- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Hi!
Szokott valaki neten játszani?
Szerintetek az autó teljesítményénél a csíkozást össze érdemes hasonlítani más verdáéval,vagy csak a saját autónk maximális tuningolhatóságából az éppen aktuális állapotot mutatja?Teszem azt két különböző autó,ugyanolyan csikozással rendelkezik de az egyik mégis gyorsabb.Így lenne a jó megjegyzem. -
Interceptor
addikt
A második linkem nem jó szóval az itt van újra:[link]
Egyébként engem az autó valami lángoló meteorra emlékeztet
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Az én verdám
[link]
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Valaki végigvitte már?
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Hi!
Elkezdtem a game-t pontosabban odáig jutottam hogy megvettem a Grande Punto-t ami marha jól néz ki,de ez melyik motor verzióval lehet ugyanis most alapon is már elég gyors.A játék elején ez a bmw-s eresztés elég gyengére sikeredett ahogy az animok is,kissé gyerekes volt az egész.az a BMW elég kaki volt hangra se volt egy nagy élmény.Most elkezdem a játékot majd kiderül mennyire lett jó. -
Interceptor
addikt
válasz
Mr_Vercetti #2485 üzenetére
azért van mert ''néha'' internetkapcsolat mellett próbálsz játszani úgy pedig nem lehet akárcsak a Quake4-nél.
-
Interceptor
addikt
válasz
Jégkokó #2463 üzenetére
Nah ez helyes legalább arról a baromságról leszoktak
biztosan nem tetszett a többségnek.Hangok milyenek?Mert a demoban minden autónak más hangja volt és mintha az eredeti valós hangok lettek volna.Elképzelhető hogy a grande puntonak is az eredeti hangját adták?
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
NorDezs #2462 üzenetére
Nah legalább az egyik kivánságom valóra vált viszont ez az unlockolás a hülye mániájuk!Miért nem lehet hogy bemegyek a tuningboltba és csorgatom a nyálam a cuccokon mégha éppen nem is tudom megvenni.Sokkal realisztikusabb lenne,vagy ha lennének képek az alkatrészekről és leírás róluk vagy valami.Ennyi eszük nincs ezeknek az EA-soknak.Szégyen.Egyszerűen szarnak bele akárcsak az interior kidolgozására.
Egy városban játszodik az egész?
-
Interceptor
addikt
Hi!
Lenne pár kérdésem!Az első autót a kezdő pénzből kell megvenni?(remélem nem csak úgy adják,hangulatromboló).A másik hogy a tuningnál minden a rendelkezésre áll már az elején és csak pénz kérdése az egész hogy mit tudsz megvenni,vagy maradt a régiben és ugyanolyan hülyén adagolják mint az nfsu első és második részben? még egy kérdés ha nem veszek nitro-t a játékban akkor az ellenfelek sem használnak?mert sajna az nfsu2 -ben úgy volt és nem kényszerítették az ellenfelek az embert efféle fejlesztésekre.kb ennyi lenne,előre is köszi az infót
[Szerkesztve] -
-
Interceptor
addikt
Legjobban arra vagyok kiváncsi mennyit fejlődött a játék fizikája a hangok a vezetési élmény,az autók lemodellezése.Nagyon kiváncsi vagyok rá.
-
Interceptor
addikt
Még most sem hiszem el hogy nem raktak bele Hondát.
-
Interceptor
addikt
Az én kedvenc Hondám akkor is a Civic marad!Nem mondanám hogy olyan szar lenne.Az nfsug2-t egy Fekete Honda civic-kel vittem végig,mélyvörös üvegezés Vörös neon
Volt még egy Fehér RSX-em is piros visszapillantókkal és légterelővel sokküllős felnivel
A Honda Civic hangját viszont nem lehetett űberelni a játékban
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Ne kezd megint a Ferrari-s témát
Egyébként azért nem rakták bele mert a Ferrari egy évben csak egy pc-s játékra ad licencet amiben Ferrari-k vannak,valami microfostos összefüggés van a dolgoban állítólag.
Az amerikai autókat én sem tartom sokra.A Skyline-t annyira nem hiányolom a gameből.A Hondákat annál inkább.
Egy olyan autó márka nincs a játékban ami igazán jó verda lenne. -
Interceptor
addikt
Remélem pénzért lehet majd a kocsikat is venni nem csak úgy kapjuk őket.Az is jó lenne ha nem ilyen kiváltogatós tuning lenne hanem minden rendelkezésre álljon az elejétől fogva.Pénz kérdése legyen az egész mit tudunk megvenni és mi döntsük el mindig mit akarunk megvenni.
Mivel nem lesznek benne a kedvenc szuperverdáim ezért valami full alap tucat autóval fogok nekivágni hogy legyőzzem a gőgös szupersportautó tulajokat -
Interceptor
addikt
Gondolom mindenki olvasta már az autólistát,ki milyen verdával indúl majd neki előszőr?
-
Interceptor
addikt
válasz
Lev Andropov #902 üzenetére
kösz az infót!jó későn jön sajna.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Hi!
tudja valaki a demo hanyadikán jön ki?Azt írják valamikor november elején. -
Interceptor
addikt
Nálam az autólistával már elásták magukat a fejlesztők.Azért nyugtassatok meg remélem a különféle versenyeken nem lesznek rendörök,mert ha igen akkor még az is idegesítően szar lesz akárcsak a forgalom versenyek közben.
-
Interceptor
addikt
Az autólista egy nagy trutyi!
Se Ferrari/Maserati se Honda se semmi!Helyettük vannak a német szarok meg az amerikai ócskavasak.Hurrá így tovább EA.Tuti nem veszem meg a játékot.
-
Interceptor
addikt
Ez nem a hivatalos lista az tuti!Lehet beletrafált egy két modellbe aki írta de ez akkor sem a hivatalos.
-
Interceptor
addikt
Igaz ez a lista?mert nem akarok már előre örülni párszor már rácsesztem emiatt.
-
Interceptor
addikt
uhh nekem mennem kell bocs majd máskor beszélünk még!Addig is áhhhh mind1.
-
Interceptor
addikt
Meg szerintem azoknak az 1000 lovas motorknak már nem sok közük van a skyline motorjához csupán maga a csupasz blokk,akkor meg már nem is skyline hanem valami hibrid.
-
Interceptor
addikt
Jólvan zárjuk le a vitát mert kivágnak minket innen.Egyezünk meg abban hogy mindegyikük másban a legjobb.Valakinek ez jön be valakinek amaz
-
Interceptor
addikt
-
Interceptor
addikt
Figyi gyorsulásban lehet az a legjobb hiszen 1000ló! de másban nem hiszem.Egyébként van egy tuningcég Koenig-specials ők foglalkoznak Ferrari tuninggal és ők azok akik egy 84-es testarossából 1000lovas verdát varázsolnak(Carmack bá kedvenc verdája) Egy Enzóból simán ki fogják hozni az 1100 lovat majd meglátod.Azt elismerem hogy a Skyline-t nagyon jól lehet tuningolni ebben lehet tényleg ők a legjobbak de nem mindenben!Ezt ne felejtsd el!
-
Interceptor
addikt
van egy jdm-es videóm amiben egy tuning Skyline-t ami 400 lóerős és majdnem 600 nm nyomatéka volt egy F40-es a porba aláz a versenypályán.A másik kategóriában pedig egy 355-ös aláz porba egy szimpla skyline-t(280 ló) és egy szimpla NSX-et(280ló) és egy tuning Rx7-est(400ló)
96-os videó best motoring videó,de a csaló japók még így is szépeítetek ne legyen annyira égő.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Igazad van az egy szar 350Z,de ott legalább nem fojtják le az idegen nemzetiségű autók teljesítményét mint a japán gt-ben a Ferrari-ét(300ló).Ha egy 360 GTC-vel indúlhatna a japán Ferraris csapat a GT300 kategóriában nem csak elvétve lenne meg az első hely és nem a 4. 5. hely lenne a gyakori a 25-ből hanem rommá vernének mindenkit.A kipufogó szelepvezérlését is betiltották a japán gt-ben,vajon miért
Ha R34-es lenne az angol gt-ben ugyanolyan szar lenne mivel az angol gt-ben nem engedélyezett a turbó.literenként meg annyi lóerőt mint a Ferrari vagy aPorsche nem tudnának kihozni egy szívómotorból!
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
Silencer83 #309 üzenetére
Akármilyen pletykák is keringenek ettől függetlenűl szerintem lesz benne minden.
Engem az a része izgat főleg hogy a szupersport verdák ugye alapból gyorsabbak,mondjuk egy Honda civic-nél vagy mégjobb Integránál.Feltuningolva képesek lesznek e befogni egy Enzo-t Murcielago-t esetleg egy Carrera GT?
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
Silencer83 #306 üzenetére
tényleg jók a movie-k!Azt igérik közel 100 verda lesz a kész játékban!hát kiváncsi vagyok!
-
Interceptor
addikt
Nah találtam Nissant más versenyágban is a japan gt-n kívűl,nevezetesen az Angol GT-ben
6 versenyből az eddigi pontverseny állása:
1.Scuderia Ecosse(Ferrari 360 GTC): 78 pont
2.Team Eurotech(Porsche 911 GT3 RSR):38 pont
6.RJN Motorsport(Nissan 350Z):17 pont
http://www.britishgt.com/pointssummary.php?event=7&season=2005
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
[pod]Diablo #298 üzenetére
Légyszives ezt a kijelentésedet tedd közé valami autós fórumon esetleg autós körökben,és rajtad fog röhögni mindenki.Nem áll szándékomban megsérteni,de nem tudod mit beszélsz!A Honda elismerten a legjobb japán gyártó ha a motorokat nézzük.Nézd meg mit hoz ki egy Honda utcára ugyanabból a lökettérfogatból mint a Nissan.Ráaádásúl a szelepvezérlésük is fejlettebb.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Jobb helyeken nagyon szídják(racingflix) a Best Motoringet mert csalnak folyamatosan.Mindig a legjobb a pilótájukat ültetik a japo verdákba,ráaádásúl tuningolják őket.Azzal nem értek egyet hogy a 360-as lealázzák mert ez nem igaz!A gyorsulási versenyeken rendre lehagyja az NSX-et,versenypályán úgyszintén odaveri de a 355-ös is!Ezeket videón láttam.Persze volt olyan videó aszem a 2004-es ahol egy 360 modenát mindenki odaaláz olyan autók amik elötte soha nem tudták megfogni a 360-ast.kicsit kamuszagú volt a dolog.
-
Interceptor
addikt
Pont ma néztem utánna a japán GT-nek.Nos van GT500 és GT300 kategória. A GT300-ban szerepelnek a 360 GTC-k lebutított változatai amik a gyári 446lóerő helyett 300lóra vannak lebutítva.Az NSX-ek pedig 360 lóerősek valami feltöltővel és minden más GT300-as turbofeltöltőt használ kivéve a Ferrarikat azok szimplán le vannak butítva,kicsit unfair a dolog.Így is 4. volt kétszer a 360 Modena és egy szer 6. Ez is a technikának köszönhető csak.
-
Interceptor
addikt
a Forma1-re csak annyit mondok hogy egyetlen japán alkatrész van a Ferrarin a GUMI és az a szar.Ha valamit konyítanál hozzá vágnád hogy a Bridgestone gyenge teljesítménye miatt tartanak idén ott ahol tartanak.
-
Interceptor
addikt
Előszőr is tudom mjiről beszélsz.Porsche Carrera GT vs Enzo Az Enzo 1 másodpercet vert rá a top gear tesztpályáján,mellesleg mindenben jobbnak találták az Enzo-t!úgyhogy ne hazudozz.A másik amíg nem láttál ne nagyon ugrálj mert én már lehet rég letéptem volna fejed
A Ferrari gyártja a legjobb sportkupékat ezt nem csak én állítom minden teszten ezt fújják.Tesztelnek japán sportautókat is de hidd el túl vannak azok fújva.A japán GT-vel nem lennék olyan nagyra az ottani 360GTC-et a Ferrari tervezte a nemzetközi n-gt bajnokságra ami azt jelenti a motorhoz nemigazán lehet hozzá nyúlni,ráadásúl 3,6 literből (szívómotor nem turbó) hoztak ki 446 lovat ezt ki tudja utánnuk csinálni????vegyél lejjebb.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
jah az első versenyen a 360 GTC rommá vert mindenkit a GT300 kategóriában tavaly hogy is volt az?
pedig ők nem vittek bele annyi tuningot a gépbe hanem az szívómotoros V8-as volt.Erről ennyit.
-
Interceptor
addikt
te beszélsz a skylineról fogadjunk még élőben sem láttál egy darabot sem
Sok sportautó tesztet nézek nem csak magyart híresebb külföldi teszteket is legyen az angol német újság vagy cikkek esetleg külfüldi tv műsorok akármi,és mostanában inkább a Ferrari-t nyomják.vajon miért?Nekem ne mondjon rosszat a Ferrariról egy olyan aki még életébe nem látott nem ült benne nem látta őket testközelből vagy versenyezni.A technikai megoldásaikról sem tudsz semmit azért mondasz annyi baromságot.Nem mondtam hogy szar a skyline de azért tudjuk hol a határ és ne hasonlítgassuk össze egy Ferrarival.
-
Interceptor
addikt
válasz
ThugLife82 #267 üzenetére
jaja ez igaz és nagyon jól nyomja a Honda,bár az is igaz hogy egy 4 hengeresnél kisebb a súrlodás csavarodás a motor is könnyebb mivel kisebb(2 liter) így könyebben pörög többet és jobb lesz a liter/lóerőarány viszony ellenben a nyomaték visszaesik.Ettől függetlenűl 4 hengereseknél ők tartják a rekordot.
-
Interceptor
addikt
válasz
ThugLife82 #264 üzenetére
aki psuztán teljesítmény adatok alapján ítél attól sokat nem várhat az ember autós körökben.Nem az dönti el melyik a jobb sportautó.
-
Interceptor
addikt
ha japánt kéne választanom a Honda lenne az ő 4hengereseik azonos feltételek mellett rommá aláznak bármit ami japán.
-
Interceptor
addikt
már olvastam ezt a cikket régebben,de nem derűl ki belőle semmi konkrétum csak történelmi dolgok,a 900 lovas megbízható autó meg mese habbal.Gondolkozz már a Bugatti évek óta szenved az 1000lovas gépével mostanra készültek csak el,nem véletlenűl.
-
Interceptor
addikt
jah szerinted miért zengenek a Ferrarikról ódákat(hogy a te szavaiddal éljek) és miért a Ferrariból lett legenda miért nem a Nissanból?
-
Interceptor
addikt
Honnan tudod hogy melyik autó győzne mondjuk ha agyorsulást nézzük azonos teljesítményel?Vegyük azt hogy azonos a lóerő és a nyomaték,de akkor a súlynak is azonosnak kell lennie.A Ferrari nyerne elárulom miért:előszőr is a Ferrarinak lényegesen gyorsabb váltórendszere van(0,15s váltási idő F1-es rendszer) és ha a launch control-t(rajtautomatika) is számításba vesszük a rajtnál is előnye lenne.Akkor ott van az E-diff(elektronikus differenciál a nissan maximum álmodhat róla) ami úgy adagolja el a hátsó kerekek között az erő-t hogy minnél jobb teljesítményt érjen el minnél kevesebb legyen a tapadás vesztés.Ferrari nyerne mindenképp ha meg 1km-ert futnának akkor már az aerodinamika is számításba jönne a nagy sebességnél amiben a Ferrari nagyon a toppon van hiszen éjjel nappal a szélcsatornáiban tesztel és nem csak forma1-es autókat.Szállj le a földre ember.
-
Interceptor
addikt
Jah és még valami egy év autója választáson nem azt nézik melyik gyorsúl jobban pár tizeddel hanem a technikai megoldásokat a kezelhetőséget,vezethetőséget stb.Az F430 amit összekevertél a 360 Spiderrel 1450kg 4,3 liter a lökettérfogat 490 lóerő(szívómotorból!) és 465nm nyomatéka van 12 alatt gyorsúl kétszázra(ha már annyira a gyorsulás a mániád) és 315 a vége.Ez a belépőmodell jelenleg a Ferrarinál.
-
Interceptor
addikt
te egy mekkora... figyi az 360 Spider volt(ennyit értesz hozzá) és ha már itt tartunk nem egy kategória a 911 turbóval! A 360 ettől függetlenűl jobb technika mert ott 3,6 literes szívómotorból hoztak ki 400 lóerőt a 911 turbo pedig szintén 3,6 liter de turbós és úgy lett 420 lóerő és sokkal több nyomaték így is csak tizedekkel volt gyorsabb 400m-en a Porsche ami ciki ha figyelembe vesszük a turbó előnyét.A 360 a legkisebb Ferrari modell,ne aggódj egy 575M maranello lealázza a Porsche 911 turbot az az ő kategóriája.A 360 Spider-t a sima 911-el kell összemérni aminek esélye nem lenne a 300 akaráhány lóerejével pedig az is 3,6 liter.Akkor most melyik a jobb technika?
Nekem olyan videóm van ahol egy F50 lealázza gyorsulásban az összes Porschet Lamborghni-t(Best motoring).Én is jöhetnék ilyenekkel ettől még nem lesz jobb egy sportautó a másiknál.Skyline egy rakat szar az igazi GT autókhoz képest!Miért nem indúl a Nissan a GT-ben?mert fika hozzá, erről ennyit.
-
Interceptor
addikt
http://www.sportscarforums.com/gallery/showimage.php?i=2091&c=87 Honda civic
-
Interceptor
addikt
http://www.sportscarforums.com/gallery/showimage.php?i=2076&c=87 mégis lesz benne Ferrari?
-
Interceptor
addikt
Azt még elfelejtettem írni hogy ha japán autó akkor már inkább a Honda!Ők építik a legjobb japán motorokat egy Nissan elbújhat mellette.Ez tény.
-
Interceptor
addikt
Kiváncsi lennék egy 1000 lovas skyline hogy bírná végig a 24 órát.Szerintem sehogy
-
Interceptor
addikt
Oké látom a színvonal megvan.Rendben.Előszőr is magyarázd el miben jobb egy Porsche a Ferrarinál?Mielött válaszolnál még hozzáfűzöm hogy idén is egy Ferrari(történetesen az F430-as)nyerte az év sportautója címet!Még a auto und motorsport is a Ferrari F430-at hozta ki bajnoknak nem a Porschet.Szóval itt már meg is buktál.Második a Ferrari rentgeteg 24 órás versenyen részt vett anno és még részt is vesznek igaz manapság már nem gyári csapattal,de végigmennek sokszor nyernek is.A legjobb technikáról meg annyit hogy sportautók közűl az F430 motor váltóegyüttese a legfejlettebb jelenleg.Nézz utána.
-
Interceptor
addikt
válasz
[pod]Diablo #235 üzenetére
Az autók listáján még sok márka/típus nincs rajta ami benne lesz majd a gameben.Azt meg sehol nem írták hogy nem lesz benne ferka,egyik külföldi oldalon írtak csak ilyet de hogy mennyi valóságalapja van azt nemtudom,sehol nem erősítették meg a hírt.reménykedek
A Honda sincs rajta a listán nem hiszem hogy az is kimaradna. -
Interceptor
addikt
Jó akkor nézz utánna a Ferrarinak hogy az 50 év alatt hány versenyágban indúltak és melyikben hány győzelmet arattak.
a te skyline-od csak álmodhat ilyesmiről.Az 1000 lovas skylineról meg annyit hogy maximum gyorsulási rekord döntögetésekre alkalmazzák őket,ugyanis azoknak az autóknak a motorját pár ilyen gyorsulás után dobják a kukába.1984-ben Testarossából csináltak 1000lovas 1000nm-es verdát csak turbot pakoltak bele plusszként.
-
Interceptor
addikt
A tuner gépeknél meg a Hondákról nem írnak semmit.
-
Interceptor
addikt
kevés az infó a játékról az a baj.
A másik ha tényleg nem lesz Ferrari a játékban agyonverem az EA-t
remélem nem a licenszeléssel akadt gondjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Napelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest