- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond74
tag
Na..., most szop igazán az, aki ezért az egyre nagyobb sz@rért még fizetett is..., mondjuk én annyira nem izgulok.
-
Desmond74
tag
Megy ez a hulladék egyáltalán, mert úgy látom nem....
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13592 üzenetére
Áhh, naív vagy még....vagyis még nem etted meg a kenyered javát.
Szerinted ebben az országban, ami fetreng a korrupcióban, pont a lottó lenne kivétel, ami egy baromi nagy bevételi forrás?
Elárulom, lehűtik, felmelegítik a golyót, ma már számítógépes feldolgozás van, iszonyatos kapacitással..., Mattheus is ezen bukott le a sorsoláskor....., elfelejtette melyik a tuti...a meleg, vagy a hideg..., addig örülj, amíg nem nyersz nagyobb összeget, (mert az kiszivárog, az átlag nem olyan ügyes, hogy milliárdokkal kereket oldjon)
Küldöm a videót PÜ-ben.....
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13589 üzenetére
Vannak, de olyan sűrűn, mint a lottó ötös.
Viszont a lottó ötössel ellentétben, ha meg is nyerted ezek egyikét, nem keresnek fel 150 kilós, földgömbfejű, emberek, hogy utald át a nyereményed 75%-át azonnal, különben mész betoncsizmában a Tiszába.., vagy Dunába, ez szabadon választható.
Mondjuk, olyan gyakori, mint a törtfehér színű holló, szerintem Sunny-nak tetszene....
-
Desmond74
tag
válasz
execute93 #13571 üzenetére
Nézd, én autót nem ajánlánék, sosem vettem boostért, a 911-es Porshékkal talán nem nyúlhatsz nagyon mellé, végig kéne néznem mi jön ki 8000 SB-ből, sajna nem sok.
Az meg egy dolog, hogy milyen osztályból veszel autót, ha vannak jó alkatrészeid raktáron, akkor 1 osztállyal simán feljebb bütykölheted egyből...,
-
Desmond74
tag
Már megint lejött egy 300 megás peccs, a nagy büdös semmire.
Bele se merek gondolni, hogy a teljes, telepített játék méretét hányszorosan tölthettük le már így peccselgetve..., uhhh, hol kellene már ennyi toldozás-foldozással tartani...
Nem értem ezt az üzletpolitikát, miközben ezerrel menne a pénzszipka, újabban a tudásuk az autók ki-bepakolgatásával kimerül. (Bár lehet, így is halálra keresik magukat, csak jól titkolják.)
Én azonnal visszatenném az összes pályát, sofőrszinthez kötve, mint régen, lenne a friss regisztrációnál motíváció.
ApróPopó: az új városrészről, mikor is hallattak valamit utoljára?
-
Desmond74
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13514 üzenetére
Kivesznek-betesznek..., ezzel ki is merült..., már csak az új játékosok által befizetett zsében bíznak.., ha már egy fokkal tutibb vagy..., na akkor Te már nem számítassz...
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13503 üzenetére
Na, csak a jobb áttekinthetőségért: [link]
-
Desmond74
tag
válasz
Bekő Tóni #13491 üzenetére
Ezt a véleményt nem osztom, a piros az a legtapadósabb...., a piros alkatrészek mindig gumikban, és fékekben jók..., mert a legtapadósabb viselkedést hozzák.....
De sose fogsz egy jó kézifékest kanyarodni piros gummanccsal, a kékhez képest szerintem....
Ismétlem: Szerintem!
-
Desmond74
tag
Tudjátok mi a hasonlóság az NFS World, és a horgászat között?
"Ha nincs "bot"-od, akkor nem gyűlik a zsákmány......
-
Desmond74
tag
válasz
Underground2 #13440 üzenetére
Halihó!
A bones oldal is ezt a színsort ajánlja:[link] ,nekem érzésre bevált..., de nem biztos, hogy másnak is ugyanez a legjobb színsor.
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #13430 üzenetére
Jól mondod, mi már nem mai csirkék vagyunk a játékban..., csak próbáltam közzétenni azt, amit az elmúlt 2-3 napban tapasztaltam...
Régebben divat volt, hogy az újonnan bevezetett pályákon több volt az értékes nyeremény, próbáltam jó pár körig a Luna Circuit-ot, de azt kell mondjam, erről a jó szokásukról is leszoktak....
-
Desmond74
tag
Drag-on dobál nálam , full Ultrás 650 Lambo Murcival, és csupa 3* skillel.., mennek a cinkék a retekbe 10-ből 7-szer....,
Kíváncsi vagyok meddig tűrik ezt, mint anno az MR2-t, azt is kisírták a boostosok, hogy ne legyen annyira vaddisznó, pedig azt még sok ajándék boostos is meg tudta venni....
-
Desmond74
tag
Egyébként ezzel a 8888 Cash jutalommal már találkoztatok futam végén?
-
Desmond74
tag
válasz
Desmond74 #12915 üzenetére
Mintha már megint igazam lenne..., mint Besenyő Pista bácsinak...
Arról volt itt szó nagyban tavaly év vége felé, hogy minnél nagyobb szinten van valaki a játékban, annál esélyesebb jobb alkatrészek nyerésére..., bejött valakinél? Nem hiszem...
De csak nyomjátok ebbe az értelmetlen pénzszipkába a lóvét, legalább tudnak az ingyenesek is játszani....
Van új Bot, ha nem akarsz a gép mellett ülni..., mondjuk ez is csak napi 2 ultrát dob max.....
-
Desmond74
tag
válasz
-Rolika- #13306 üzenetére
Mi a túrót kínlódtok? Már van "bot" progi, simán játszol, miközben síelsz az osztrákoknál..., ez a hulladék nem is ér többet.
Többit privátban....
Az üzletpolitikájuk az: hogy ha nincs elég bevétel az ötödik nyaralóra, akkor nem dob a játék jobb alkatrészeket..., nesze neked ingyenes autóverseny...
-
Desmond74
tag
válasz
sunny84 #12912 üzenetére
16 foglalt garázshelyem volt, mikor elértem a 60-as szintet, gondoltam veszek egy autót az új helyre..., de nincs új helyem....
Na, ettől meg végképp röhög a vakbelem:
"And remember that higher level players will not only have better drop rates of any car parts, but also a better chance of getting those rare Ultra performance parts and Skill Mods!"
szerintem ezek az amatőr, pénzsóvár f@szok ha letudnák ezt programozni, akkor se tennék meg.
Egy ujjamon meg tudom számolni, hány komolyabb cucmók esett idáig level 60-on... -
Desmond74
tag
Na, tegnap meglett a level 60, aztán a beígért garázshely meg sehol..., b@sszák meg...
-
Desmond74
tag
Na, valaki hátha még nem ismeri...., írd be a nevedet és csodát látsz!!!
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #12710 üzenetére
15 autóm van, abból egy boost-os MR2, az is ajándék boost-ból, ami régebben gyakrabban előfordult, mindez úgy hogy egy fillért nem költöttem erre a játékra...,boost trükközéssel sem, ahhoz komolytalan.
Ma már nem járnak ilyen jól a kezdők szerintem.
-
Desmond74
tag
Home for the Holidays pályát nyomjátok legalább egyszer, hátha csöppentenek valami trabicseket...
-
Desmond74
tag
Tutu, van már B-s jogsid???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest