Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
W00dyka
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ne feledd ha All Staron játszol akkor a csapattársaid is jobban játszanak !!! Néha megéri kipróbálni ! Kicsit nehezebb dobni , blokkolni , labdát szerezni meg minden , de a társaid sokkal jobbak !
-
W00dyka
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem még nekem sem járt le a szerződésem, de már nincs annyi időm játszani vele mint amennyit szeretnék, Szóval sokkal több nem lesz már ! A telefonos appal gyüjtöm a VC-t , aztán egyenlőre ennyi !
-
W00dyka
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Rookie évedben az első évedben akkor draft helytől függően leszel free agent, ha nagyon lecsúsztál a drafton korábban akkor csak egy éves szerződést kaptál ha top 5-10-ben keltél el akkor nem kizárt hogy 2 + 2 csapatopciós éved/szerződésed van ! Pillanat mindjárt megnézem nálam !
-
W00dyka
tag
válasz
peterson79
üzenetére
A szeződésed fog változni , annál lesz eltérés a későbbiekben ! ( amit irtam )
A kérdésed másik felére vonatkozóan pedig annyi , hogy a rookie szezonban 100-2X0 VC-t kapsz alapból a meccsre teljesítménytől függetlenül a többit a F- - A+ értékelésnek megfelelően.A 100-2X0 VC pedig a csapat erősségétől függ !
-
W00dyka
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem ! Ott sem kapnál/kaptál volna többet !
Ennek szerződéskötéskor lesz jelentősége, amikor tárgyalsz az új fizetésedről/játékperceidről !
-
minilego
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Itt elég sok tutorial van. Nekem személy szerint nem annyira jött be a stic-es dobás, gombbal jobban érzem. Én nem rég kezdtem el a 17-et, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest