Aktív témák
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Interceptor #2768 üzenetére
Na ilyen egy szép verda!
Ne is tuningold jobban csak motorikailag! Ez így szép!
-
Jégkokó
veterán
válasz
Interceptor #2465 üzenetére
Egyébként meg pont az, hogy a régebbi undergrund játékokban szét spoilerezte meg neonozta a kocsiját, de ott nem lehetett másképp továbbjutni.Ez szemétség volt szerintem.És egy sima mezei Puintóval tolom a játékot,már első látásra megtetszett az autókiállításon, de még semmi extra cucc nincsen rajta.De eddig minden ellenfelet lealáztam vele
-
NorDezs
senior tag
válasz
Interceptor #2461 üzenetére
Igen az első gépet a kezdőpénzből kell megvenni, és a tuningcuccokat meg unlockolni kell.
-
roPHka
senior tag
válasz
Interceptor #1896 üzenetére
szia.
nem! billentyűzettel nyomom. Neked melyik pályán 1:59? Bár teljesen mindegy, mert az első 5-6 sprint-time-om nekem is olyan 2 perc környékén volt, aztán szépen faragtam lefelé őket, és most megálltam Rockridge-n 1:46-nál, Clubhouse-on pedig 1:40-nél.
Az 1:59en tudsz még javítani bőven, bármelyik pályán is érted el ezt az eredményt. Egy pályán, egymás után közvetlen, hány sprintet tolsz le? -
cor
őstag
válasz
Interceptor #1012 üzenetére
ebben van rácio...
én a Lambok miatt jáccom majd véle eccer... -
NorDezs
senior tag
válasz
Interceptor #1012 üzenetére
Szerintem meg nem. Én például az u2-ből nagyon hiányoltam a luxus sportkocsikat, és az is elég unalmas volt benne, hogy mindíg csak éjszaka lehetett versenyezni, most pedig pont ezeken változtatnak
-
Loretto
veterán
válasz
Interceptor #901 üzenetére
Mondd, Te ki akarod magad vágatni?
-
Somydemy
senior tag
válasz
Interceptor #946 üzenetére
Nekem a Törés hiányzik, ami nem egy lehetetlen dolog megcsinálni.
legjobb lenne, ha lehetne KI/BE kapcsolni a teljes törést.
Nem olyan nagyon részleteset, de egy 300Kmh falnakcsapódást, kicsit megtörhetné a kocsit, neadj Isten, le is állhatna a motor, vagy núszály lenne trélert hivni (maniért) ami elszállitja az első Műhelybe, ahol költhetsz a rendbetételre rendesen..
(persze csak akkor tudsz telcsizni, ha elötte azt is vettél)
A toca-ba is gyönyörüek az autók, és mégis törnek. -
Vincsó
aktív tag
válasz
Interceptor #946 üzenetére
Hát a hangok az underground sorazat két része óta szerintem tökéletesek bár lehet kitaláltak valami ujdonságot ,fizika meg ilyen játékba... az nem túl sok kell
-
Nite
őstag
válasz
Interceptor #936 üzenetére
mármint a 2006-os?
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #919 üzenetére
Civik az egy rakat szar meg nem is néz ki jól az alap kocsuk között szokot lenni nekem nem fog hiányozni viszont az s2000-es és az nsx hiáynozni fog!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #913 üzenetére
na ez az ha belerakták volna a nissan-t akkor már lenne jó márka pl: skyline r33-r34,nissan silvia s15 isten kocsi,nissan 350z,nissan 300zx twin turbo amit hiányolok,aztán a nissan sentra de azt nem annyira!
-
Nite
őstag
válasz
Interceptor #919 üzenetére
hát, ha ez is olyan elven fog működni, mint az eddig megszokottak, azaz nem lesz minden kocsi elérhető az elején, még akkorsem, ha lenne rá $, akkor ahogy elnézem az autólistát, nem tudom mi lesz a kezdő gépem...
-
Nite
őstag
válasz
Interceptor #917 üzenetére
tudtam én
, nekem ugyis minden járban az a verdám, nomeg eleinte honda civic, de azt most nagyon fogom hiányolni
nemigaz, hogy 5 porse lehet, de 1 honda sem, kivágnám mindet a francba -
Nite
őstag
válasz
dede, ott az evo, meg az eclipse, meg a supra
-
zws
senior tag
válasz
Hát azért ezzel nem értek egyet. Alapba a BMW már egy jó verda megmég ott van pár Merci meg a Viper is.
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #908 üzenetére
persze a szar ferrárit még jó hogy nem rakják bele igaz a skylinet se de nem tom miért!jönnek a fos amcsi kocsikkal komolyan hánynom kell azoktól a verdáktól!
-
zws
senior tag
válasz
Interceptor #904 üzenetére
Hát ez még kérdéses de nálam lessz egy RX-8 meg kipróbálok pár porshét meg mercit.
Ja és szerintetek hogy lessz a kocsicserélés vagy egyáltalán lehet majd cserélni?
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
válasz
Interceptor #904 üzenetére
Én még nem gondolkoztam ezen...először legyen demó...ne úgy mint a Stalkernél...
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Interceptor #901 üzenetére
Elfogó itt az infó! ....határeset......
[link] -
Pompi
nagyúr
válasz
Interceptor #778 üzenetére
Milyen különféle versenyeken? Ez nem Underground lesz.
Rendőrök pedig lesznek, szerintem ettől lesz jó a játék, legalábbis az eddigiekben jó volt nagyon. -
Agostino
addikt
válasz
Interceptor #737 üzenetére
Hát most erre nem nagyon tudok mit mondani. No persze olyat tudnék, amit ha leírok jönne a ban, én meg mennék, de azzal nem megyek semmire. Miért zavar az tégedet, ahogy beszélek róla? Játszottam annyit, hogy ilyeneket észrevegyek. Na most hagyom abba mert már remeg a kezem.
Lev : lebeszélhetünk egy időpontot, de nekem még kell egy XP telepítés is elötte. Jelentkezünk. -
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #654 üzenetére
Ez biztos, hogy nem a végleges, hisz a Porsche Calman S is hiányzik ról, pedig ezt lehetett látni a kéepek.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Interceptor #657 üzenetére
Miért, szerinted kevesebb autó lesz?
Ne már...
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #337 üzenetére
csómó versenyt láttam és az nsx egyáltalán nem jobb pályán általában 3.volt az nsx 2.az evo7 és 1. a skyline
JA meg szerintem hagyuk abba mert szerintem nem fog véget érni te úgyis mindennek az ellenkezöjét fogod mondani meg én is ugyhogy téma lezárva!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #333 üzenetére
na ebben is tévedsz van olyan videóm és az 280hp nsx nem veri le mert jobb a gtr motorja és ennyi!meg a jpók mindíg csak a gtr-ról áradoznak vajom miért lett olyan nagy legenda ez a kocsi valyon miért?
[Szerkesztve]:
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #330 üzenetére
jó de én most leszarom a 24órás versenyt ha nekem lenne egy 1000hp gtr-om fosné a 24órás versenyekre lealáznék mindenkit a 20körös versenyen bazz!meg angol gt -ide vagy oda felmegyek fele autópályára azt odaverek vele egy nagyszájú lamborginist mert asziszi az Q kocsija jobb azt a fégn meg lennmarad az ala amikor integetek neki
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #327 üzenetére
japók nem arra mennek hogy minnél többet kihozzanak belöle alpból kihoznak egy 300hp kocsit és tuningold ennyi és akkor is alegjobb japó kocsi a grt van egy videóm ott mondja benne az arc hogy gtr-om van nem veszthetek még jóhogy nem mert lealáz mindent 4.helyröl indult a gtr és nem abba volt a legtöbb lóarö és rajt után már a 2.-helyen volt kicsit begyorsult mindenkit
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #326 üzenetére
az lehet amúgy skyline-ból már van 1300hp-is egy fehér nem tom ki csinálta velside vagy nem tom na az lehet hogy jobb de ilyen pár körös versenyed biztos alázna az skyline az lehet hogy kitartób a ferrári motorja de a skyline motorja hihetetlen jó és ha megkéred a jpán tuninggyártókat 1000hp kocsit kihoznak úgy hogy olyan stabil a motor mint állat!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #323 üzenetére
küldök neked linket bazz itt van a videó a gépemen japán verseny a hondák labdába se rúgnak utólsó pár helyen van a fos s2000-red 1.mines gtr 2.hks gtr 3.rx-7 4.nissan silvia az utólsó helyeken van a szar s2000-resed bazz mind a kettö egymás után
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #321 üzenetére
ja meg a top gearnek semmi köze nincs a skyline hoz mert olyan kocsikkal foglakozik ami europi és amit lehet itthon kapni meg a high octane is tesztelt egy csómót és gtr a nyerö
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #318 üzenetére
tod az a videó amibe van egy sárga r33-mas skyline 1000hp úgy odaver akármyelyik ferrarit mint a szart az angol pacák mondta a végén hogy most powerful car on the roads na és ez mit is jelenthet barátom!
azt hogy a ferrarid kalap kakit nem ér!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #318 üzenetére
jó de ami ott volt benne az 560hp-volt bakker az integra type -R az meg egy kalap szar!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #315 üzenetére
ezt se mondtam volna na az a lényeg hogy a le mans-nak a nyomába se ér egyik ferrári se még a buggatinak se!
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #314 üzenetére
nyugi én is láttam az egy r400-as r33 mas csakhogy az 400hp a ferrári f40 560hp azért kicsit 160hp és csak azért nyert mert a skyline az eggyik kanyart csúszva vette be és ha a skyline is 560hp lett volna vége lett volna annak a szar f40-nek!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #312 üzenetére
miért te azt hiszed a ferrári a legjobb a luxus sportkocsik között ha igen nagyon tévedsz le mans akár mit lever az az elsö aztán a mclaren f1-n simán odaveri akármelyik ferrárit úgyhogy erröl ennyit ha nem hiszed el mutatok linket!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #307 üzenetére
jó de az egy szar 350z ami a közelébe se ér a skyline r34-esnek ami a legdurvább japó kocsi!ha lenne r34-es a versenybe alázna van egy rakás jdm tuned cars-os vevideóm versenyekröl és rendre aláz mindent az r34! AMúgy meg egy mine,s grt r34-et egy f50 vagy egy enzo az életbe nem verne le nem hogy még egy 1000hp Velside r34-est!Ja és még annyi hogy az angol gt-ben meg soha nem is lessz skyline mivel europába nem is gyártyák söt nincs is ezért rakták be a ratyi 350z-t!nem szar a 350z szeretem mint állat de egy skylinal soha nem ér fel!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
Interceptor #308 üzenetére
az fincsi lesz, személy szerint nagy csalódás nem hiszem hogy érhet, Mits. Eclipse ha jól láttam tuti, h lesz
/ nálam ő a favorit
/ !
rakjanak bele végre Ferrari-t is, akkor az én ''listámon'' alap h aranyérmes lesz a stuff! -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #302 üzenetére
-
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #302 üzenetére
Ezt a vitát ebben a topicban lehet folytatni:Bővebben: link
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Interceptor #249 üzenetére
a Honda az egy nagy kupac roncs,és akkor még enyhén fejeztem ki magam,hasonlítsuk már ösze a Hondát a Nissnanal
a Nissának sokkal jobb autói vannak a Hondáénál
pl:mondj ojan Hondát ami jobb a Skylinenál
amúgyarról fogalama sincs hoz ez a beszélgetés hogy jön a Most Wanted hez? -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #288 üzenetére
felesleges vitázni ezen mert neked és neki meg nekem se fog megváltozni a véleményünk ha szidjuk egymást ez van inkább várjuk a nfs most wantedet ezzerrel és hogy kircsi game legyen és ne legyen olyan nagy gépigénye
-
MoneyM
senior tag
válasz
Interceptor #293 üzenetére
de akkor a gamestar miért írja?
-
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #261 üzenetére
A Skyline-nak 4wd-s rendszere van, ezzel simán legyőzi a Ferrarit, és ha már BMI akkor nekem megvan majdnem az összes, és a Ferrari 360-ast elég sok versenyben lealázzák, még a honda NSX-R is a maga 280 lóerejével, a 430-ast még nem tesztelték.
-
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #258 üzenetére
A Nissan indula GT versenyeken, méghozzáa japám Super-GT bajnokságban, amit 2004-ben meg is neyertek, és ott is vannak Ferrari 550-ek.
-
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #253 üzenetére
A BMW SMG váltója 0,08 másodperc alatt végzi el a váltást
, és az Audinak a duplakuplungos váltója amit már használta a legendás Qutroban is ezred másodpercek alatt végzi el a váltást.
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #278 üzenetére
röhelyes ja és a Need for speed most wanted a topic ne offoljunk moderator mondta
-
Viktor77
titán
válasz
Interceptor #278 üzenetére
Ezt most betudom annak, hogy még írtad mikor én már elpost-oltam a hsz-em.
válasz
Interceptor #274 üzenetére
istenem hogy te mennyire hülye vagy bazki én a porsche gt-röl beszéltem te nagyon lama és te nem tom mikori videót néztél de hogy baromi sok kocsi közül a porsche gt nyert az is biztos!ja és szerintem ha találkoznék veled úccán nem hiszem hogy megúsznád egy álkapocs törés nélkül
nem is tom a forma egybe hogy ea renault hogy alázza a ferrárit
mondom úgyan olyan vagy mint én kis pöcs koromba aaaa ferrári annál nincs jobb! A 4 kerék meghajtás újításként egy számítógépes vezérléssel irányítatták melynek neve: ATTESA-ETS. Ez párosult a HICAS 4 kerékkormányzással és a végeredmény az lett, hogy a kocsi úgy kanyarodott, mint a villamos. A kocsi annyira jól sikerült, hogy uralta az első helyet, és szó szerint megalázta az ''A'' osztályban szereplő más márkák autóit. A konkurens márkák elismerték, hogy legyőzhetetlent alkotott a Nissan. A GT-R egy szörnyeteg volt, el is nevezték Godzillának a 80-évek végén a 90-as évek elején!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #271 üzenetére
én nem is hasonlítom össze a ferrárival mert tudom hogy a ferrári a közelébe se ér
és a beszélgetésünket ezennel lezárom és én már na jólvan inkább nem ragozom tovább a dolgot részemröl ennyit ja és elolvastad a linket az elöszö hozzászólásomban a sorok között megtalálod!ja és külföldi teszteket nézel tudod miért mert egész európába nincs egy kibaszott skyline se max az angoloknál ott van egy kettö amerikába van kb elvetve 60db és az se mind r34-es még jóhogy itt nem tudják öket tesztelni de kinn japóknál van számtalan verseny ferrárikkal összemérve az japán jdm szuperkocsikat és legtöbb gyözelmet bezsebelö kocsi nissan skyline r34 v-spec 2 úgyhogy maradj abba a tévhitbe mint én annó aaaaaaaaaaaaa ferrrári annná nincs jobb de most már tom hogy van meg volt is amúgy a porcshe carrera gt top gear teszten luxus sportautók között a legjobb helyezetet érte el úgyhogy tévhitbe élsz barátom méghogy ferrári nem mondom hogy szar mer jó de ha kéne választanom akkor gtr
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #266 üzenetére
még mindíg nem olvastad el a linket nem érted hogy ha jappán kocsiról van szó mindenki azt moindja nissan skyline az a legjobb csak amit linket adtam el kéne olvasnod lama..... http://www.gyorsulas.hu/magazin/autok/skyline_history/1/index.html csak egy kis részlet Amit sosem mertél megkérdezni! - Nissan Skyline a legenda (1. rész)
Ha megkérsz egy autó fanatikust, definiálja a tökéletes sportkocsit, van, aki a Detroit-i vasakra, és a V8-as hangjára esküszik. Tehát sokféle márka különböző típusa lehet az adott válasz. De akiket Amerika hangja hidegen hagy, és a pörgősebb japó technikához vonzódnak a válasz mindig egy és ugyanaz. A Nissan Skyline! Emberek a világ minden tájáról, ódákat zengnek, és hangosan álmodoznak erről a típusról. Nem nehéz kitalálni miért, de a többségnek halvány lila gőze sincs, hogy miért is ekkora királyság ez a kocsi. Ez a cikk arra hívatott, hogy mindenki, aki beszéli, tudja is, hogy miről csacsog, ha A Skyline jut eszébe.
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #259 üzenetére
jóvcan akkor ez a te bajod egy azonos lóerejq ferrári és egy skyline na szerinted melyik nyerne basszus még jó hogy a skyline röhelyes vagy szerintd miért zengenek arról a kocsiról odákat te meg itt jössz a szar ferráriddal bazz ja és olvas már el ezt a cikket bazzeg utána pofázz http://www.gyorsulas.hu/magazin/autok/skyline_history/1/index.html és végig ha lehet a folytatást is!
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #247 üzenetére
az kurvára nem érdekel hogy Qk melyik kocsit választották az év sporkocsiának az tény hogy nekem van egy rakat videóm ahol a 911 turbo mid gyorsulásba mind versenyen megverte az f430 spidert úgyhogy erröl ennyit és a skyline falken már nyert 24-órás versenyt csak nem az idén az idén m3-mas nyerte a falken a nyagy kavalkádba megpördült mivel esett az esö és ki esett úgyhogy még mindíg skyline powa!
-
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #247 üzenetére
A Ferrari F1 váltói nem éppen az élvonalba tartoznak, a BMW -nek az SMG váltója jobb, és az Audinak is van gyorsabb váltója.
-
Type-R
őstag
válasz
Interceptor #248 üzenetére
A Skyline-al is indulnal 24 órás versenyeken, a Falken Skyline a Nürburgringi 24 órás versenyen második volt amig ki nem esett.
-
kokobe
őstag
válasz
Interceptor #240 üzenetére
csak hogy van egy videom az r33-mas 1000hp-s skylineról és ott is mondja a pacák hogy a leg eröteljesebb kocsi az utakon!és nézd már meg azt a linket amit adtam ott is leírják hogy a skyline verhetetlen volt és baromi jó motorja van legendás hathengeres baromira bírja a strapát rengeted skylineos videóm van és arat mint a huzat csómó videóba is mondták hogy a skyline fastest road car in the worldúgyhogy erröl ennyit a ferrári álmodhatott volna arról mint a skyline
a ferrárikat úgy oda durrantja a skyline mint a huzat amúgy a porschek is jobbak mint a ferrárik de erröl ennyit skyline a legkirájabb
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Interceptor #242 üzenetére
szerintem tuti hogy nem lesz,mert akkor nemtudnának nár ojan sok autót beujjítani a következő NFS:be.
amúgy nemtudjavalaki bugatti lesz benne? -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Interceptor #230 üzenetére
én úgytudom hogy ferrari nem lesz benne meg az autók listáján sem volt rajta
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest