Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Lassan hozzászokhatunk, hogy Október-November fordulóján kapunk egy új NFS játékot.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szterintem saját üzletét rontja az EA azzal, hogy nem egyszerre kerülnek boltokba mindenhol a játékok. Az NFS fanokat ismerve, nem biztos hogy sokan megvárják azt a +egy hetet, hogy játszhassanak végre...Mire itthon boltokba kerül, addigra meg már ki is végezték a single-t, főleg amilyen hosszúak manapság az NFS-ek.. -
alien_
őstag
Valahogy nagyon elvesztettem az érdeklődésemet az NFS játékok iránt...
Az MW irányítása még csak-csak, de a Carboné szerintem katasztrófális lett. Ez még az árkádnál is árkádabb. Most behozzák a törést, bedobnak pár dx10-es fényeffektet, aztán örüljünk az idei NFS -ünknek...Nagyon nem tetszik, amit ezek az EA-s arcok csinálnak. Tudom, ebben van a pénz, de ez már tényleg olyan, mintha évente kiadnának egy expansion setet. Direkt kihagyják a részekből a legjobb funkciókat, hogy a következő rész tudjon valami ''újat'' felmutatni. Gondolok itt most a visszajátszás hiányára az MW-ben, meg hogy nem lehetett pl rendőrrel lenni, pedig szvsz alap lett volna, a jó kis Hot Pursuit-ös lan-fogócska. De optimista vagyok, várom a csodát, hogy legyen újra egy NFS, ami annyira el van találva mint az Underground! Persze, tudom, ízlések & pofonok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged