- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit nézegettem az Everest segítségével, hogy mennyire terheli a gépemet a játék.
1680x1050, minden full, 4xAA, 4xAF:
Time attack módban, egyedül a pályán 50-75 fps, CPU magok 45-60%-ban terhelve.
Versenyben maximális ellenféllel, utolsó helyről indulva 19 fps! Magok 95-98%-on. Proci limit rulz
-
Motion_Blur
félisten
Sikerült nagy szenvedések (és szerencse) árán beállítani a Logitech MOMO-t..
Úgy tudtam lépkedni a menüben, hogy félig vagy teljesen benyomva tartottam a fékpedált. A controllsban kiválasztottam a kormányt beállítottam mindent magamnak, a gázt is simán, mert ugye közben nyomva tartottam a féket és nem ugrott folyamatosan felfele a kurzor. A fék beállítása viszont kurva nehéz volt, mert ugye alapból be volt nyomva és amikor a fékre nyomtam egy entert, a játék érzékelte, hogy le van nyomva a pedál és a felengedést, tehát az ellentétes irányú mozgást mentette el magának. Nem is tudom leírni pontosan, hogy hogyan sikerült végül (szerintem szerencsével) beállítani, de nagyon sokat szoptam vele. Az már csak hab a tortán, hogy olyan lomhán reagál a játék a kormánymozdulatokra, hogy szerinte élvezhetetlen. G25-el is nyomtam már, ott egy fokkal jobb, de nagyon messze áll egy rFactor, vagy egy Race07 közvetlenségétől.. pedig rendesen beállítottam mindent. Ez van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
- = Zk = - #391 üzenetére
Nem gáz billel, de mivel szimulátorozok már 8 éve, ezért nem fogom a billentyűket csapkodni
Csak kiváncsi vagyok, hogy a GTR fejlesztőinek munkásságából mi sült ki. De asszem inkább maradok az rFactor, LFS, GTR2 hármasnál
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #377 üzenetére
Lehúztam a MOMO-t, egyből megszűnt a beragadás. Nagyon remélem, hogy meg tudom oldani ezt a problémát, mert billentyűzettel biztos hogy nem fogok játszani..
-
Motion_Blur
félisten
Nekem a menüben olyan mintha be lenne ragadva a felfelé kurzor. Nem tudok semmit állítani, meg kilépni se, mert olyan mintha folyamatosan nyomnám az előre gombot...
-
Motion_Blur
félisten
'Kint van'
privi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dying Light: The Beast
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest