- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabber01
üzenetére
mondjuk

Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest