Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
akkor ezt megbeszéltük

-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor talán a Grid 2-ben összefutunk majd.

-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na akkor jól emlékeztem.
Ugye a Codemasters leállította a Grid szerverét. A régi társaság fele hónapokig szenvedett, hogy megpróbáljon valahogy tovább multizni (hamatchi, tungle, stb.), de a bíbelődéshez nekem már nem volt kedvem. Nagyjából halódik az a gamma már.
A társaság másik fele meg (velem együtt) átment f1-ezni, most épp az F1 2011-gyel nyomjuk. Abban nem vagy "érdekelt"?Az meg igen, várható volt, hogy nincs már Carbon szero. Akkor a gyerek keres mást.

-
Pepi79
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak ha nagyon nincs más dolgod.
A kölök presszionált, hogy vegyem meg neki, de mondom ha nincs kivel játszania, akkor felesleges. Azóta átevezett más gammákra, de ha megy még, akkor lehet hogy megkérdem hogy áll a kérdéshez. 
Én is tolok egy hülye kérdést: Te nem nyomultál anno a Grid-ben?
-
Pepi79
tag
Sziasztok!
A játék online részéről van valakinek valami infója? Él még valamennyire, vannak játékosok?
Ha valakinek fent van még a gépén és megkukkantaná, azt megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A társaság másik fele meg (velem együtt) átment f1-ezni, most épp az F1 2011-gyel nyomjuk. Abban nem vagy "érdekelt"?