Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit nézegettem az Everest segítségével, hogy mennyire terheli a gépemet a játék.
1680x1050, minden full, 4xAA, 4xAF:
Time attack módban, egyedül a pályán 50-75 fps, CPU magok 45-60%-ban terhelve.
Versenyben maximális ellenféllel, utolsó helyről indulva 19 fps! Magok 95-98%-on. Proci limit rulz

-
Motion_Blur
félisten
Sikerült nagy szenvedések (és szerencse) árán beállítani a Logitech MOMO-t..
Úgy tudtam lépkedni a menüben, hogy félig vagy teljesen benyomva tartottam a fékpedált. A controllsban kiválasztottam a kormányt beállítottam mindent magamnak, a gázt is simán, mert ugye közben nyomva tartottam a féket és nem ugrott folyamatosan felfele a kurzor. A fék beállítása viszont kurva nehéz volt, mert ugye alapból be volt nyomva és amikor a fékre nyomtam egy entert, a játék érzékelte, hogy le van nyomva a pedál és a felengedést, tehát az ellentétes irányú mozgást mentette el magának. Nem is tudom leírni pontosan, hogy hogyan sikerült végül (szerintem szerencsével) beállítani, de nagyon sokat szoptam vele. Az már csak hab a tortán, hogy olyan lomhán reagál a játék a kormánymozdulatokra, hogy szerinte élvezhetetlen. G25-el is nyomtam már, ott egy fokkal jobb, de nagyon messze áll egy rFactor, vagy egy Race07 közvetlenségétől.. pedig rendesen beállítottam mindent. Ez van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem gáz billel, de mivel szimulátorozok már 8 éve, ezért nem fogom a billentyűket csapkodni

Csak kiváncsi vagyok, hogy a GTR fejlesztőinek munkásságából mi sült ki. De asszem inkább maradok az rFactor, LFS, GTR2 hármasnál

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehúztam a MOMO-t, egyből megszűnt a beragadás. Nagyon remélem, hogy meg tudom oldani ezt a problémát, mert billentyűzettel biztos hogy nem fogok játszani..
-
Motion_Blur
félisten
Nekem a menüben olyan mintha be lenne ragadva a felfelé kurzor. Nem tudok semmit állítani, meg kilépni se, mert olyan mintha folyamatosan nyomnám az előre gombot...
-
Motion_Blur
félisten
'Kint van'

privi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest