- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Igazából Májsztró van nagyon kiakadva, talán mert fölöslegesen költött rá
Azt sajnos én is elfelejtettem, hogy mielőtt letörlöm a gépről, végigpróbálgassam a gépeket. Biztos mindegyiknek van egy sajátos tulajdonsága, amire csak ő képes.
Amúgy a valóságban szép autó. Egy időben járt hozzánk egy(ha az új Mustang-ról van szó). Szép, Ezüst színű, a hangjával sem volt probléma
De hát a játékban minden feladatra megvan a legalkalmasabb autó ettől eltérni csak kíváncsiságból érdemes. -
Skipp
senior tag
Dejó!
Nekem meg nincs meg a Prince 3. De a prince 2-t végigtoltam az egyet meg csak félig, elég volt a kardozásból....
Amúgy tényleg van saját topicja, oda kellene alkotni, ha már minden áron írni akarsz. Ha ez most az akart lenni, hogy megmutatom nektek MW-sek, hogy én kib*szok veletek, mert én nem nyomom, hát tényleg jól megszívtuk. Azért úgy bírom, hogy néha jönnek emberek, akik megváltják a világot és helyreteszik a dolgokat....
kisza25: ügyessssss -
bzoley
veterán
Erre a fórumra nálad jellemzően érettebb emberek járnak, akik nem igazán szeretik az ilyen fölösleges, gyerekes hozzászólásokt. Ha nem akarod magadra haragítani valamelyik moderátor, vagy a többi fórumozót, tanulj meg viselkedniés kerüld az ilyen hozzászólásokat!
Ja és a Mustang szót ne nagyon emlegesd, mert úgy látom mostanában erre harapnak -
Agostino
addikt
Áruld el légy oly' drága, hogy ez hogyan jön ide? Van Call Of Duty-s topic, ez maximum ott férne el.
Mindamellett látom új vagy még itt a PH!n. Hogyha még egy darabig tag akarsz maradni, akkor a közeljövőben tartozkodj az ilyen és effajta megnyilvánulásoktól. Ha valami hozzászólnivalód van a Most Wantedhez, szivesen látunk, addigis ha lehet ne piszkáld ezt a topicot.
kisza25 : szerintem az első kép nagyon jól sikerült, simán elmehetne háttérnek is. : ))
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest