- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Az sablonszöveg, mindenkinél ez lesz beírva, akit bannolunk.
Mire figyelmeztessük? Tisztában volt vele, hogy szabályt szeg.
Példa: Átmegyek a piroson (ugye a kreszt ismerem, ennek ellenére direkt átmegyek), elkap a rendőr. Szerinted elöbb figyelmeztet, hogy ejnye-bejnye, legközelebb ne csinálj ilyet, vagy ugrik a jogsi? -
Viktor77
titán
Elöször egy érdekesség: [link]
Autókat cserél a játékmódok között. Tehát például a kordonost megcsinálhatod a Lexus-szal. Több fajta van, lehet válogatni.
Aztán egy rossz hír. Black Edition európában csak PS2-re lesz. Idézek:
''They guys over from NFS-Planet.de got word from EA Germany that Need for Speed Most Wanted Black Edition will only be avilable for Playstation 2 in Europe. All other platforms will only get the regular edition. The Black Edition for PC and Xbox could not be localized because of limited resources of the studio.'' -
Viktor77
titán
Két lehetséges hiányosság miatt fogom elküldeni a készítőket melegebb éghajlatra.
1. Ha nem lesz Replay.
2. Ha lesz, de olyan mint a HP2-ben, amikoris csak olyan nézetből nézheted vissza, amilyenben játszottál. -
Viktor77
titán
Konfigommal 1024-ben, minden maxon (kivéve az overbright, az csak rondít), driverben 4x AA,16x AF:
2005-11-11 21:15:06 - speedDemo
Frames: 4934 - Time: 136667ms - Avg: 36.102 - Min: 26 - Max: 47
Tökéletesen játszható. -
Viktor77
titán
Idézek Hardwiredről:
''Pontosan egy hét múlva mindenki berohanhat a sarki játékboltba lóháton és felmarkolhatja az NFS: Most Wanted végleges változatát.''
Azaz, még 6 nap. Kinek kell a demó ezek után? -
Viktor77
titán
1-2 megosztva (nem tudok választani): Impreza és RX7
3: Supra -
Viktor77
titán
válasz
Lev Andropov #1017 üzenetére
Semmi japán verda?
Mercis vagyok, de ebbe a játékba sztem egyáltalán nem illik, így inkább a Porsche-t választom. -
Viktor77
titán
Na, volt szerencsém kipróbálni a PS2-es demót.
Ha röviden akarnék fogalmazni, akkor jó volt. Hosszabban:
Elöször a rossz része. Nem ez fogja megváltani a világot, szinte egy az egyben NFSU2 csak nappal. Ennek ellenére élvezetes a játék.
3 módot tudtam kipróbálni, érdekesség, hogy mindhárom végén egy-egy rendőrök elöli menekülés van.
Time Attack szerűség. Semmi extra, érj el 3 checkpointot időre, a legvégén 1 percig kell állnod a rendőrök rohamát.
Verseny. 3 ellenfél van, nyerned kell, ezen nincs mit magyarázni. Ezután 1:30mp-ig kell állnod a rendőrök rohamát. Eddig laza.
Gyorsulás (ez már a Blacklist Tournament része volt). Alapvető újítás, hogy a kisebb ütközéseket elnézi a gép, nem lesz egyből Totaled. Ha frontálisan belerohansz valamibe, akkor persze vége. Amúgy semmi extra, fordulátszámjelző ugyanaz, ugyanúgy szól a gép mikor kéne váltani a Perfecthez. Ennek a végén van az ismerős videó, amikor a BMW átugrik a rendőrök felett, és csinál egy-két kört. Na és itt jön a meleg rész. Ezután 2 percig kell állni a rendőrök rohamát, de itt már ügynökautók is jönnek. Ez a rész már nagyon kemény, nem is tudtam megcsinálni. Eszméletlenül felnyomnak a falra, beállnak eléd-mögéd, nincs menekvés. Nem engednek kanyarodni, kifaroltatnak (ezt te is meg tudod tenni velük), stb.
Van motorheztető nézet, a hangok nagyon jók. A grafikáról nem írok, mert:
1. Sztem full ugyanaz mint az NFSU2 esetében.
2. PS2-n próbáltam, és PC-n ugye más a grafika.
Irányitás jó, a lassításos kanyarvételt viszont gyakorolni kell.
Mondom, semmi extra, mégis élvezetes. Azt nem tudom nem jut-e az NFSU2 sorsára, ahhoz nem játszhattam eleget. Ez egy demóból nem derül ki. -
Viktor77
titán
válasz
[pod]Diablo #868 üzenetére
Te akarsz lenni az első aki emiatt bannolok?
Szóltam feljebb, most szólok utoljára. Aki lusta kb. 5 hsz-t visszaolvasni és/vagy elmenni az EA oldalára (ahol 30mp-en belül kiderül van-e demó) azt bannolom. Nem vicc. Minden 3. hsz arról szól, van-e demó. Unalmas. -
Viktor77
titán
A következő aki nem olvas vissza 5 hsz-t és megkérdezi van-e már demó, automatikus ban-t kap.
-
Viktor77
titán
válasz
[pod]Diablo #722 üzenetére
Ooopsz!
Én kérek elnézést! -
Viktor77
titán
Azért egyet ne feledjünk (engem meggyőzőtt a GigaGames-es videó), ez nem NFSU, szal nem az a kőkemény éjszakai illegális, autótuningolós game. Ez egy ''szimpla'' NFS és ebbe simán belefér, hogy hanyagolják a japán tuning autócsodákat.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #697 üzenetére
Sztem azért mindenki megtalálja a neki megfelelő autót.
Én csak egyet szeretnék. Hogy ne legyen egy autó jobb az összes többinél. Emlékezzünk csak az NFSU1 RX7-MX5 párosára, amik verhetetlenek voltak Circuitban, vagy az NFSU2 Corollájára, ami szintén verhetetlen volt Circuitban.
Legyen akár 5-6 autó, amik közül tényleg az nyer, amelyiknek jobb a soförje. -
Viktor77
titán
Na, az EA kiadta a hivatalos autólistát. A Black Edition plusz két autót tartalmaz majd, hogy mit, az egyelőre titok.
* Aston Martin DB9
* Audi A4 3.2 FSI quattro
* Audi TT 3.2 quattro
* Audi A3 3.2 quattro
* BMW M3 GTR
* Mercedes-Benz SL 500
* SL65 AMG
* Mercedes-Benz CLK 500
* Dodge Viper SRT10
* Fiat Punto
* Ford GT
* Ford Mustang GT
* Corvette C6
* Corvette C6.R
* Cadillac CTS
* Pontiac GTO
* Vauxhall Monaro VXR
* Cobalt SS
* Lamborghini Murciélago
* Lamborghini Gallardo
* Lotus Elise
* Mazda RX-8
* Mazda RX-7
* Mercedes-Benz SLR McLaren
* Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII
* Mitsubishi Eclipse
* Porsche Carrera GT
* Porsche 911 Turbo S
* Porsche 911 GT2
* Porsche 911 Carrera S
* Porsche Cayman S
* Renault Clio V6
* Subaru Impreza WRX STi
* Lexus IS300
* Toyota Supra
* VW Golf GTI -
Viktor77
titán
válasz
=*Gergoo*= #692 üzenetére
Nézd meg a videót.
Lehet, hogy több lesz (sőt, remélem is), de ott ennyi látszik és gyakorlatilag az összeset meg is mutatják. -
Viktor77
titán
Új autólista: Bővebben: link
Még mindig nem látom a Skyline-t! -
Viktor77
titán
Nekem hiányozni fog a tuningolás (optikai, teljesítmény).
-
Viktor77
titán
válasz
(Kolombusz) #431 üzenetére
Ügyesek. Kár, hogy a játék még nincs kész.
-
Viktor77
titán
Arról nincs valakinek infója, hogy esetleg magyar újságban is lesz PS2-es demó?
Asszem összesen 2 PS-es újság van, de egyiket sem találtam meg a neten. -
Viktor77
titán
Bővebben: link
Alsó rész. Porsche, Merci -
Viktor77
titán
válasz
[pod]Diablo #365 üzenetére
Október 15.-én.
Az elöző két résznél is ez volt a menetrend, okt. 15 demó, nov. 15 full. -
Viktor77
titán
Egy kérdés.
Zárjam? Ha nem fejezitek be, megteszem. -
Viktor77
titán
válasz
Interceptor #278 üzenetére
Ezt most betudom annak, hogy még írtad mikor én már elpost-oltam a hsz-em.
Na akkor.
Kokobe: Nagyon gyorsan fejezd be a hülyézést, meg ezt a stílust. Vedd figyelmeztetésnek. Interceptor, Te is!
Mindenkinek: MOST fejezzétek ezt be, ezeket a köröket már lefutottuk még az NFSU1 topicban, ráadásul ez itt nagyon OFF. Több ide nem illő hsz-t ne lássak! -
Viktor77
titán
Azért mert ebben a topcban az NFS-ről van szó. Minek kezdjünk el másik játékot fikázni?
És tudod miért tesszük? Mert a ''gagyi'' GT4 jobb grafikában, jobb irányíthatóságban, nagyságrendekkel több autó van benne, a pályákat már meg sem említem.
NFSU1 fan voltam (bátran állíthatom, hogy legjobb magyar klán tagja voltam), hónapokig toltam neten (csak emiatt a játék miatt vettem kormányt), itt figyel eredetiben a polcomon. Aztán jött a 2. Ezt már csak egyszer kijátszottam és kész. Nem nyújtott annyival többet mint kellett volna az 1-hez képest.
Így sztem az ostobázgatást nyugodtan befejezheted, lehet, sokkal több autós játékot láttam mint azt Te elképzeled. Így megvan a véleményem milyennek kell lennie egy autós játéknak. Nem olyannak mint az U2-nek. Nagyon nem.
És milyen érdekes, ez az év vége felé megjelenő játék (egy csúcs pc-n) rondább a jelenlegi állapotában, mint a PS2-es játékok nagy része. Így miért ne fikáznánk? Sajnos az EA fejőstehenet csinált az NFS sorozatból. Tudom ez az érdeke, de akkor is. Hidd el, én is sajnálom, de lekapom szemellenzőt és meglátom a játék hibáit is. Adja az isten, hogy semmiben ne legyen igazam. -
Viktor77
titán
Meg fogtok kövezni, de leírom a véleményem.
Ezt az EA komolyan gondolja? Ez szar. Nulla. Egy NFSU2 ''új'' grafikával. És mint azt a másik topicban már említettem, ennél már a PS2-es GT4 is sokkal!!! szebb.
Nevetséges.
Ui: Legnagyobb lol: Nem átlátszó az ablak. Az oké, hogy a PS2 nem bírja el a GT4-ben, de itt azért durván erősebb vas van a game alatt. -
Viktor77
titán
Features:
Visual customisation to manage your heat meter
Epic Hollywood-style police pursuits with up to 15 cop cars on screen
Skill-based cop evasion and upgradable evasion technology
Interactive environments conducive to eluding cops
8 game modes:
# Multiple point races
# Toll booth races
# Speed trap photos
# Outrun
# Outrun best route
# Circuit
# Sprint
# Knockout - Cost to state, pursuit milestones and headlines
Milestones
Four distinct regions with real time weather and an evolving environment with all the action taking place between sun up and sunset.
Around 100 cars including Asian import (tuners), exotics, American muscle and Euro imports. -
Viktor77
titán
Zárassa már valaki a topicot, ahogy Raymond is mondta, a NextGen meg ez egy és ugyanaz.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest