- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
De:
a; Visszaolvasol!
b, Röviden:
Több helyszínen, legaális versenyeken nyomolhatunk majd, fajtánként csoportosítva. Magyarul: Helyszín-Versenytípus párok vannak, pl. Drift-Japán, Drag-USA-(Kalifornia asszem) stb. Mindenhol a legjobbnak kell lenni. Ha mindent megnyertél, akkor "kizöldül" a korona, és vége a játéknak. minden helyszínehez egyedi reklámok, és zenék is tartoznak.DOMy
-
Zewa
senior tag
Bár.. Arra kiváncsi leszek hogy mennyire fogja megterhelni a EA szerverét? lehet hogy ugy be fog álni mitna gerely. Esetleg ha vki letudja szedni és utáéna beszar az EA szerver az nekem áétküldi esertleg seedeli? Pls
/ez termélszetes forditva is igaz hisz bröm-brömözni nem kell sávszél
)
-
Kiskokó
veterán
sztem attól hogy ha kilehet kapcsolni és szerintem kilehet majd.. nem lesz olyan hogy nem kel fizetni ha örik akrko sem kel fizatn i a javitásért már csak azért sem mert nem lenen fer mindeki törésnélkül mene mert több pénze maradna... vagy ha fizetni kel a javitásért kakor vlami másért kele fizetni ha ncis bekapcsolva a törés.. sztem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- LEGO klub
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged