- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Folytassuk itt
-
kormi0312
senior tag
közben rájöttem hogy kitartóan kell követni és egy idő utan okosak lesznek a rendőrök.
sztem nem rossz a története. ehhez a tipusu játékhoz bőven elég -
kormi0312
senior tag
hali,
vkinek van arra receptje, hogyan kell a végefelé az M6-ost ártalmatlanítani miközben 5000 SUV meg 10000 szedán rendőr közben zaklat? -
sector123
csendes tag
Sziasztok!
Még megkérdezhetném hogy a gépemen hány fps-el futna az undercover maxon?
Ez az infó is nagyon fontos lenne4GB Ram Nvidia 9800GTX OC Intel E8400
-
Armahun
addikt
Van már topikja.
-
sector123
csendes tag
Szevasztok szerintetek menne az én konfigómon maxon az undercover?
nagyon fontos lenne4GB ram Intel E8400 Nvidia 9800GTX OC
-
bLL^
senior tag
válasz
infectedmann #10 üzenetére
Csak az a vicc, hogy abban a topicban 99%-ban a driver problémákról, a kevés fpsről és a tuningkocsis képek linkeléséről van szó ami boxon nem probléma.
Itt talán átláthatóbb lesz a téma annak akinek bejött ez a #@&%! "játék".
Gyorsan túltettem magam a sínen kocsikázáson és a padlógáz hajtűkanyarokon de amikor a négysávos autópályán mindegyik sávban megy a forgalom, az ellenfél valahogy átjut én pedig manőverezéssel csak sávot tudok váltani (két kocsi között véletlenül se lehet elmenni pedig van hely) az már kicsit illúzióromboló.
Boxon csak egy nehézségi szint van vagy csak én nem találtam a menük között a változtatás lehetőségét? -
Def26
félisten
válasz
...
-
storm81
csendes tag
válasz
Az lehet, de az a PC topikban van, ezt meg a konzolosoknak szántam, mivel ők valószínűleg nem néznek be a PC-sbe...de mindegy.
-
infectedmann
őstag
Van már ilyen topic, meg kéne tanulni olvasni bmeg.
-
Anubiss
tag
Nekem van egy problémám: Hogyha lenyomva tartom a bal Alt-ot akkor nem tudok balra kanyarodni (nem reagál). Másnak is van ilyen problémája?
-
kariad
senior tag
No játék már megvan!
A régi jobb részeknek való tisztelettel ezt is végigjátszom!!
Csak valami vga kell alá....3870X2 gondolkozom.... remélem elég lesz neki!
Ha sikerül jó árban vennem!! -
kokobe
őstag
Részemről biztos nagyobbat ütne az 100%,Ha ujra kivihetném a high stakset v a porschet uj graffal...
-
-
storm81
csendes tag
Ha valakit érdekel az új NFS, itt olvashat róla tesztet, itt pedig kibeszélhetjük magát a játékot!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged