Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Igazából én szimes vagyok, gridet ki nem állhattam, mikor kipróbáltam, többet a gépem biztos nem fogja látni. TDU-ban tetszett, hogy H-s autóknál kuplungolni kell, igaz a force feedback ott is érdekes volt, de krúzolni, mikor untam magam, elég jó volt. Ezt meg szerintem holnap, vagy pénteken tudom kipróbálni, áthívom uncsimat, úgy is mindig megveszi az ilyeneket.
Én meg letesztelem, talán kölcsönkérem több időre is, ugyan ennek nem sok esélyét látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én meg letesztelem, talán kölcsönkérem több időre is, ugyan ennek nem sok esélyét látom.