Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
newDesigner
csendes tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Hello!
Ha még Xp-t használsz, próbáld ki a Win 7-et. Nálam + 40% fps-t jelentett. Persze a legfrissebb driver is sokat jelenthet. De azt sem hiszem, hogy egy gf 9xxx-en sokkal jobban futna (nem vagyok teljesen képben a gf időrendben).
-
newDesigner
csendes tag
válasz
TommyX_
üzenetére
Nem biztos, hogy teljesen. Lehet, hogy vissza lehet hozni egy részét.
Kell csinálni egy rendszervisszaálítási pontot. Utána vissza kell állítani a hiba előtti legutolsó visszaállítási pontot. Lehet, hogy visszaír egy korábbi mentést, ami még használható.Ha meg nem sikerűl, akkor vissza lehet az egészet állítani a kiinduló pontra.
Ha nem sikerült, akkor itt van két link, ahonnan le tudsz tölteni olyan mentéseket, ahol elérhetőek az NFS World Tour versenyei. [link] [link]
-
newDesigner
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Köszönöm a választ.

-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Én nem értem, hogy miért fikázzák sokan a Shift fizikáját. Én az első Gran Turismo-t is végigjátszottam még a megjelenése idején. Azóta sok más hasonló programot is kipróbáltam, mint: GT 2, GT 3, GT 4, GTR, GTR 2, Toca RD. Szerintem ezek közül a programok közül ez hasonlít a legjobban a valósághoz. Itt meg is lehet fogni a kitörő farú autót (nem úgy mint a GTR 2-ben), vagy a már csúszó autó, ha lassúlt, újra irányíthatóvá válhat. Én sofőr vagyok, ráadásul százezreket fizetek közlekedési szabálysértésekért (saját, átépített autóm miatt). Tudom, hogy meredek helyzetekben, hogy viselkedik egy valódi autó. Szóval nem olyan rossz, csak gyakorolni kell! [link] (A saját videók között van még öt. Vannak benne tiszta körök és tiszta verseny is.)
Egyébként fps -t lehet növelni úgy is, ha Win 7-et használsz (Az Xp 32 bit v. 7 64 bit. A Win 7 nél kb. a duplája az fps nálam. Egyébként Ati kártyát használok.) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest