- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
valaki írja le pls(akár privibe) hogyan kell feltenni a patch-et hogy működjön is
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a patch-et de kilépet mi lehet a baj?
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom Rio hogy a fenébe driftel 3500 azon a pályán,nekem a max 2700 jöt össze
-
ToBeY
nagyúr
ÉS arra van valami módszer,(cheat) hogy ne keljen 10sprint recordot csinálnom hogy feloldódjon a sprintkirály?
-
ToBeY
nagyúr
Véletlen eladtam a drift király kocsiját,le lehet valamilyen módon mégegszer nyomni?
Az egész játék újrakzedése nélkűl -
ToBeY
nagyúr
Légyszi valaki mondja meg hogy itt milyen rekordra gondol?! Mert az egész játék folyamán jóval többet csináltam 10nél.
kep: -
ToBeY
nagyúr
Azt nem igazán értem miért van lezárva a leszámolásokhoz az út,mert 4nél tuti több rekordot csináltam a játék folyamán! Még 10-nél is.Vagy a rekordot a legutolsó versenynapra érti?
-
ToBeY
nagyúr
Az a mitsubishi evo 9 mr edition-t én nem tudom választani?Ellenfelek azzal menneke és sokkal erősebb mint az evo-m
-
ToBeY
nagyúr
Speed Challenge-re és sprintre milyen kocsit ajánlotok lambon kívűl?!
-
ToBeY
nagyúr
Sprintre inkább 4kerék meghajtású kocsi kell?Vagy hátsó vagy első?
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem kéne csinálni az 1hsz-ba egy ilyen info dolgot.Pl kocsiajánlás versenymódokra hogyan kell 2 kerekezni és egyébb okos dolgokat leírni.
-
ToBeY
nagyúr
Vettem drag-ra egy Pontiac GTO 63-as talán remélem ez már jó lesz
-
ToBeY
nagyúr
Drag race-re milyen autó a legjobb?Most vettem egy micubisi lancer evo-t 850le tuning után, de valahogy 1/4 mérföldön gyenge 1/2 mérföld-ön ok.
-
ToBeY
nagyúr
Légyszi valaki segítsen beállítani a kocsimat drag race-re.A 1/2 mérföldes távon ok mert elég nagy a végsebessége.De 1/4-en nagyon szar mert alacson fokozatokon nem húz annyira.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tud valaki pénzkódot a játékhoz?
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy kocsit sprinetet állítottam be neki,de igazából driftre kéne! Hogyan tudom átállítani?
-
ToBeY
nagyúr
Újabb kérdésem lenne több mint 100k van és nem enged kocsit venni miért?
-
ToBeY
nagyúr
Valaki el tudná magyarázni priviben hogyan működik a karrier mód a játékban?
Már vagy 1-2 napja játszom vele de az az érzésem ugyan azokat a pályákat csinálom meg mert 1% vagyok.... pénzem az olyan 60k és az alap 3kocsim van meg amit az elején ad -
ToBeY
nagyúr
Valaki egyszerűen és röviden el tudná mondani hogy működik itt a kocsi tuningolás?
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap gond nélkűl ment a játék,ma új karriert kezdek és folyton kilép amint lenne a legelső verseny! Tegnap óta semmi nem változott a gépen...
-
ToBeY
nagyúr
Átírtam a registry-be a játékot magyarra ez ok is.A videokat átírtam ntsc-ről pal-ra,viszont nincs video így! Valami ötlet?Ha visszaállítóm angolra és pal-ról ntsc-re, úgy minden ok,van video.
-
ToBeY
nagyúr
Ebbe az nfs-be nincsenek ilyen átvezető animácók?Igaz még csak egy versenynapot vagy mit teljesítettem,de nem találkoztam még vidoval.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Sirandrish #1495 üzenetére
Te kérdezted "egyébként mivel tud többet a PC" Röviden válaszolva szerintem szebb a játékok grafikája PC-n mint PS-en.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Sirandrish #1491 üzenetére
PC szebb a grafika minden PS-en kipróbáltuk haverral. PS1-2-3-on is mind a ketten megállapítottuk, valami szebb a PC-s verzíó. Úgy hogy a haverom,nagy konzolos tehát nem elfogúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest