Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #4449 üzenetére
hova küldjem a képet?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #4491 üzenetére
az igen vazze! jó a tetkód.
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #4442 üzenetére
kíváncsi vagy? akkor kukkants be a gyúrósok ide topicba
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #4414 üzenetére
én csak 18
már lassan öregszagotok lesz
-
SLYM
veterán
válasz
kosarob8 #4361 üzenetére
''Mint ebből is kiderült, az oldal célja nem a világmegváltás, hanem a fórumozók autóinak összegyűjtése és bemutatása. Hamarosan felkerülnek az első verdák, és mehet a beszélgetés a fórumon / fórumokon is. Vélemények, kritikák, esetleg egy szépségverseny.'' by [link] -az oldal amit linkeltél
tetszene egy autószépségverseny -
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #4300 üzenetére
ha a BMW felnije színét is megcsinálod, akkor tök szép lenne.
-
SLYM
veterán
válasz
Arnold2 #4299 üzenetére
jól megy mi? 1100mph-val is menne, de azt nem jelzi ki a mutató
az kb 1700km/h környéke...............
végre egy játszótárs jóvoltából van cheatem, de nem pénz, és bounti cheat, csak sima megyek-ugrok cheat.
THX xxxxxxxxx(nem mondom a neved, mert privibe jött az üzi) szvsz linkeld be, mert így (a rendőrös részek miatt) nem lesz nagyon népszerű a játék! -
SLYM
veterán
esküszöm nem tom milyen gyökér fasz írta a rendőrös részt, de elmehet a picsába!!!!!!!! ez SZÁNALMAS, hogy majd 1 órája ideges vagyok emiatt a nyomorékság miatt. valaki adjon bounty cheat-et és vagy nem. inkább lóerőnövelő cheat-et amivel eltolhatom az ellent. ez szánalom, hogy 24 percig menekülök erre jön egy geci feketeautós útlezárás és kajak 300-al belemegyek a köcsögbe és meg se moccan. Grat a sok nyomorék fizikát tervező programozónak. Jó munkát végeztetek.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
de ezt nem értem! ha elkapnak és kiírja hogy busted, akkor utána windowsjel, vagy alt+ctrl+del bill és már le is áll a game. utána újraindít, és nyoma sincs annak, hogy elkaptak. akkor most minek ez a sok hülye kártya?
-
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #4102 üzenetére
annyira idegesítő amikor elkapnak a rendőrök, hogy húúúúúúúúú
főleg amikor 300-al nekimegyek, és alig lököm el
egyébként most vagyok Mingnél, és itt már nagyon nehéz a rendőrös küldetés. Kéne valami bountycsináló! nameg pénzcsináló
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #4099 üzenetére
-
SLYM
veterán
na végre! ime: [link]
jó mi? -
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #4095 üzenetére
jóvanna! most már megjegyeztem
szerk: elfelejtettem megköszönni
KÖSZ
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #4091 üzenetére
Hiba: Nem JPEG vagy GIF formátumú kép a faszom kivan
azt meg hogy csináljam????????????????????????? -
SLYM
veterán
válasz
Silencer83 #4081 üzenetére
yoo! és az hova ment?
-
SLYM
veterán
válasz
csorlala #4077 üzenetére
vágom, de mivel csináljak képet? milyen progival? és ha FRAPS-sal akkor ott hogy?
szerk: óóóóóóóó megvan! csak az a baj, hogy kb olyan a kép mintha csak valami hibás TV képét látnám
szerk2: látom ugyanolyan vidkarival, és ugyanezzel a driverrel neked is ugyanez volt a gond
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
hogy szoktatok képeket csinálni? és hogy ne linkre küldjem a képet, hanem a hsz-ben már alapból látszódjon azt hogy kell?
THX. -
SLYM
veterán
pénzcheat van már?
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3076 üzenetére
tényleg a legelső rendőrös küldetésnél elakadtam. ott mit kell csinálni? a 4 közül az 1. és a 3. küldetés van kész, a többi még mindig kell. de mik azok? miből menniyt kell csinálni?
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3074 üzenetére
akkor by Lev Andropov ''R''
-
SLYM
veterán
válasz
Mr_Vercetti #3071 üzenetére
szívesen.
-
SLYM
veterán
válasz
Mr_Vercetti #3067 üzenetére
options->gameplay->units->állítsd metric-re by shinter.
szerk: végülis csak ketten előztek meg!
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3043 üzenetére
szerinetm tök poén...............
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #3021 üzenetére
megvan a győztes! bár csak azér mert én jelentős hátrányból indultam!
-
SLYM
veterán
mi a fenét kell csinálni a legelső rendőrös küldetésnél? mert 4 feladat van, és abból csak 2-t tudok teljesíteni.
-
SLYM
veterán
baaaaaaaaaa. elkaptak a rendőrök! olyankor mi van? ja és mikor lesz magyarítás? és km/h-ba hol lehet váltani?
-
SLYM
veterán
baaaaaaaaaa. elkaptak a rendőrök!
olyankor mi van? ja és mikor lesz magyarítás?
-
SLYM
veterán
más: szintet hol tudom állítani? a nehézséget
ja és hogy vagy mivel tudok képet csinálni játék közben? -
SLYM
veterán
navégre ki tudtam próbálni. Most lett meg, pedig a srác, már reggelre azt mondta itt lesz
na mindegy
na szóval. Isten gémának nézek elébe. A konfigommal, ami még éppen belefér a középkategóriába 1024*768-ban minden highon és maxon, kivéve az AA és az AF, amik csak a félen, meg a szinkron offon elfut szaggatás nélkül a játék! A Shaderek óriásiak, a vezetési élmény felülmúlhatatlan, és minden szép. Szóval tényleg istan game!
Csak nálam kockásak az árnyékok, vagy azzal csak én nem vagyok megelégedve? enniy a kontra.ja meg a táj nem valami acélos, de azt ki nézi vezetés közben?
tényleg a végén nem tom milyen verseny lesz, ha már most alig látok vezetés közben!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ király game!!!!!!!!!!!!!! és nem úgy mint a COD2 meg a FEAR ez elfut a gépemen!!!!!!!!!!!!!!!!
van hozzá valami patch, vagy valami akármi?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
dietronics #2607 üzenetére
bocs aszittem ez egy normális user. Ez volt az utolsó, hogy itt kiálltam valakiér.
-
SLYM
veterán
válasz
Viktor77 #2603 üzenetére
nem ez a lényeg te is tudod(annyi az egész, hogy újonc és élből ki**sztátok). azért mert valaki ennyit odaír, hogy melyik progival tudom elindítani a játékot!? (mert lényegében ennyit kérdezett) és nem írt semilyen -vazze honnan tudom letölteni a játékot, valaki dobjon már egy linket- ehez hasonló tényleg warzezhoz fűződő hsz-t se. ennyi erővel, ha beírom hogy melyik boltba mennyiér lehet megvenni mondjuk egy 9600XT-t az már reklám, és emiatt egyből bann. Ha ez így lenne nem lennének sokan a PH fórumán.
-
SLYM
veterán
válasz
Lev Andropov #2583 üzenetére
nem a catalyst miatt van!
szvsz ez 100%
-
SLYM
veterán
válasz
parandroid #2587 üzenetére
nagyon aktív vagy!
De azér nem kéne az összes emberkét bannolni aki valamilyen szinten a Warez felé tendál(na ez A finom megfogalmazás) -bár annyi eszük lehetne, hogy privibe írkálnak-
tényleg a privát üziket is nézitek?
szerk: elfelejtettem offba tenni
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
na végre holnap reggel meglesz! Már nagyon vártam!
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest