- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
válasz
Ateszzero #79 üzenetére
azért a burnout rettentően árkád játék,a gridhez képest,sztem a grid simán szimulátor nehéz szinten. a gépi ellenfelek meg ugyis köcsögök a gtr2ben is,akárcsak a gridben.
Pl gridben egyik pályán a csapattársam 3szor ugyanott lökött ki...azóta már nem dolgozunk eggyüt
Meglehet a versenyeket nyerni a gridben is,csak meg tanulni vele a játszást. -
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero #79 üzenetére
"Több órás játszmám után Két versenyben tudtam a második helyen végezni!"
Hát ezt csakis magadnak köszönheted, simán megtanulható a játék, nfs után én is szenvedtem vele hogy ezt esélytelen irányítani, azt kész lettem, de belejöttem és így simán nyerhetőek a versenyek, pláne basic fokozaton, nem akkor kell fékezni amikor már a kanyarban vagy vagy utsó pillanatban, hanem már jóval előtte, nfs-el ellentétben.
"ha egy kicsit koccanok vele,máris jelez az egyik kerék hiba és hopp,már nem is lehet vele a kanyarokat bevenni!!
Ez meg egy másik nagy hülyeség, valószínűleg 200-al belemész hátulról vagy neki egy falnak, mert egy kis koccanástól nem sérül a verdád legalábbis úgy hogy a motor felfüggesztés stb, max a külseje karcolódik, csak akkor nemtudsz már kanyarodni amikor pirossal mutatja az adott rész sérülését, ha még csak sárga akkor az nem igazán érzékelehető, szóval ez alapján csak azt tudom mondani hogy tanulj meg vele játszani.
Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren, ha bekerülsz eléjük nem érzékelik és ő meg az ideális íven megy és így belédjön lazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest