- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nela95
újonc
Sziasztok!
Navon Mizu D402-es telefonommal olyan problémám van, hogy az SD-kártyát egy idő után nem érzékeli, azt írja a fájlkezelőbe hogy üres a SD kártyám, pedig előtte még minden oké volt.
Lecsatlakoztatom a kártyát, aztán vissza. Egy ideig jó, aztán megint ugyanaz.
Mi lehet a gond? -
p2pp
őstag
Sziasztok!
Egyáltalán nem működik a GPS kollégám a telóján.
Létezik vhol vmi beállítás, ami után jó lehet, ha nem hardveres a baj? -
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Ha bárkinek bármi kérdése lenne vagy valamilyen cuccra lenne szüksége ehhez vagy bármely más típusú navon telefonhoz írjon privátot!
-
Kriszti.544
újonc
Sziasztok! Nem navon d402, hanem d403 témában szeretnék segítséget kérni, már mindenhol kerestem megoldást, de nem találtam. Az a problémám, hogy telefonálásnál, ahogy elkezd kicsörögni a telefon, azonnal elsötétedik a képernyő, és feloldani sem lehet, egészen addig, amíg meg nam szakítjuk a hívást, azt is viszont csak a telefon oldalán lévő ki/bekapcsoló gombbal lehet. Emiatt az elsötétedés miatt viszont se kihangosítani, se billentyűzetet előhozni nem lehet, és azt sem látom, ha véletlenül nem jó számot hivok. A menüt és beállításokat már oda-vissza átnéztem, sehol nincs semmi, amivel ezt módosítani lehetne vagy bármit. Remélem lesz valaki, aki tud segíteni.
-
akaaka
tag
Összetört a kijelző, sehol nem talalok hozzá. Külföldről sikerült már valakinek beszereznie???
-
magasati
csendes tag
válasz
Paci bácsi #12 üzenetére
Nálam fordított gond volt egy régi Huevei telefonnal. Az meg a sima fülhallgatókkal csinált így. Az volt a megoldás, hogy vettem egy Sony headset-et (aminek az alja külön van, és bármit beledughatsz). Ez 3 eres és azt már kezelte rendesen.
Jelen esetben a fordított megoldás volna jó. Venni a 3 eres headsethez egy 2 eres átalakítót. Akkor sima fülhallgatóként kezelné (de hívást fogadni értelemszerűen nem lehetne).
Egyébként pont ma botlottam én is ugyanebbe, miklor bedugtam a Mizuba a vadiúj Sony fejhallgatómat. -
magasati
csendes tag
Mikrofon probléma megoldása.
Töltsd le a play áruházból az MTA engeneer mód alkalmazást, abban be lehet állítani a mikrofon hangerő. Alapból level0-án van és 8 a max. -
magasati
csendes tag
válasz
Paci bácsi #12 üzenetére
Szia! Igen nekem is folyton mondják, hogy hangosabban beszéljek. Típushiba lehet.
-
LQRT
csendes tag
Szia XFXGT
Sajnos Ennyit bír, 1400 as aksitól ne várj sokat, más aksit nem lehet kapni csak ezt sajnos, nincs nagyobb, a gyártó nem gyárt hozzá mást. Egy Tipp-em van, állítsd be úgy a wifi-t hogy ha alvó módba van a teló, kapcsoljon ki a wifi. úgy nyerhetsz vele egy kis üzemidőt, de nem sokat. ha otthon vagy vedd lejebb a fényerőt is az is segít egy kicsit.
-
XFXGT
újonc
Sziasztok! Vettem egy Navon Mizu D402 telefont, de 1 napig bírja az aksija! És ez nekem nem tetszik! Azt akarom kérdezni hogy hibás az aksi?? + hogy hol lehet kapni aksit ehhez a fajtához?? ami nem egy napig bírja!
-
LQRT
csendes tag
Sziasztok. Új tag vagyok itt. Van egy D402 es telefonom és elrontottam a kameráját. "Nem lehet a kamerához csatlakozni." ezt kapom akárhányszor elindìtom. Nem tudtok rá valami megoldást? Gyári rom is jól jönne mert azt se találok hozzá sehol. Válaszokat előre is köszönöm.
-
magasati
csendes tag
Sziasztok! Volt már hasonló kérdés, de a válasz nem volt egyértelmű. Kezeli az SD kártyát alkalmazás telepítésre vagy nem? A "Tárhely" menüben nálam alapvetően 3 tárhely jelenik meg: belső tárhely (gondolom a RAM), telefon-memória (fogalmam sincs ez mi), és SD kártya. Az itt jelzett adatok alapján az SD kártyámon 1,8 GB-ból 1,8 GB használható (mintha semmi nem lenne rajt, pedig van). A telefon memórián jelzi különböző színekkel, hogy milyen jellegű adatok vannak benne, és érdekes mód itt jelzi a zenéimet, videóimat és mindent, ami igazából az SD kártyán van. Kipróbáltam, hogy törlök mp3 albumokat és itt a telefon-memórián több is lett a felhasználható hely. Az az érdekes viszont, hogy ennek meg fix mérete van 1,27 GB. Hiába törlök a kártyáról, itt csak ezen belül lesz több a felhasználható hely - pedig a kártya ugye 2GB-os.
Elsődleges telepítési helynek is az SD kártya van bejelölve. Most akkor ez mi?
Valakinek ötlet? -
Gudnavon
újonc
válasz
Paci bácsi #12 üzenetére
A Headsetek hibája. A gépemben is órákig csavargatni kell a bemenetet hogy normálisan hallatszódjon, a mobilomban (Huawei Ascend Y330) pedig főleg, de a TV-nél is. És a hangfallal is ez van. Ez a headsetek zsinórjának hibája, hogyha ˝rosszul˝ van bedugva, akkor a hangsáv első részét (főének, hangélesítő) eltörli, és csak a második részét (háttérének, háttérzaj, hangszerek - mindez szörnyű hanggal) játssza le. A mikrofonoddal nem t'om mi baj lehet.
-
matyesz96
újonc
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet beálitani azt hogy a hivásnál jelezze ki a számom ?
-
Pityu62
tag
válasz
Paci bácsi #12 üzenetére
Ki próbáltam én is jó pár fülest,,míg nem sikerült egy piacon nevenincs fajtából vennem egy tökéletesen működőt!!Lehet valami indiai?nem tudtam még kideríteni. A lényeg hogy létezik hozzá való.
-
pimmi
senior tag
sziasztok, játékok mennek ezen, a lányomnak lenne 11éves, play áruházbol szokott tabletre játékokat leszedni, ilyesmire használná, köszönöm
-
Paci bácsi
csendes tag
Egy problémát azonosítottam: headset-tel hallgatva zenét, rádiót, halk a hang, a sztereó szinte szinte monó, az ének hang háttérbe szorul, egyes effektek kiugranak. A headset gombját nyomva tartva a felsorolt jelenségek szünetelnek. Több headset-tel is kipróbáltam, ugyanúgy reagál.
Sima fülhallgatóval nincs gond.
Mi lehet az ok?A telefon mikrofonjával is gáz van. Minden hívó/hívott jelzi, hogy nagyon halkan beszélek, pedig nem. Mikrofon tesztelő alkalmazás szerint jó az eszköz. Elég érzékeny.
Másnál is van ilyen? -
Paci bácsi
csendes tag
válasz
k.istvan80 #2 üzenetére
Kijelző: árához képest jó. A betekintési szög felülről nem túl nagy, de gyakorlatban nem zavaró.
Autofókusz nincs (vagy nálam nem működik), elvileg az M402-ben van. -
Prime110
aktív tag
válasz
Ricardo823 #7 üzenetére
Ha jó fejek akkor visszaveszik, de amúgy az újságban ellentmondásban áll az egész
Quad-Core - 2 x 1,2 GHz - ezt mondjuk a testvéred is megnézhette volna, mert a dobozon szvsz fel van tüntetve a részletes specifikáció, mert ez így nyomdahiba, ezzel meg mindent el szoktak intézni...
-
Ricardo823
tag
Sziasztok!
Az öcsém vett egy ilyen telefont pénteken.Azért vette meg ezt,mert a tescos újságban azt írták hogy négy magos a proci.Szerintetek megtévesztés miatt vissza kérheti az árát 3 napon belül?
Előre is köszi a segítséget. -
janka1
újonc
Sziasztok:
Segítséget kérnék a fiam kapott egy Navon D402-es telefont. Nem találom rajta hívásnál a telefonszám kijelzés beállítást.
köszi -
Tor678
csendes tag
Hali!
Olyan gonddal került hozzám a telefon, hogy nem lehet SD kártyára telepíteni. (egyébként a kártya elérhető, fájlkezelőből másolni is lehet rá)
Ha jól értem, a 4GB belső tárhelyet particionálták, 2-2GB van a rendszernek és a felhasználónak fenntartva, a különféle programon SD kártyaként kezelik ezt a belső tárhelyet.
Az érdekelne, meg lehet-e oldani valahogy, hogy SD kártyára menjenek az appok, a telefon memória helyett? 2GB a mai világban sajnos nem sok esetben elég. -
AttyVin
aktív tag
Egyes leírások szerint van benne autofókusz.
Most egy előző szériás M400-ast használok.
Különösebb baj nincs vele (telefonálásra - két SIM kezelése -, meg navigációra megfelel), csak a kamerája csapnivaló (pl. a vonal- és QR-kódokat szinte lehetetlen vele leolvasni) és nincs benne e-compass, amire néha szükségem lenne. A régebbi modell akkuja egyébként kíméletes használat mellett egész sokáig bírja (nálam a GPS a lényeg általában, gyakran járok hosszabb utakra, terepre).
Az újabb modellben ezeket kijavították-e vajon (bár a méretét igencsak megnövelték), mert lehet, hogy váltanék.
-
k.istvan80
csendes tag
Hali!
Én is nézegettem ezt a telefont, de pár infót nem találok róla egyértelműen.
Pl. hogy a kamerájában van-e autofókusz. Illetve üzemidőben csak visszafogott használattal lehet elérni az 1 napot? A kijelző milyen minőségű? (gondolom sima TFT van benne, nem IPS)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Pityu62
tag
Sziasztok!
Jól magára hagyta a navon ennek a telefonnak az új gazdáit.Se támogatás se rendes leírás.
Pedig a készülék nem is annyira gagyi mint ahogy azt terjesztik róla.
Bár a reklámokban 2x1.3 proci van ez a dobozon 2x1.2!
Az akkut több helyen is keveslik,gyorsan merül ,,,,,nálam is így kezdte,de a Clauncher és benne a kis tisztító progi szépen vissza hozta 1 teljes napra.!
Nálam szépen teszi a dolgát ,a 2 simet jól és érthetően kezeli,,a navigáció is szépen fut rajta....amit gyengének tartok az a kamera,,,hááátttt,,,nappal elfogadható képet ad de a vakúval szinte csak közelkép készíthető.
Játékot még nem volt időm tesztelni.
Ezzel együtt telefonálni ,,kis navira ,,fotóra ár értékben egész jó készüléket kapunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest