Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nem hozza be a képet
amúgy már láttam képet a ps3-as joyról és így tök ugyanaz mint az első ps-é, azzal a kivétellel hogy az egyik fekete a másik szürke. Az igaz hogy mind a 4 hátsó gomb kiáll egy kicsit, nah mind1 lehet azóta nyomásérzékelősre csinálták, mert régen nem sok játékba kellett használni azokat a gombokat, pláne autós játékba, ott nem azok voltak a gázt és a féket jelentő gombok, de ezt előbb leírtam.Jah behozta meg most hogy jobban megnéztem azt amit én linkeltem ott is ilyen kallantyús megoldás van, akkor úgy néz ki megváltoztatták a hátsó gombokat a PS3 joyon, ez így már tényleg fasza, csak amiket logitech csinál ps joyból azoknak sima a gomb ott felül

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
amúgy már láttam