Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Bakkja meg az EA games (ismét).
Megvettem ezt, de össz 25 euróba került. Persze, mondhatnám, hogy béna vagyok, de akkor is.
Nem képesek megírni egy nyomi böngészőben a vásárlási dolgokat, és Opera alatt NEM működik helyesen! Az utcsó fázisnál kér egy pipát egy kis négyzetbe. Opera böngészőbe ide nem lehetett semmit se bejelölni. Persze, amikor rá nyomtam a "tovább"-ra, jött az sms, hogy levontak 2x280 forintot. Mivel, nem jöttem rá, hogy mi a baj. Volt, amikor jött egy üzi a böngészőben, hogy nem tudta leellenőrizni, de levonni azt tudott a kecseg!
Ráadásul, azt se írták, hogy a garázsomba legyen hely, mert nem kapom meg a Mazda kocsimat.
Asszem, írhatok a Magyar supportnak. Ha nem állnak pozitívan a témához, továbbiakban nem fogok EA játékot venni. Pedig, mostanában szinte csak olyat veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest