- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01 #343 üzenetére
Én pl. semmire sem költök goldot.. néha kiforgatok még egy kártyát 30-ért de amúgy zsidó vagyok.
-
Faszság szerintem... 47-es vagyok, egyszer sem éreztem azt, hogy rá lennék kényszerítve is valamire.. esetleg a tablet/telefon letételére mert elfogyott a benzin. Ha hamar meglenne minden akkor meg az lenne a baj, hogy meguntad a játékot. Persze, sok nekem is a blueprint farmolgatás néha (ami nem kötelező), de hát ez van.
-
válasz
jonnyjoker01 #322 üzenetére
De néha meg vannak olyan 'easy'-k, hogy az meg alig megy...
-
Szard le a bizonyos autó PR-jét, told a többit mert kelleni fog. Engem most lefagyasztott underground chapter 12-ben azt hiszem, kell neki az 50-es szint, hogy rohadjon meg. Muszáj vagyok én is tuningolni, pedig GTR-re tartogatom a millió cuccot.
Jobb lent ott a Storage limit, mondjuk én már kibővítettem 85-ig mert muszáj volt.
-
Na én úgy döntöttem most farmolok egy darabig, tournamentben is levergődtem Tier 10-be.. most nem tudok versenyezni mert elver mind a 3.. meg tuningolni sem tudok a fostalicska fordra, szóval farm.
Valakinek megvan már a Supra?
-
-
Nem tudom, hogy fel tuningoljam e a nissant most... szerintetek lesz bőven kék-lila cucc később is?
-
Vegyetek szifont.. én most akarok egy ipad air 2-t is talán azon kényelmesebb lesz játszani.
-
Amúgy most nézem.. nyissátok meg a limited time dobozt.. kilépsz újra, van amikor csak 1-2-3 kártyát tudnál pörgetni van amikor 4-et... érdekes.
Azért nem mindegy, hogy 8x2 kártyát nyitsz vagy 8x5-öt.
-
-
válasz
Maxtreme #233 üzenetére
Nekem összes széria ki van most fagyasztva, tuning érték kell mindegyikhez hogy tudjam tolni, ja meg a karrier is szóval most mustang szériákat tolom, meg rx7-hez farmolok még 1 blueprintet mert azzal lesz a következő tournament.
Tournamentet toljátok? Megéri a cuccokért. (tuning pontokért)
-
-
Jah, csak később illesztettem bele a képet már nem volt kedvem átfogalmazni.
Tuningolni sem tuningoltam még, GTR-re tartogatom. Fullos festés 15.000 tuning pont.
Az előbb Easydrive-val megcsináltam egy régi versenyt, aztán utána nekiálltam egy tournamentnek, mondom mi a faszé nem kanyarodik amikor ON-ra állítottam az easydrive-t, aztán rájöttem, hogy én irányítok...fail
-
-
-
válasz
::Trunks:: #104 üzenetére
Tournaments -> Street racer challenge mondjuk -> Ranked rewards (S ott mutatja ha eléred az aktuális rangot mennyi olyan tuningolható pontot kapsz.)
Más: Mustangos részben megvan a chapter 2 részből 6 verseny (a 7-ből), ez már elég szopatós volt, főleg az 5.
-
válasz
::Trunks:: #102 üzenetére
Multiplayer részével lehet szerezni szépen, de hát játszani is kell persze.
-
lvl 24
-
21-es vagyok, jövök én is fórumozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vicces videók
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest