Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Én csak 10-es szintű profillal rendelkezem, de azokat majdnem csak egyedüli versenyen, driftben, vagy kocsipárbajban szereztem.Sajnos az autóversenyeket nem bírja a gépem,Nagyon levenni meg nem akarom(egyenlőre)a részletességeket, mert akkor miért játszanék egy új játékkal ha régi külcsit adok neki.
Megmakacsoltam magam.
Nem tudja valaki jön-e valami javítás a közeljövőben?Optimalizálásra gondoltam. -
Ateszzero
őstag
Nem tudom miért ,de nekem nem tetszik ez a 20-25 fps 1280*1024 ,Vertical Sync ki, 2*AA, meg pálya közepesen többi mind alacsony beállításoknál.
Méghogy játszhatatlan, de így nem is valami szép a játék, autók árnyéka szinte nincs , a pálya majdnem üres, semmilyen elmosódás,nem fénylik az út, stb stb stb.. és ráadásul még játszhatatlan fps érték.Nagyon felb.szta az agyam. NNa most így játszak vele?Akkor elő veszem a pro streetet,ha felmérgel.
A procim fel van húzva 2.8GHZ-re a videokarim meg 790/1100-ra.
Mi lehet a baj?

-
Ateszzero
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
"Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren"
Igen ,meg is tanultam irányítani de nálam is belémjöttek és csak úgy ömlöttt az orromból a füst!!
Végül Uninstall megoldotta !!

-
Ateszzero
őstag
Nekem a Grid az irányítás miatt nem jön be!!Ráadásul olyan érzékenyek a kocsik,ha egy kicsit koccanok vele,máris jelez az egyik kerék hiba és hopp,már nem is lehet vele a kanyarokat bevenni!!Több órás játszmám után Két versenyben tudtam a második helyen végezni!
A Burnout-nál pedig ugyanennyi játék után már a B-jogsinál tartok!Elsőre leszedek bárkit aki belép Paradise Citybe!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest