- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
HDR renderin #8473 üzenetére
Hát ahhoz nem sok köze van a játéknak
Én a szimulátor és arcade játékokban nem vagyok kezdő, se ügyetlen, de ez a játék még emgem is fel tud húzni...
Tavaly előtt év végén a Carbonnal drifteltünk, és a rekordunk már nem tudom melyik pályán a legdurvább tuning mercedes-el kb. 1.650.000 pont volt... Írdatlan sebességgel a külső zónákban, én már kiszálltam a végén, mert nem lehetett idegekkel bírni ami ott folyt LAN alkalmával, 1-2 százezrekkel dölt folyamatosan a rekord, egészen 1,6M-ig...
Ezzel is brutálisan lehet driftelni, csak meg kell szokni, persze a feladatokban néha szinte lehetetlen elől végezni, mert olyan a pálya. -
Zolee11
senior tag
hátt én most kezdtem el tolni, de néha kegyetlenmód fel tud idegesíteni, hogy ennyire balfék aki kitalálja a dolgokat. néha time attack modban esélytelen vagy, vegyél megint új kocsit mert nem elég egy 600 lovas 4 kerékhajtású...
pl. a driftről inkább ne is beszéljünk, mert a programozók ezek szerint nem jártak fizikaórára, és soha nem vezettek... istenem, miért kell ennyire elb*szni???ez már a hihetetlen kategória, a fizika legalapvetőbb törvényeit veszi semmibe. az rendben amíg játszható, hisz arcade, de ez esetben játszhatatlan, írányíthatatlan. minden pályán adott a pontszám, akkor is ha azt lehetetlen elérni (csak esetleg már 3 agyvérzés után
, másik pályán szintén annyi a pontszám és ott 5 szörös pontszámmal verem meg őket... ez kérem szépen a trehányság, a tervezés hiányának a tetőfoka. de ez jellenző volt mindig is az NFS-ekre. mindig jól eltoltak valamit...
összességében tetszik a játék, csak nem értem, hogy miért kell elcseszni azt, ami jó is lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest