- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Alaaf Pi #166 üzenetére
Az ugye megvan hogy vezetés közben sok mindenre is figyelsz, ami nem egyenlő a folyamatos film bámulással mobiltelefonon! Navigáció jellemzően nem a kezedben van, hanem egy jól látható helyen, ami az útra való figyelés közben is a látómeződbe esik.
Ha pedig azt látod hogy útvonalat kell módosítanod, akkor koppintással nyugtázod, vagy egyszerűen csak tovább mész és a készülék átáll a módosított útvonalra, amit egyébként javasolt is. Nem olyan nehéz ám ez, ki is lehet próbálni.
Végső megoldás ha nagyon nem jó az irány, a megfelelő helyen a szabályos megállás és az útvonal megtervezése. Van ilyen eset is, a navigáció nem ad mindenre tökéletes megoldást.
-
Raysen623
addikt
válasz
Alaaf Pi #164 üzenetére
Nos én már láttam olyat, amikor a navi időben javasol alternatív útvonalat és akkor nem a kritikus helyen kezd el újratervezni és ordibálni. A javaslatot pedig egy koppintással tudod elfogadni adott időkereten belül. Ez elég értelmes megoldás szerintem.
Ha pedig nem akarod hogy állandóan beszéljen hozzád, hanem csak a megfelelő irányváltások előtt szóljon, meg a manőverek idejében, akkor én annyit teszek, hogy lekapcsolom a kijelzőt a telómon és máris a csendes üzemmód lép életbe. Amikor valaminek történnie kell, akkor a kijelző felkapcsol és közli amit akar. Tehát elvileg van rá megoldás.
-
Raysen623
addikt
válasz
Alaaf Pi #161 üzenetére
Két remek pléldát hoztál arra, ami véleményem szerint gyártói oldalról javítható. Amennyiben ezen hibákból, vagy funkcióhiányosságokból balaset következik, akkor elméletben jogi útra terelhető a dolog. Jól értem anémet bíróság is ezt kifogásolta, és én is úgy gondolom nem korrekt megoldás tapicskolva állítani az ablaktörlőt.
-
kchris78
veterán
válasz
Alaaf Pi #158 üzenetére
azért eléggé más a dolog.. Ha bármi történik ne hasonlítsunk már össze egy ablaktörlő állítást egy filmnézéssel ahol történnek az események független a forgalomtól. A menüben nem történik semmi ha 1 percre nem figyelsz oda mert a forgalom megköveteli a teljes figyelmet. Csak egy picit nézek oda mert most valami fontos történik a filmben. Ennyi elég hogy legyen egy jó nagy ütközés. Folyamatosan látom az M3 pályán a csalinkázó autókat! Szerinted mégis mit csinál közben a vezető? Picit is odafigyelne nem térne le majdnem a saját sávjából... Néha rá is kell dudálni egy pillanatra hogy figyeljen már oda, ne jöjjön nekem mert elmennék mellette a belső sávban. Jellemzően lassan megy, mert úgy biztos biztonságosabb... (és ez az ami jellemzően nem csak magyar probléma, Olaszországban vezettem sokat és ugyanezt tapasztaltam) egyszerűen totál rá vannak kattanva az emberek a mobilra, nem bírja megállni hogy pl egy 2 órás vezetés alatt ne kezdje el nyomkodni hogy "mi történt". Az ilyen menjen oszkárral vagy vonattal, akkor végig nyomkodhatja a teljes út alatt.
-
Meridian
senior tag
"S így bármely más sporteseményt is lehetne közvetíteni, beleélés szinten. F1, NFL, NBA, kajak-kenu, kézilabda stb."
bizony, bizony... az AR és VR kombinálása új dimenziókat nyit meg a látvány és élmény terén.. amit írtál, az szuper ötlet. Most is mi a legizgalmasabb rész a F1-ben? Amikor a vezető szemszögéből látjuk az eseményeket.. na most mindezt 3D ben még állatabb lehet.. az meg már a non plusz ultra, hogy szabadon tudsz átkapcsolni az autó között, sőt, az autók felett repkedő drónok kameráira... és mindezt nem 2D-s képpel, hanem akár 3D-ben is (sztereo kamerák kellenek hozzá). Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / 16GB 3200Mhz / 750w Gold
- GAEMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / B450 Strix / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 650W Gold!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest