- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Gamestarról lehet tölteni!!
LETÖLTÉS!! -
Atomgeszi
nagyúr
Kapja be az EA. Zerocool-nak már 3 napja odaadta a teljes pc verziót, nekünk meg még egy kib@szott demo-t se képes adni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sehol semmi! Na akkor jóéccakát!!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2235 üzenetére
Köszi a linket!
Hát nem tudom, másik tv-t nem hiszem hogy vennék, max távoli jövőbe. Jó befektetés lenne végülis egy PS3 sztem... Na majd elválik. Köszi mindent! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2221 üzenetére
Köszi a választ! Egy linket tudsz adni, hogy hol vetted? Melyiket érdemesebb megvenni szted hosszú távra? xbox 360, ps2,ps3? Már nagyon akarok gépre költeni, játékra meg jobb lenne egy konzol...csak nem tom egy 55 centis tv-n mennyire van értelme
mod: amit meg gépfejlesztésre költenénk évente, abból simán veszünk egy csomó konzolos játékot -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2215 üzenetére
Nem tudod mennyi most egy PS3? Karácsonyra olcsóbb lesz szerinted? Egeret meg billt lehet rá rakni FPS game miatt?! köszi!
-
Atomgeszi
nagyúr
Eddig semmi. Percenként frissítem az EA oldalát, de semmi!
http://www.electronicarts.hu/downloads/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged