Új hozzászólás Aktív témák

• Tuzmester

csendes tag

Sajnos újra meg újra csalódnom kell ebben a telefonban, a kezdeti lelkesedésem után...

A GPS rész használhatatlan. Már mindenféle programot kipróbáltam, nagyszerűen navigál, 10 percig. Néha fél óráig. Néha egész nap rendben van. De ha egyszer megszakad a GPS kapcsolat, akkor az Istennek nem találja meg újra, max ha resetelem (!) a telefont. Ha új helyen kapcsolom be a navigációt, akkor nem hogy másodpercek, de percek alatt sem találja meg hogy hol vagyunk. Ezt a készüléket a NAVON a nevére íratta?! Tesztelte ezt valaki?! Így nem lehet szervizbe se vinni, ha néha rendben működik, néha sehogy.

Telefonálás után a wifi hol elmegy, hol nem. Teljesen random. Mint ahogy a kép is. Néha napokig hibátlan, néha teljes agyhalál. A fényképezőjéről már volt szó, azt nem ragoznám.

Én nem tákoltam rajta semmit, nem flasheltem, nem rootoltam, teljesen gyári állapotban hagytam, csak a frissítéseket töltöttem le rá.

Az egyetlen erős pontja az akkumulátor. 2 sim mellett ha csak telefonálásra használom, akkor 2 napot simán kibír. Valamint: már az első nap leszedtem róla a fóliát, zsebben hordom több hónapja, tok nélkül, de nincs rajta karc sehol. Ez is OK.

Összességében: néha szeretem, de néha kibasznám legszívesebben a kukába, többet kínai telefont biztos nem veszek. :(

Új hozzászólás Aktív témák