- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Október közepén érkezhet a Honor Magic8
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero #79 üzenetére
"Több órás játszmám után Két versenyben tudtam a második helyen végezni!"
Hát ezt csakis magadnak köszönheted, simán megtanulható a játék, nfs után én is szenvedtem vele hogy ezt esélytelen irányítani, azt kész lettem, de belejöttem és így simán nyerhetőek a versenyek, pláne basic fokozaton, nem akkor kell fékezni amikor már a kanyarban vagy vagy utsó pillanatban, hanem már jóval előtte, nfs-el ellentétben.
"ha egy kicsit koccanok vele,máris jelez az egyik kerék hiba és hopp,már nem is lehet vele a kanyarokat bevenni!!
Ez meg egy másik nagy hülyeség, valószínűleg 200-al belemész hátulról vagy neki egy falnak, mert egy kis koccanástól nem sérül a verdád legalábbis úgy hogy a motor felfüggesztés stb, max a külseje karcolódik, csak akkor nemtudsz már kanyarodni amikor pirossal mutatja az adott rész sérülését, ha még csak sárga akkor az nem igazán érzékelehető, szóval ez alapján csak azt tudom mondani hogy tanulj meg vele játszani.
Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren, ha bekerülsz eléjük nem érzékelik és ő meg az ideális íven megy és így belédjön lazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest