- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki..totál kivagyok..persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz lett a kedvem..nincs olyan játék jelenleg, ami felváltaná az nfs-t, az összes autós játék nyomába se ér az nfs-nek, nincs alternativa, projekt cars és társai, szánalmas...azt hiszem visszateszek egy egy régi nfs-t szégyen szemre a gépre, és újra kezdem azokat..carbon, most wanted, underground és társait :-(((
-
Feri1977
senior tag
Köszönöm szépen nektek, okés!
-
Feri1977
senior tag
Nem igaz, senki nem tud semmit, hogy lesz e új rész pc-re végre!
-
Feri1977
senior tag
Senki többet harmadszor? :-/
-
Feri1977
senior tag
Mivel a Rivals óta nincs új rész, és azt írták mindenhol, hogy tavaly nem fog megjelenni új rész belőle, de ebben az évben igen, így jó lenne már tudni valamit róla, ha jön egyáltalán, mert rengetegen várjuk, a régit már személy szerint unom.
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged