- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
::rizzo:: #751 üzenetére
Sziasztok pajtik!
Régi cimborák, Silen pajti üdv!
::rizzo:: : Köszönöm!hát ja 40perc üldözés azé egy kicsit fárasztó.....
Látom Te még nem ismersz, na akkor bemutatkozom...
Ha az én eredményeimmel találkozol akkor abban biztos, lehetsz, hogy mentesek minden nemü cheat, trainer ilyen-olyan szarság alól, 100%-ig tisztességes játékról tanuskodnak!
még 1x sem csaltam és a büdös életbe sem fogok, mert akkor Magamat utálnám a legjobban!
szerk.: azé nem örülök, hogyha ilyen cheates, traineres linkeket mellékelnek, mert akkor nagyobb a kisértés, hogy csaljon vki mer nem sikerül überelnie önerőböl..és sajna, na mindegy úgy is tudja mindenki...
[pod]Diablo:
1.először is én ezt csak azér küldtem be, hogy westlake ne magányoskodjon, nem én döntöm el, hogy akarunk-e ebben versenyezni, Ha TI akartok akkor tőlem all right!
2. Hát a körözési szint az egyértelmű azt szinte nem is Te döntöd el, mivel ha kb negyed óráig üldöznek nem tucc mit csinálni így is úgy is felmegy a körözés szintje 5-ösre mivel az idő függvényében kb pár perc alatt cserélődnek a szintek 1x 2x 3x 4x asztán 5x és ott a vége!
3.Westlake az eredményét úgy küldte be hogy kivágta az aktuális számlálot ( mint én ), gondoltam akkor én is ezt csinálom!
de sztem bőven elég kivágni így + teljes kép, mert ha el tud valaki érni 6-7-8 millió Bountyt akko má csaknem muszály elbújni nemde?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest