- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
- gépigény: 1280, 2AA, minden maxon: 20-30fps...pff... a Carbon sokkal gyorsabb volt hasonló látvány mellett
- irányítás: valami überf*s: hiába nyomom jobbra vagy balra, egyszerűen nem akar kanyarodni. Elsőre nagyon zavaró volt, aztán valamennyire megszoktam, de még mindig rém gyengus
- menü: túl csicsás, nem tetszik
- fizika (sivatagos speed trap rész): lol... pattog a kocsi össze-vissza, rémes. A damage-ek kiosztása meg teljesen véletlenszerűnek tűnik. Totaled-é dettó.-/+ zene: szokásos NfS akármi, szódával elmegy
+ a grip race tetszett: ez a régi, 'igazi' NfS-ekre emékeztetett, mintha az irányítás is jobb lett volna itt és a táj is tetszett
+ a graf nem rossz. Az autók tetszenek, mondjuk a táj már nem annyira, de cserébe legalább lassú...
+ szerintem ennek a játéknak semmi köze az NfS szériához. 1 totál önálló alkotásként meg nem olyan rossz. Viszont ha az NfS 2.-6. részére visszagondolok, a szívem szorul össze.6/10 - gyengus ez is, de szerencsére nem annyira, mint az übersz*r Carbon. A teljest azért megnézem majd.
-
-
joshua7
veterán
válasz
::Trunks:: #1350 üzenetére
Hopp, ezt nem is láttam.
HD2400XT? CoD4 demo 'fullon'? Definiáld légyszi, mit értesz 'full' alatt.
Dj Sügi: igen, vmi ilyesmi. Én sem vágom ezen részét, de az ATI-s oldalnak sokkal jobban feküdt a játék, mint a 7-es szériának. Vmi felépítésbeli diffi miatt. Talán shader-ek.
-
joshua7
veterán
válasz
.:Kristian:. #1373 üzenetére
Azért még láttam, mit írtál... Az ilyen stílus meg aztán végképp téged minősít.
Azért még azt elárulnád, h ha nincs szűrő, az miért full? Meg akkor miért nem ezzel kezdted rögtön az elején? Miért nyögted be nagy magabiztosan, h fullon megy? -
joshua7
veterán
válasz
.:Kristian:. #1365 üzenetére
Na jó...
Szóval akkor vázolnám a dolgot. Én a 6600gt-ről beszéltem, mert kizárt, h vigye 4AA-val a játékot.
1. 6600gt-n fullon megy (ebben benne van a sokszoros AA is, igaz? Mert különben mi értelme lenne 'fullról' beszélni...), mondtad először
2. medium+full, mondtad másodjára
3. nem is használsz szűrőket, mondtad legutóbb
LOL!Egyébként a full graf egy 7900/7950-nél simán jelenti a 4AA-t és a Carbon-ban nem tudnak megfelelő framerate-eket produkálni. Ez tény. De látom a Ph-s teszteknek sem nagyon hiszel.
De inkább befejezem, semmi értelme a vitának. De azért előtte még megyek, kidobom az x1900xt-m és veszek egy 6600gt-t. -
joshua7
veterán
válasz
.:Kristian:. #1362 üzenetére
Istenem, tele van a világ értetlenekkel... Én olvassak néhány tesztet? Te nézz már meg akár pár Ph-sat, amiben volt Carbon is...
Akkor majd biztos 6600gt-n jól fog meni 4AA-val. Főleg ha még motion blur-t is rányomsz. Ráadásul most meg már nem fullról beszélsz, hanem közepesről...
Lol újból. -
joshua7
veterán
válasz
.:Kristian:. #1358 üzenetére
Lol.
Mi neked a full graf? Mert nálam ott kezdődik, h 1280, 4AA, 16AF, minden maxon... -
joshua7
veterán
válasz
.:Kristian:. #911 üzenetére
Graf elég gyengus azokban. Nemrég fölraktam a HP2-t, hát...
-
joshua7
veterán
Drága, és?
Attól meg semmi különlegesség nincs benne. Szvsz a NfS bája pont az volt régen, h egzotikus autók voltak benne, nem ilyen tucatautók, mint manapság. A fönti listából kb 10-et tudnék kiválasztani, a többi a felejtős kategória... És szerintem a többség is úgy lesz vele, h rájuk se fog nézni, mondván nehogymár ilyen f*ssal játszak.
Ugyanakkor megértem vhol az EA-t: a játékosok életkora (és értelmi színvonala is) erősen csökkent az elmúlt években és sajnos a többség megelégszik a Carbon-hoz hasonló sz*rokkal.Amíg meg ezt látják, eszükbe sem jut vmi jóval kijönni. Gyakorlatilag monopolhelyzetben vannak, nincsenek rákényszerítve minőségi cuccok kihozására. Mondjuk a Fifa-széria dettó ugyanez. Különösen a csodás 08 után...
-
-
joshua7
veterán
B+, ne légy már ennyire szemellenzős.
Az összes értelemes hd2600xt 256-os. Dx10-ben meg ennyivel jobb a felépítése miatt. Valamilyen szinten ezeket nem is a mostani dx9-re csinálták, hanem a jövőben megjelenő dx10 cuccokra. Hd2900xt dettó uaz a kategória. Csak tipp, de ha a Pro Street kijön dx10-re, az is jobban megy az azonos kategóriás Ati-n majd. -
joshua7
veterán
válasz
m0h0senator #449 üzenetére
Még sehol, semmi konkrétumot nem olvastam, de elképzelhető a dx10 is. Oda hd2900 illetve 8800gts és fölfelé kell majd. Dx9-ben se adnám egy 7900/x1800 alá. Ezek a 8600/hd2600-ak szvsz dx9-ben is közepes részletességig lesznek csak partnerek. Dx10 meg felejtős.
-
joshua7
veterán
Kivan zárva, h csak dx10-es lesz.
Ant@: de fura, h most meg az összes gyártó beleegyezett, nem? Egyébként meg pl. a 4. résznél elég jól megoldották a törést és az akkori gépek se haltak bele. Szóval kicsit vicces, h most ez megint a téma majd' 10 évvel később egy NfS játéknál... -
-
joshua7
veterán
ProStreet: Az első és legfontosabb újdonság számomra ,hogy ezt a gémet már 2 éve (azaz kb. a MW megjelenése óta) fejlesztik.
És ezt komolyan el is hiszed?
A törésmodell az eddigi videók alapján elég 'érdekes': pattognak az autók, 3 komplett átfordulás és többszöri ütközés után kiesik az ablak (wtf?) stb. Szóval elég láma szerintem, de a demóig nem mondok semmit már... -
joshua7
veterán
Kizárt. Azzal hatalmas öngólt lőne az EA. Ráadásul egyelőre finoman szólva is gyengus a Vista játékok alatt, nameg kb. az összes játék lassabban is fut.
Ha tényleg lesz ilyen dx9/dx10 codepatch, akkor meg Lost Planet, CoJ és társai szintű foltozott dx10 lesz. Az eddigi tesztek alapján láthatta mindenki, h futnak azok most. El tudom képzelni: dx10-es codepatch + mondjuk egy 8600gt/hd2600xt + az egész képernyőt beterítő füst = 0.2-0.5fps... -
joshua7
veterán
válasz
m0h0senator #364 üzenetére
Szerinted Vista only a cucc...? Azt hiszem, ezzel meg is válaszoltam.
Ki a fene találta ezt ki...
Szvsz amúgy is iszonyú láma az a füst (meghogy mekkora nagy újdonságként próbálják beállítani...szánalom), baromira túlzásba viszik. Arról nem is beszélve, h semmi normális pc nem fogja tudni megmozdítani...
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
m0h0senator #287 üzenetére
Miért? Mondjuk az utóbbi 4 rész erősen csökkenő színvonala miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest