Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #303 üzenetére
Ennek én is nagyon örültem, bár a +25 versenyt pöppet keveslem + még hiányzik egy bekötőút. De tény, hogy remek munkát végeztek az EA-nél
(#305) GabN73 Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezen te nem tudsz részt venni:
"As a special treat North American residents can enter the Royal Purple Text-2-Win Sweepstakes for a chance to win the Alienware™ laptop. Put your name in the hat by visiting RoyalPurple.com/nfs and registering or text “RP” to 777111. If you’re near an O’Reilly Auto Parts, don’t forget to check out the Royal Purple Need for Speed World counter mats."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest