti környéketeteken van baj netszolgáltatóval , meg kéne kérni esetleg mádt , menjen a profiloddal??? ugyan azt tapasztalja -e , esetleg, nekem ijen gyanum van, mást már nem tudok elképzelni.
-
NFree
addikt
válasz
SQX_Barto #7618 üzenetére
elvileg ha startert kaptál akko rkell legyen még1,bmw z4. is ajándékba meg egy toyota supra, nézd csak meg.
de sajnos ebből a 3ból csak a z4 ér valamit a többi csak porfogó, habár most a suprán kicsit javitottak ,de nem eleget, a cayman csak porfogó sajna , viszont nekem tetszik a hangja , ha meg van huzva.
-
NFree
addikt
válasz
SQX_Barto #7615 üzenetére
Feltétlenül vedd meg a bms-t, mertkiveszik a gamebol , s várhatsz 3 honapot mint én
(#7611) SylarHUN
Nállam,is volt hasonlo, a megporduléssel, de hálisten abbamaradt,viszont azt fojton érzékelem , hogy rajtnál 99százalékban alul maradok mindig, teljesen, mind1 autó estleg, hogy mien szinten van felhuzva, lehet azonos , lehet kölömböző , a lényeg mindíg alul maradok.Most annyitvettem észre , még megpördulés , ha épp pördülös kedvébe van a szekér , akkor azon a ponton , megpordul , elotte kicsi fék , vagy gázelvétel,deahogy megkezdem a kanyart. állok agázon , még nitrovalis tartja az ivet, csak be kell löni pontosan egyébként elszállok
-
NFree
addikt
válasz
SQX_Barto #7607 üzenetére
Mindenféleképpen T1 Mr2 Toyota , és T2 BMW E30. Ezeket feltétlenül vedd meg ,s tényleg minden kategoriában ütős verdád lessz,ahogy UFO1 kolléga is irta,A többi autót,csak akkor érdemes, ha van rá keret ,akkor el lehet velük bíbelődni.
A f@..t ebbe a k bill be ,nem megy a space rendesen, nem elég hogy tele vagyok hibával a végén még ezzel is szarakodni kell , hogy szétszedjem a szavakat anyoséknál vook
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #7600 üzenetére
kösz neked is a tippeket , ugy probáltam de gyenge volt, most zöld motorral turbóval váltóval jobnak tünik főleg nitroval , piros futomü , meg egy ursa guma van rajta csak nem mind pro de alakul
A másik meg azokat az időket képtelenség már megfutni , pont beszéltem egy elég komoly pilotával , változott a trafik , meg lehet más is, szinte lehetetlen 100 alá menni, mindennel mindenhol sztem
-
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7591 üzenetére
helyes, szeretem ha mutatsz némi érdeklődést.
1.24 az jó idő nagyon ismerve a régebbi supra képességeit , kicsit mérgeled s meg lessz a 2.40 körüli idő ami nagyon jónak mondható ,mivel exiggel mentem 2.42-őt E30 al 1.39 et , ugyhogy jó lessz szerintem, csak gyurjál rá. tessék falazni s nitrózni mint állat , mehetsz az alagutba nincs külömbség sztem az elkerülésével , sokat néztem.
-
NFree
addikt
én még, azt mondanám nincs az m1 irányíthatóságával semmi bibi,sokkal gyorsabban reagál a kormánymozdulatokra s fürgébb a többi bmw nél 1 probléma csak nagy iven fordul , nem szereti a szűk forditókat ,de időbe ,megcsípett fék + kanyarodás ,tehát ha lecsuszól skésőn kezded akkor elbaszod vele a kanyart de ha időben csinálod jól fordul.
Jó példa voltma 1 futamot mentem csak vele a paradise hotelen ,egy fullos 911 ellen, minden power upp nélkül sikerült menni 1.10 kört asszem nekem bejött, ráadásul voltak hibák.
Nem tudom mikor lessz időm jobban nekiülni,de sok reményem van benne. csak nehogy olyan legyen mint a gts , azt is megvettem , jó kocsinak éreztem , s reménykedtem benne ha megkapja a 3 kulcsos alkatrészeket jólessz nagyon,de sajna nem lett. ezért félek az m1 töl is ,de mégbízom benne.A world garage szerint épített E30 sajna rosszabulteljesít az elvártaknál, igy megkezdtem az átépítést ,csak tényleg nem tudom mi lenne jó bele.
Vettem rst még1et, és ebbe z.z.k.z.p.s alkatrészek lesznek , már ez az benne van , és érdekes modon most nem csúszkál ,(de egyébként ha elveszed a gászt akkor csúszik meg ha álsz rajta, gyönyörüen megy , még nitróval is) demég sajna nembírom vele fogni a másik rs-emet. k.k.z.p.p.p
Vettem ma egy ijen titán packot vagy mi a szart volt benne egy 9.13 as turbó bele raktam az rsbe a régibe ,3 mp el jobbat tudtam vele menni az egyik pályán ami nekem tetszik ,dekevés sajna
1 el nőtt a végseb 371km/h -
NFree
addikt
Ez a BMW pornócar mien kocsi? érdekelne, nekem gyanusan veri az rs-t jó kezekben.
Nem tudjátok mé áll a szerver? -
NFree
addikt
A z4gt3 a nem boost os kocsikat el tudja verni a rajtja elégy gyatra igen csak kifordulós fajta sajna és a nitrója is gyenge, ettől függetlenül , én sok pályán jól tudok menni vele szeretem.
Az új alkatrészek pont anniy pluszt adnak amennyit kell. emlékezzetek vissza megvetted az rst race tuned alkatrészekkel és nagyon jó kis kocsi volt úgy is , megtömöd 3 kulcsos cuccokkal s kb jobb lessz 4-5mp el na most , én tegnap egy fullos 911 el 700 fölött volt szinte mindene , direkt kértem menjünk priváth mecset a tanulság az lett ha jó a sofőr pont annyival jobb a kocsi , hogy esélyed nincs ellene , nekem a végsebességem pwupp nélkül 370 az övé 377 volt s gyorsulásra is meg kanyarsebbességre is jobb volt, ugyhogy sajna dobnak az alkatrészek nem is kicsit ugymond, csak ugye nem mind1 kinek a kezébe van az autó
-
NFree
addikt
Srácok eza bmw pornócar jó verda , mert tegnap egy szépen felhuzott példány nagyon elpáholt , s a gyengébekkel is megszenvedem a futamot
(#7575) UFO1
Nos kössz szépen . ki fogom probálni , most 1enlőre a world garage szerint kezdtem el építeni , de még az is hiányos mert nincs alkatrész , s a lényeg már igy bután a gray pointon tudtam vele hozni 3mp et, ami jelenleg a 131. helyezésre elég. ráadásul csak toltam egy kört , rosszul szortam a nitrót is csak kiváncsiságból szaladtam 1et.
Más
Hát srácok nem tudom , a fene az EA-ba , mert valamit tudnak a rengeteg szarság mellett, még mindíg van a gméba valami, hogy az ember leül elé.
Ezek az új alkatrészek szánalmasak , nem tudom mért kellett bedobni amíg nem fejezték be , ráadásul látszik , hogy ezzel akarja most az anyagi jukakat befoltozni a cég , csak boost ért jó drágán , újab lehuzás, én jót röhögök , mert tegnap egy szarrá húzott 911et elvertem s nagyon jól esett, igaz utánna meg engem páholtak el 1 gyengébb rs el , ez nem volt valami jó érzés, de arra ösztökél , komolyabban oda kell figyeljek. -
NFree
addikt
Szevasztok , újra ithon ,olvasgatom a topikot , de nagyon el voook keseredve , ahogy nézegetem ezek az újitások , semmire nem jók csak , hogy kicsalják az ember zsebéből a pénzt, nagyon elkenődöm emiatt.
Érdkelne , hogy is áll most pontosan ez a lenygel boost os dolog ha még létezik ár/boost??
A napokban kint osztrákban olvastam , sokan el el pártolak a gamétól , más online autós játék miatt. Azt szeretném tudni , esetleg topik nyilt-e valahol a fentebb említett játékoknak? mert asszem itt az ideje váltani. ami nem jelenti azt , hogy itt a pályafutásom befejezem , csa k semmi értelme eröltetni részemről úgy érzem , mert anyagilag jelen pillanatban egy feneketlen kút a játék.
-
NFree
addikt
Én a multkor 1.5m vágtam bele , és ami használható volt az 200 nitro kb
-
NFree
addikt
srácok , felraktam a notira is a gamét , de bejelnkezésnél , csak gurgulázik , és nem lép tovább, nos volt egy uninstal és ujra raktam és utánna kezdte el csinálni akár hányszor ujra raktam.
A lényeg az első uninstall azért volt mert nem a telejes verziót instalta fela game, és volt pár opció ami nem volt így elérhető , most mi a f.@.r kam van??Más em értem bakker .fojamatosan tolnak le a listáról, hogy a viharba képesek jól menni az emberek mikor lehetetlen, pont 2 napja beszéltem egy top100 as versenytársal.
Ja és mondta a lista elejét meg nem lehet megközelíteni , ha a szerver nem húz aszongyák
Erről estleg bővebben valaki , hogy lehet ezt elérni? -
NFree
addikt
Volt már valamien aston a játékba n nem? az hova lett?
A lengyel boostra annyit ragálnék , halkan ,
Egy kicsit észbe kaphatn az ea régebben , asszem 900 körül volt 50k sb pont, nos ennyiből lehet egy autót , normálisan összerakni, és sok kisérletezés nincs is benne.
Na már most , oké online game mag minden , de elmehetnek a p...ba hogy veszel 10 autót azt felszereled, s ha ezt rendesen magyar boost ért teszed egy fizetés egy kocsi???????????ráadásul , a csalók ellen nics gyógyír, beletolhatsz te egy millát is , és letolnak egy szar kocsival??
Hát ha már kemény pénzeket fizetek ezért a gaméért , akkor kapjak már rendes játékot , nem??Vagy rosszul látom a dolgokat?
-
NFree
addikt
Össze ne vesszetek , itt nekem , az , hogy tutu megtanult rammolni jó dolog, és nem csalás mivel a geci játék erre lehetőséget ad, én nem ramolok , mert a tiszta küzdelmet szeretem , de meg kell tanulni, , mert ha benne van a gaméban , ha tudsz akkor tudsz ellene védekezni is , ez a véleményem , habár azok a ramolók akik engem mindíg a falhoz kennek tuti valamien hack et használnak , mivel , mezei halandó nem nagyon ér utól ha nem hibázok, (hacsak nem huzza a szeró), meg én is próbálom lögdösni de én lepattanok mindíg. ha netán fair küzdelemben rammolok (véletlen) akkor általába bocsánatot kérek, ha nem nyerek akkor kussolok , me szégyellem magam.
-
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7302 üzenetére
Te vagy az én emberem tudtam
Ezt találtam [bones_tuning_guide]
Téged és másokat is kérdeznék ér valamit??(#7304) UFO1
igen , de a rallly sosem jött be , mindíg is aszfalt betyár voltam, ami meg a többit illeti 1etértek
-
NFree
addikt
hú gyerekek be vook sz@.v@ nem találom a world garage-n a listát ahol taglalják mien kocsiba mien szerko való?
-
NFree
addikt
Szépdolgok ezek ,sosem játszottam kormánnyal
biztos jó , azt tudom,hogy imádom az igazi szimulátoros autós játékokat. biztos fain lehet ijennel szorakozni,deaz nfs szerintem sosemlessz kormányal élvezhető ,mert ennek kizárólag a bill... ál jól , De csak az én véleményem, az összes sorozat kivéve .Pro street .shift 1-2 gondolom, ezekt nem lehet billel,mert nekem is csak joj al sikerült. na otteltudom képzelni a kormányt,
A forza motorsport4 hát igen ez lenne az a játék amiért , talán vennék 1 kormányt nem számít mibe kerül , ha megcsinálnák pc-re +multi ja és nem ien fosszinkronnalmint az nfs, hanem a valóshelyzetet szimulálva.HA privátoztok ,próbáljátok már mi a haverralegyszerre guruljatok be a célba egymás mellett, ma én próbáltam decsak 2 futamravolt időm , s a lényeg 2 ből 2 ugy zárult, hogy mindkettőnket 1 helyre hozta a game asaját felén ,és mindketten aranyat kaptunk,
tudom van ijen bug a játékban , de most az a lényeg , hogy direkt lehet-e előhozni vagy csak bug néha, nekem nem volt időm tesztelni . Fontos egymáds mellett begurulni , legyen ideje a szervernek eldönteni a nagy semmit. nekünk sikerült -
NFree
addikt
Létezik , hogy leállás van ?
-
NFree
addikt
válasz
Dictator^ #7260 üzenetére
Szia , nem teljesen tiszta mit is szeretnél valójában?
Team meccset akarst több player ellen.
Nem értem?Ha multit akartok menni, akkor a cimbivel egyszerre nyomjátok a gombot , 1 MULTIPLAYER, 2 JOIN, közbe dumáljatok, ha egszerre dolgoztok, akkor 85% esély lesz hogy berak benneteket a kiválasztott pályára.
Mér nem látjátok egymást?
Fontos , hogy mindketten egyforma szeron legyetek Europa , Amerika bejelentkezésnél lehet kiválasztani jobb felső sarok.Aztán free roamba teleport to friend s talán összerak benneteket hogy látjátok egymást.
A team escapet meg nyomhatjátok , a fent leirt modon 2 + mások ellen , vagy csináltok groupp ot s ugy játszotok, .
Tutuhaver
Ha mégegyszer igy kiborulsza fos game miatt elfenekellek(stb)
Anno te segítettél engem a holtponton tul jutni a + itiv hozzáálásoddal, ne törödj senki vel s semmivel , én büszkén kiirom , hogy hun s a többit meg leszarom , most este nem csatlakoztam mert kimondottan multit nyomtam , és kb 80%nyerési rátával zártam voltak hihetetlen élményeim. , de a route 55 öt még mindíg nem megy 2.36 alá
Irtam neked a gaméban de le se szartál , remélem nem történt semmi , ami miatt haragszol rám??? -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7248 üzenetére
Én mindíg kimaradok a jóbol, na ma esküszöm esteleszek lehet zargassatoknyugodtan ha netán,összejön valami.
TUTU
veled beszélnem kell sürgősbe, este bele tetted a bogarat a fülembe ,s jó lenne ha utánna isjárnál a dolgoknak, ha nem gond , hogy induljunk elmostmár valamerre.Kell egy t3as kék váltó,estenéztem a youtube-on vidiket , elkapott a fantázia , de kurvára érdekel, hogy a picsába csinálják , hogy gyér a forgalom ,ez is biztos függ valamitől
-
NFree
addikt
világranglistáról jut eszembe , nincs meg az nfree profilom
Csak ez : Player not found
The player you searched for is currently not in our database and we couldn't find 'NFREE' in the SpeedAPI(#7235) kaoszamigó
Hallod a nagyok a fent említett kombóval köröznek . Ha dobálná állandóan a partot a gmame akkor bátran kisérleteznék , de velem elég cudarul bánik -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7225 üzenetére
Ja nekem is bejön de amióta nem vették figyelembe a gallardovel ment eredményem a multkori versenyen nagyon haragszom a gallardóra , ugyhogy nem veszem meg ott egye meg a fene az evora-n gondolkodom , kanyargós pályán jól jöhet , habár azt a mp4 nek is tudnia kéne asszem.
Más asszem vennem kell ram órákat tututól , mert még mindég nem megy , ugy felborítottak 2x is , hogy csak lestem
-
NFree
addikt
Srácok azt mondja már nekem meg valaki , hogy t2 es m3 om lessz e még? nagyon kellene , vagy meik az az autó ami nagyjából azt a teljesítményt hozza???
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7192 üzenetére
és mindenki.
Nos igen van egy két arc akivel így öszejöttünk szarmatrac pl meg még páran csak az a baj ugye a hülyeségeimmel nem akarlak téged meg őt fárasztani állandóan.
egyébként Qru látom már te is 40 fölött vagy ha gondolod körözhetünk majd vagy bárkivel, csak mostanába a gyermek miatt nem tudok fojton menni, s azt meg nem akarom, hogy várni keljen rám.
Más tegnapelőtt linkeltem egy bms arcot , tegnap megint összefutottunk , az eagle drive on , de már mindenki szidta jaaj hihi.
Aztán nem is tudom a csaba gyerek volt porondon a chat be jót vigyoroktam zajlik az élet a kibaszott gyémántra még mindég nem ad semmit 2 profilba újra kezdtem
-
NFree
addikt
köcce srácok van egy p gumám azt még feltolom oszt várom a csodát
-
NFree
addikt
Srácok inkább rx8-hoz sugjatok nekem kicsit ha lehet?? (sziiiineket akarok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged