Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A saját hangerőgombos raptor 8-amra megcsináltam a 4.2.2 programot. Már az akkumlátor kijelző is megy. A boot .img-be kellett két részt (charger) bemásolni az eredeti 4.1.1 programból. A wifit sajnos továbbra sem tudom bekapcsolni. Az ikon megvan a beállítások menüben, de nem marad bekapcsolt helyzetben, ha odahúzom. Semmilyen beállítás nem segít.
A programnak egyéb hibája úgy tűnik nincsen. A 4.2.2-re jellemző lehúzható mezők, a több felhasználós lehetőség működnek, sőt ha igaz - a telepített modulok szerint - tud külső vincsit is kezelni, valamint usbs dolgok is rádughatóak mint usb internetes stick, kontroller, xpad, ethernet stb. Valakinek van ötlete, hogy javítsam meg a wifit?
Itt található a program mentése, amit használtam. Cyanogen fejlesztés, init.d is van benne. PMP5880D-re írták.
http://www.rockchipfirmware.com/node/244
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest