Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nem hozza be a képet
amúgy már láttam képet a ps3-as joyról és így tök ugyanaz mint az első ps-é, azzal a kivétellel hogy az egyik fekete a másik szürke. Az igaz hogy mind a 4 hátsó gomb kiáll egy kicsit, nah mind1 lehet azóta nyomásérzékelősre csinálták, mert régen nem sok játékba kellett használni azokat a gombokat, pláne autós játékba, ott nem azok voltak a gázt és a féket jelentő gombok, de ezt előbb leírtam.Jah behozta meg most hogy jobban megnéztem azt amit én linkeltem ott is ilyen kallantyús megoldás van, akkor úgy néz ki megváltoztatták a hátsó gombokat a PS3 joyon, ez így már tényleg fasza, csak amiket logitech csinál ps joyból azoknak sima a gomb ott felül

Új hozzászólás Aktív témák
- 845 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv gar
- Cyrus Pre Qx dac , előfok + Cyrus PSX-R tápjával eladó
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy már láttam