Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - MIUI / HyperOS topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások

- 

Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Új hozzászólás Aktív témák
- 

GabN73
addikt
válasz

tutuhawer

üzenetére
						"A powerupok szerintem jók, akinek nem kell, hanem tiszta, löködés meg mágnes nélküli versenyeket akar, az nyomja az rfactort vagy a többi kiváló szimulátort."
 Sose szeretek lökdösődni,vagy poweruppokat használni.Legyen tiszta verseny.De amikor a gyerek 60 kmeket laggol,úgy hogy megfagy előttem,én nem számítok rá,kikerülni meg lehetetlen,a sebességem 0 lesz..Ez egy kicsit idegesítő még.A sok hülye meg nem jött még rá hogy a buszmegálló lassít 

Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Kuponkunyeráló
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - További aktív témák...

- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
 - BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
 - Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
 - Death Stranding Director s Cut
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sose szeretek lökdösődni,vagy poweruppokat használni.Legyen tiszta verseny.De amikor a gyerek 60 kmeket laggol,úgy hogy megfagy előttem,én nem számítok rá,kikerülni meg lehetetlen,a sebességem 0 lesz..Ez egy kicsit idegesítő még.A sok hülye meg nem jött még rá hogy a buszmegálló lassít