Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
ennek nem lesz jó vége.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish #6783 üzenetére
azért mert a nyers adatok alapján volt kismillió másik jobb. de az EA aszongya hogy maradjon a pics@jan egy 350zben mer az gyó. a többi meg nem.
-
raskolnikoff
őstag
asszem befejeztem. (persze ez már a 3. fogadalmam). egyre trébb lesz, egyre unalmasabb lesz...föltuningolom a cobaltomat az egekbe, erre 3 mpet vernek rám a dragben. a váltás is csodás: összevissza rángatózik a fordulatszámmérő, csoda hogy nem tudok váltani. sima versenyben meg 20 mp-eket verek rájuk.hihetetlenül el van baszva ez a gém.
miért??? mert ezt akarta egy csomó ember? nem kell város meg semmi? hát nem is tudom de nem tud lázba hozni hogy egy infinitivel 5 mp alatt egy gyárkéménynyi közesincshozzákinézetbe füstöt kinyomva felgyorsulhassak 30 km/h-ra. (tudom, hogy kormánnyal kéne nyomnom, de annyira nem vagyok elborult). meg azér ennek a címe need for SPEED. hát eddig nem sok speedben volt részem...istenem a carbon mennyivel jobb...(pedig...)
-
raskolnikoff
őstag
válasz
slayer006 #5598 üzenetére
Haha, ez naon vicces volt. Namégegyszer, hátha így érted mit kérdek:
Eljutottam oda ahol a pontiacot és az infinitit választhatom. Nagyon reménykedtem hogy a helyszín gyökeresen változni fog mert bevallom kicsit untam már az f1-szerű pályákat. A kérdésem az, hogy lesz egyáltalán a játék folyamán vmi más típusú pálya is vagy ez az f1-szerű jellemző az egészre?
Másik: kb csak így 2 óránként nyerhetek majd új kocsikat?Megj. 1: a street az nem versenypálya. sztem nfs3-tól (az nfs2-t nem ismerem) szinte minden street volt nem? (tudom, nfsu2 url az nem, meg a driftek, mielőtt hasonló választ kapok)
Megj. 2: játszottam vele és eddig minden autót úgy nyertem. nahát! -
raskolnikoff
őstag
Két (számomra) nem mellékes kérdés következik.
Eljutottam oda ahol a pontiacot és az infinitit választhatom. Nagyon reménykedtem hogy a helyszín gyökeresen változni fog mert bevallom kicsit untam már az f1-szerű pályákat. A kérdésem az, hogy lesz egyáltalán a játék folyamán vmi más típusú pálya is vagy ez az f1-szerű jellemző az egészre?
Másik: kb csak így 2 óránként kaphatok majd új kocsikat?Ha mindkét kérdésre IGEN a válasz el kell gondolkoznom hogy megérte-e...
-
raskolnikoff
őstag
megjelent már a teljes? azis olyan tréül megy?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish #3508 üzenetére
tegnap éjjel nagy volt azér az izzás...még a net is ledobott párszor. itt meg ez a topic volt az első mindig a sorban. amugy nekem sincs a kedvenceim között pont ezér
-
raskolnikoff
őstag
van egy éved hogy újra kijátszd a tdu-t, valamelyik nfs-t meg a dirt-öt. kb ennyi.
kivéve, ha a teljes leköt. mert a demo az nem. -
raskolnikoff
őstag
válasz
TannerHUN #3433 üzenetére
végülis az övénél egy sorral hosszabb...vagy úgy mondom hogy az övé is 3 sor...
ilyen meg hogy újak szívatása felejtsd el, ilyenekkel ne is szítsd a tüzet mert még az lesz belőle. az hogy utálod őket mert tartsd magadba. ez most nem egy fentről való leosztás hanem emberi tanács. -
raskolnikoff
őstag
válasz
(Kolombusz) #3427 üzenetére
nem baj...manapság a patch lassan többet ér mint az egész játék. vedd meg 12ezerér szarul aztán tőccs le 20 peccset. GRAT EA
-
raskolnikoff
őstag
ja igen...
még 2 dolog:
- nem láttam vezetőt az autóban
- a felbukások meg olyan parádésak(negatív értelemben persze) mint az u2. ott is nekimentem egy autónak és olyan cirjuszi mutatványokat nyomott le az autó...még egy harmadik:
- egyszerűen utálom amikor az ember - főleg egy nehezebb kihívásnál - nem tud restartolni amíg végig nem nézi pl ezt a mutatványos parádét. ugyanez volt amikor elkaptak a mw-ban. rendőrős videoból egyszerűen nem lehetett kilépni , mindig muszáj volt végignézni. itt ugyanez, tetőzve 2 loaddal.
-
raskolnikoff
őstag
igazából a törés a ps-ben azt jelenti hogy kiírja a játék hogy totaled. egy colinban még mehetsz 3 kerékkel, szarul irányítva, balra húz stb. itt meg 2 tábla és kezheted elölről...
NO COMMENT -
raskolnikoff
őstag
naszóval a demo egy szar. de a játék még lehet hogy jó (=végignyomható) lesz...gondoljátok végig. a játékmenet sokat segíthet. de ez a demo...egy határ sz*r
sztem a krízis is azér tolódott el egy hónappal mert kb ilyen szar lett volna csak rájöttek hogy azér annak sokkal nagyobb menedzsmentet csináltak és az már télleg brutálgáz lett volna. ettől mondjuk az nfsre ez még nem mentség... -
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #3341 üzenetére
természetesen az alábbit juhinak szántam
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3094 üzenetére
naja. én elhiszem hogy reális a fizika...mert 200 fölött tény hogy ezt csinálja az autó amikor a kormányt elrántod full oldalra (= pl jobb bill. lenyomása fél mpre)
MOD: hardwireden írja vki hogy ha leveszi a sound qualityt akkor nincs swapp.
hát...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #3091 üzenetére
bocs hogy screeneket nem csináltam, de nem láttam értelmét. görgess lejjebb.
-
raskolnikoff
őstag
VÉLEMÉNY
- graf szép bár én aszittem ennél sokkal ütősebb lesz. 1024ben minden maxon volt, AA8x stb. még így is voltak törésvonalak amiket nem tudtam nem észrevenni.
- volt pofájuk egy 2 pályás demot csinálni...ez most csak magánvélemény. egy demo arra való hogy vki eldöntse hogy megveszi-e vagy nem. ez a demo nem arra való. sztem. legyen 2GBos, de legyen értelme. mégiscsak ingyen van...szerintem ez lenne üzletileg korrekt. tudom sok embernek ez probléma - nekem is, de "a krumplileves legyen krumplileves". sztem.
- swappolás nálam is volt. először aszittem csak a sebességérzet miatt van de rájöttem hogy nem. idegesítő...
- a fenti beállításon, nevem alatti configon 40-50 FPS.
- irányítás szerintem közel sem arcade-os. kicsit hasonlít a test drive-ra, de annyira azért nem irányítható jól. sőt a gyors versenyben egyenesen nehéz, 200 felett kifejezetten. tény, hogy bill-ről nyomtam, de ezér ne kövezzen meg senkihiszen nagyon sokan csak igy nyomják és szóse volt arról hogy bill-ről nem lesz jó. Hát sztem végülis jó csak nagyon meg kell szokni. Ismétlem: nagyon.
- a menü nem tudom ilyen lesz-e de hogy minden verseny előtti indulóképhez külön töltés kell meg a versenyhez megint, ez kicsit sok...
- összegezve: van egy olyan érzésem hogy az undergroundon nevelkedett embereknek, akiknek a mw meg u2 meg carbon vonal jön be, el rognak rettenni ettől (csak egy jóslat), mert ez sztem sokkal közelebb áll a szimulátorhoz mint egy arcade-hoz. persze a játékmenet majd lehet hogy ellenem fog beszélni, de aki ebből a demoból ezt le tudja szűrni.... aztán tipikus amikor kijött a carbon sok ember hüledezett hogy már megint egy undergr. hát ők most azt hiszem megkapják...akik viszont mw rajongók voltak azok sztem inkább nemtetszésüket fogják kifejezni mint tetszésüket.
- FINAL LAP! hát ez tetszett...nosztalgia...hát ennyi. kb ennyit lehet elmondani az nfs:ps 700MBos demojáról.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff #3046 üzenetére
ezennel átnyujtom a 350kbitemet a hardwiredről. meek installálni, utána beszámolóóóóó
-
raskolnikoff
őstag
5 perc és felszabadul 300 kbit/s sávszél. jippi
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Motion_Blur #3021 üzenetére
hát...nem támogat kisebb felbontást? 1440*900 csak egy tipp
-
raskolnikoff
őstag
féhéhééél óra
-
raskolnikoff
őstag
250k, 1 óra, hardwired és TOLÁS
-
raskolnikoff
őstag
nekem meg egyfolytába megáll a letöltés (flashget). msn kilép...ez a demomegjelentetés az eanek nem nagyon megy mostanába...
-
raskolnikoff
őstag
viszont asszem hiába várunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged