Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

válasz HDR renderin #8473 üzenetére

Hát ahhoz nem sok köze van a játéknak ;)
    Én a szimulátor és arcade játékokban nem vagyok kezdő, se ügyetlen, de ez a játék még emgem is fel tud húzni...
    Tavaly előtt év végén a Carbonnal drifteltünk, és a rekordunk már nem tudom melyik pályán a legdurvább tuning mercedes-el kb. 1.650.000 pont volt... Írdatlan sebességgel a külső zónákban, én már kiszálltam a végén, mert nem lehetett idegekkel bírni ami ott folyt LAN alkalmával, 1-2 százezrekkel dölt folyamatosan a rekord, egészen 1,6M-ig... :DDD
    Ezzel is brutálisan lehet driftelni, csak meg kell szokni, persze a feladatokban néha szinte lehetetlen elől végezni, mert olyan a pálya.

• Zolee11

senior tag

hátt én most kezdtem el tolni, de néha kegyetlenmód fel tud idegesíteni, hogy ennyire balfék aki kitalálja a dolgokat. néha time attack modban esélytelen vagy, vegyél megint új kocsit mert nem elég egy 600 lovas 4 kerékhajtású...
    pl. a driftről inkább ne is beszéljünk, mert a programozók ezek szerint nem jártak fizikaórára, és soha nem vezettek... istenem, miért kell ennyire elb*szni??? :W ez már a hihetetlen kategória, a fizika legalapvetőbb törvényeit veszi semmibe. az rendben amíg játszható, hisz arcade, de ez esetben játszhatatlan, írányíthatatlan. minden pályán adott a pontszám, akkor is ha azt lehetetlen elérni (csak esetleg már 3 agyvérzés után :)), másik pályán szintén annyi a pontszám és ott 5 szörös pontszámmal verem meg őket... ez kérem szépen a trehányság, a tervezés hiányának a tetőfoka. de ez jellenző volt mindig is az NFS-ekre. mindig jól eltoltak valamit...
    összességében tetszik a játék, csak nem értem, hogy miért kell elcseszni azt, ami jó is lehetne...

Új hozzászólás Aktív témák