- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
kosarob8
aktív tag
Halihó SLYM!
Nos a haverom intézi a lapot, vele kéne beszélni ezügyben
needforspeed (kukac) totalcar (pont) hu
akár már képeket is küldhetsz a kocsi(jaid)ról
ezen a mailcímen tod elérni, aztán ő tudja intézni a dolgot, a szépségversenyt szintén vele tod megbeszélni, én csak mint kisegítő (aki vmicskét ért a html-hez) vok jelen
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem hiszem, hogy a fizikat feltetlenul meg kellene emliteni ezzel a jatekkal kapcsolatban..
nem tudom, feltunt-e, hogy egy negykereken nagyon gyorsan gurulo tankhajoval jatszol.
hidd el, masnak is sok nehez percet okoznak a zsernyakok es az eppen erdekesen alakulo jarmuelhelyezkedesek.. en mafel ora utan azert buktam egy uldozest, mert egy ''gattores'' utan ketkerekre doltem, bejott alam egy rendor es szepen lassan lelassultunk, mert nem tudtam rola lejonni.. ez kb 20mp ig tartott.. gondolj bele milyen erzes volt
senki nem bonti csokizik? eleg lehangolo igy kihivo nelkul jatszadozni
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
mindig a kocsik farat kell eltalalni.. jo esellyel felboritod oket, de altalaban csak megpordulnek..
az az igazan bosszanto, amikor ket suv all agymas mogott, az elsot megboritod a masodikat meg csak pont annyira lokod fel, hogy fennakadsz a folborult ''tetemen''.. na es ha ilyenkor resetet nyomsz..pffff
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Az sablonszöveg, mindenkinél ez lesz beírva, akit bannolunk.
Mire figyelmeztessük? Tisztában volt vele, hogy szabályt szeg.
Példa: Átmegyek a piroson (ugye a kreszt ismerem, ennek ellenére direkt átmegyek), elkap a rendőr. Szerinted elöbb figyelmeztet, hogy ejnye-bejnye, legközelebb ne csinálj ilyet, vagy ugrik a jogsi?
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest